lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2015 Qed. =))
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 8, 2015 Mai degrabă din puțul gândirii.Crezi ca merită efortul...Doar unul dintre cei care au scos o vorbă cu mine pe forum a reușit să poarte o discuție intr-adevar. Una simplă dar ok. Partea a doua este ca bineînțeles... am fost întrerupți. 1
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Crezi ca merită efortul...Doar unul dintre cei care au scos o vorbă cu mine pe forum a reușit să poarte o discuție intr-adevar. Una simplă dar ok. Partea a doua este ca bineînțeles... am fost întrerupți.Băh,ești atat dă desteaptă incat mi-ai provocat erectie.Am zis 2 4
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2015 Băh,ești atat dă desteaptă incat mi-ai provocat erectie.Am zisBă ejti nebun?!
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Bă ejti nebun?!Da
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2015 DaAi văzutce party a fost azi-noapte aici?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Ai văzutce party a fost azi-noapte aici?fi-v-ar bautura a dreaq ..................... 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2015 fi-v-ar bautura a dreaq .....................Eu nu am pus gura pe beutură de o săptămana, am dat-o in schimb pe sirop de tuse. Troleu a avut dreptate, am răcit la pisică
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Eu nu am pus gura pe beutură de o săptămana, am dat-o in schimb pe sirop de tuse.Troleu a avut dreptate, am răcit la pisică ai fumat ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 8, 2015 Eu nu am pus gura pe beutură de o săptămana, am dat-o in schimb pe sirop de tuse.Troleu a avut dreptate, am răcit la pisică e sirop single malt sau triplu distilat ?
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2015 ai fumat ? Adică ce vrei să zici cu asta, așa m-am comportat?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Ai văzutce party a fost azi-noapte aici?sanchi că nu ți-a plăcut...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Adică ce vrei să zici cu asta, așa m-am comportat?fi mai blanda ..........stii ce zic.......
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 fi-v-ar bautura a dreaq .....................Ce vrei sa spui? Că oamenii spun adevărul doar la beutură??
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Ce vrei sa spui? Că oamenii spun adevărul doar la beutură??da
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Crezi ca merită efortul...Doar unul dintre cei care au scos o vorbă cu mine pe forum a reușit să poarte o discuție intr-adevar. Una simplă dar ok. Partea a doua este ca bineînțeles... am fost întrerupți. http://i61.tinypic.com/nyvhhl.jpg 2
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 daTu stii mai binePhoenix out,e ca la parnaie aici.Revin
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 8, 2015 Acesti invidizi care au torturat o fiinta inocenta merita sa fie pedepsiti in acelasi mod.Pretindem ca am evoluat ca specie dar nu suntem in stare sa iubim niste fapturi inocente. Acum vor primi doar o "mustrare", adevarata pedeapsa va fi in viata de apoi, acolo sa vedeti cum o sa urle de durere acesti barbari cu chip de om.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Acesti invidizi care au torturat o fiinta inocenta merita sa fie pedepsiti in acelasi mod.Pretindem ca am evoluat ca specie dar nu suntem in stare sa iubim niste fapturi inocente. Acum vor primi doar o "mustrare", adevarata pedeapsa va fi in viata de apoi, acolo sa vedeti cum o sa urle de durere acesti barbari cu chip de om.le taie coada ?
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 8, 2015 Penisul sa li se taie sa nu se inmulteasca. 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 8, 2015 Imaginile care au revoltat Facebook-ul. Trei tineri din Braila s-au filmat in timp ce taiau coada unui caine cu un topor PS. 'ti-ai dreaq de tarani cocliti, jegosi si needucati din Braila, cu tot cu orasul vostru de CACAT!!!!!Cei trei tineri erau din satul Tătaru, comuna Deduleşti.Precizare pentru cei care făceau educație fizică în ora de geografie... 3 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 8, 2015 Cei trei tineri erau din satul Tătaru, comuna Deduleşti. Precizare pentru cei care făceau educație fizică în ora de geografie...PLM, pai aia faceau mici !!!
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Acesti invidizi care au torturat o fiinta inocenta merita sa fie pedepsiti in acelasi mod.Pretindem ca am evoluat ca specie dar nu suntem in stare sa iubim niste fapturi inocente. Acum vor primi doar o "mustrare", adevarata pedeapsa va fi in viata de apoi, acolo sa vedeti cum o sa urle de durere acesti barbari cu chip de om.Plm, ejt oftoping rău!
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 PLM, pai aia faceau mici !!!Nu era Deduleștiu din Valcea,tot cu V era 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 8, 2015 Nu era Deduleștiu din Valcea,tot cu V era Eu n-am facut geografie deloc !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum