Sari la conținut

Animalul din om

Postări Recomandate

Postat

Sorina, mergi la o facultate care te pregătește să interacționezi ȘI cu astfel de oameni, cei care au ramas "nedezvoltați", puțin retarzi....răbdare, multă răbdare. Iată cum trebuie să le explici (ca unor copii de 3 ani).

Smigol, ce încerca Sorina să iți explice este că acei câini care au omorât un copil au făcut-o din lipsa raționamentului. Animalele nu au decât instincte, desigur au și o inteligență "animală", dar aceasta este mânată tot de instincte. Acei câini supraviețuiau, dezvoltaseră un instinct de haită și vânau. Știi tu, câinele "domestic" acum, cândva a fost sălbatic, acea amprenta genetică a rămas, desigur și instinctele. Faptul că un copil a murit este tragic, faptul că mulți OAMENI au vrut să se răzbune pe animal nu este decât prostesc. Să compari faptele unui animal cu cele ale omului rațional este iar prostesc. Ce au facut cretinii aia unui biet animal lipsit de apărare este extrem de condamnabil și este un comportament ce foarte ușor poate degenera, din a face asta unui "insignifiant" animal pot ajunge să facă asta altor oameni...ceea ce este la fel de condamnabil...penal, poate pentru tine asta este diferența.

Cat despre libertatea copiilor de a se juca liberi in parc, sigur este normal, dar noi ca și părinți/bunici trebuie să asigurăm perimetrul...stii ca animalele fac asta instinctual cu puii lor?! Deci, întrebarea mea este, cine e de condamnat aici, din nou?!

Ai înțeles acum? Dacă nu, iți desenez o schemă!

Ești prea profundă.Fii sigură ca retardatul prost nu va intelege,si stii de ce? Pt ca nu are copii

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

io stiam ca penthouse e alea de la ultimu etaj de sus da daca tu ai experenta la subterane poate detaliezi

rozkendra e #cucurunsus  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:București
Postat

esti vegetariana ?

Consum carne destinată consumului...lanț trofic, știi ce e ăla sau trebuie să iți explic și ție ca unui copil de 3 ani?

• Like 5
  • Oras:worldwide
Postat

io stiam ca penthouse e alea de la ultimu etaj de sus da daca tu ai experenta la subterane poate detaliezi

penhouse e pe ult 2 etaje, dar asta nu  omite posibilitatea arhitectura la sub... Sorina imi pare rau, primu post nu am citit macar 2 cuv sau urmarit ca stiam ce este acolo. am dat like replicilor ulterioare pe plac si-s prea sensibila la animalute ca sa fac altfel.... daca vrei iti fac supra etajate la subsol :))P))))

Postat

penhouse e pe ult 2 etaje, dar asta nu  omite posibilitatea arhitectura la sub... Sorina imi pare rau, primu post nu am citit macar 2 cuv sau urmarit ca stiam ce este acolo. am dat like replicilor ulterioare pe plac si-s prea sensibila la animalute ca sa fac altfel.... daca vrei iti fac supra etajate la subsol :))P))))

Hai ca te-am scos din silenzio stampa,nebunoooo :laugh2

• Oras:Wasluy
Postat

Consum carne destinată consumului...lanț trofic, știi ce e ăla sau trebuie să iți explic și ție ca unui copil de 3 ani?

ai experienta cu copiii de 3 ani ?

Postat

ai experienta cu copiii de 3 ani ?

Da, posed unul de 6 ani care acum 3 ani avea...cât crezi...3 ani!!! :)))

• Like 4
Postat

Sorina, mergi la o facultate care te pregătește să interacționezi ȘI cu astfel de oameni, cei care au ramas "nedezvoltați", puțin retarzi....răbdare, multă răbdare. Iată cum trebuie să le explici (ca unor copii de 3 ani).

Smigol, ce încerca Sorina să iți explice este că acei câini care au omorât un copil au făcut-o din lipsa raționamentului. Animalele nu au decât instincte, desigur au și o inteligență "animală", dar aceasta este mânată tot de instincte. Acei câini supraviețuiau, dezvoltaseră un instinct de haită și vânau. Știi tu, câinele "domestic" acum, cândva a fost sălbatic, acea amprenta genetică a rămas, desigur și instinctele. Faptul că un copil a murit este tragic, faptul că mulți OAMENI au vrut să se răzbune pe animal nu este decât prostesc. Să compari faptele unui animal cu cele ale omului rațional este iar prostesc. Ce au facut cretinii aia unui biet animal lipsit de apărare este extrem de condamnabil și este un comportament ce foarte ușor poate degenera, din a face asta unui "insignifiant" animal pot ajunge să facă asta altor oameni...ceea ce este la fel de condamnabil...penal, poate pentru tine asta este diferența.

Cat despre libertatea copiilor de a se juca liberi in parc, sigur este normal, dar noi ca și părinți/bunici trebuie să asigurăm perimetrul...stii ca animalele fac asta instinctual cu puii lor?! Deci, întrebarea mea este, cine e de condamnat aici, din nou?!

Lana  nu. nu iti spun sa iti fie rusine , iti spun nu! Sorina vb despre bestialitate si abuz, Ce ai tu impresia tu ca se inmulteste agresiv te priveste. Inclusiv prietenu meu care a zis ca isi inroseste rotile daca il ataca potaile maidanezi fara motiv mmi-a dat dreptate. se prea face cum ca era un culcus cu pui de pisica si mama din vecini pe trepte adunate, prea preocupate de barfa lor nu vedeau cum odraslele de gradi sau primii ani de scoala efectiv cauta sa arunce pietre in cap la o pisica cu pui alaptand :) a trebui sa stau eu sa le disciplinez copii si la una singura semi tare -n gura dupa ce i-am certat doar explicand sa ii spun ca la urmatoru pas caut sa ii fut si eu o piatra-n cap asa doar de lant trofic. desi stiu toate unde locuiesc si cine sunt. :)

Postat

Da, posed unul de 6 ani care acum 3 ani avea...cât crezi...3 ani!!! :)))

faci posedare cu copii de 6 ani ?

Postat

Lana  nu. nu iti spun sa iti fie rusine , iti spun nu! Sorina vb despre bestialitate si abuz, Ce ai tu impresia tu ca se inmulteste agresiv te priveste. Inclusiv prietenu meu care a zis ca isi inroseste rotile daca il ataca potaile maidanezi fara motiv mmi-a dat dreptate. se prea face cum ca era un culcus cu pui de pisica si mama din vecini pe trepte adunate, prea preocupate de barfa lor nu vedeau cum odraslele de gradi sau primii ani de scoala efectiv cauta sa arunce pietre in cap la o pisica cu pui alaptand :) a trebui sa stau eu sa le disciplinez copii si la una singura semi tare -n gura dupa ce i-am certat doar explicand sa ii spun ca la urmatoru pas caut sa ii fut si eu o piatra-n cap asa doar de lant trofic. desi stiu toate unde locuiesc si cine sunt. :)

daca luai pisica in penthouse no mai atacau copiii

Postat

daca luai pisica in penthouse no mai atacau copiii

nu mai fii nebun, lighioana efectiv alapta si astia micii se aratu voiosi sa arunce cu pietre cu mama si pui.....in timp ce vacile aveau de discutat

Postat

nu mai fii nebun, lighioana efectiv alapta si astia micii se aratu voiosi sa arunce cu pietre cu mama si pui.....in timp ce vacile aveau de discutat

vacile navea lapte pentru pisoi si deasta punea viteii sa dea cu petren matze

Postat

Lana nu. nu iti spun sa iti fie rusine , iti spun nu! Sorina vb despre bestialitate si abuz, Ce ai tu impresia tu ca se inmulteste agresiv te priveste. Inclusiv prietenu meu care a zis ca isi inroseste rotile daca il ataca potaile maidanezi fara motiv mmi-a dat dreptate. se prea face cum ca era un culcus cu pui de pisica si mama din vecini pe trepte adunate, prea preocupate de barfa lor nu vedeau cum odraslele de gradi sau primii ani de scoala efectiv cauta sa arunce pietre in cap la o pisica cu pui alaptand :) a trebui sa stau eu sa le disciplinez copii si la una singura semi tare -n gura dupa ce i-am certat doar explicand sa ii spun ca la urmatoru pas caut sa ii fut si eu o piatra-n cap asa doar de lant trofic. desi stiu toate unde locuiesc si cine sunt. :)

La ce răspunzi tu cu "nu", la ultima mea intrebare daca ai înțeles sau daca trebuie sa desenez? Sau daca e un text cu punctuație nu înțelegi?

• Like 5
Postat

La ce răspunzi tu cu "nu", la ultima mea intrebare daca ai înțeles sau daca trebuie sa desenez? Sau daca e un text cu punctuație nu înțelegi?

daca nu bagi diacritice degeaba dai cu virgule

Postat

tu, femeie, cu toate semnele de punctuatie,un copil trebuie sa invete ce este moral de facut sau imoral, de la mame :) si un copil nu trebuie sa invete de la mama sa fie violent cu un animalut, ori citesti printre randuri? nu te obosi, baga niste nesolicitate in loc ca la asta te pricepi cel mai bine :) cand nu ai argumente mergi inainte cu pizda, curul si sanii. sa iti fie de bine pt ele, ar nu mai vb cu mine de la egal la egal. curva proasta ai impresinat acest forum doar cu bucati din tine gratis, hai sictir!

Postat

daca nu bagi diacritice degeaba dai cu virgule

Amsa scriu catine de acumincolo sa inteleagasi capu tau

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Parca ti-a facut Pisi un loc... :)

Topicul mi s-a parut revoltator, dar tu ai impresia ca teste se fac pe animale datorita grijii fata de oameni? :)

Deja vu.

Nu este legal, altfel scoteau si bagau orice din/in tine in vazul lumii.

Ce se face legal este tratament exprimental minune pentru o boala fara leac, nu stii la ce te supui, in disperare poate ai de acord.

Animalele in perimetrul lor stiu simplu cine le poate ataca, noi traim intre oameni... ei nu ataca pentru mancare. :)

Fuguta la locul tau de joaca. :)

Postat

Amsa scriu catine de acumincolo sa inteleagasi capu tau

capu meu en chiloti si nu stie sa citeasca

• Like 2
Postat

Parca ti-a facut Pisi un loc... :)

Topicul mi s-a parut revoltator, dar tu ai impresia ca teste se fac pe animale datorita grijii fata de oameni? :)

Deja vu.

Nu este legal, altfel scoteau si bagau orice din/in tine in vazul lumii.

Ce se face legal este tratament exprimental minune pentru o boala fara leac, nu stii la ce te supui, in disperare poate ai de acord.

Animalele in perimetrul lor stiu simplu cine le poate ataca, noi traim intre oameni... ei nu ataca pentru mancare. :)

Fuguta la locul tau de joaca. :)

amada tiai uns straponu ?

• Like 3
Postat

tu, femeie, cu toate semnele de punctuatie,un copil trebuie sa invete ce este moral de facut sau imoral, de la mame :) si un copil nu trebuie sa invete de la mama sa fie violent cu un animalut, ori citesti printre randuri? nu te obosi, baga niste nesolicitate in loc ca la asta te pricepi cel mai bine :) cand nu ai argumente mergi inainte cu pizda, curul si sanii. sa iti fie de bine pt ele, ar nu mai vb cu mine de la egal la egal. curva proasta ai impresinat acest forum doar cu bucati din tine gratis, hai sictir!

Fii mai coerentă in exprimare și poate o să vorbim de la egal la egal, până atunci, dă-i tu inainte cu mahalagismele ce te caracterizează și eu am să te ignor ca și până acum. Cam câte quote-uri ale mele la comentariile tale ai vazut de la discuția despre daywalker. Mă bag eu cu tine in seama? Eu bag bucăți din mine gratis pentru că nu sunt "curva" ca tine să mă vând pe net pe niște dolari. Adios

• Like 1

Postat

Fii mai coerentă in exprimare și poate o să vorbim de la egal la egal, până atunci, dă-i tu inainte cu mahalagismele ce te caracterizează și eu am să te ignor ca și până acum. Cam câte quote-uri ale mele la comentariile mele ai vazut de la discuția despre daywalker. Mă bag eu cu tine in seama? Eu bag bucăți din mine gratis pentru că nu sunt "curva" ca tine să mă vând pe net pe niște dolari. Adios

dolarii e obsolete acum e BWP la moda

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.