johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Măcar jumate că oricum nu iese nici unul azi.Gasesti tu un fraier... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Tu nu mai esti in greva?cand e vb de day toate regulile pica.toate! babe nu vrei sa imi iei? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 eu ma bag sa mi-iei!! ce imi iei frumu sau yummy? Dacă la pauza îmi dai banii pe ele, promit să-ți iau ceva frumos, la jumate din prețul real (știu eu pe cineva în Berceni). 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Gasesti tu un fraier... 100% Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 cand e vb de day toate regulile pica.toate! babe nu vrei sa imi iei? Pai parca erai cu exbf.....sau ne-ai aburit iar? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Dacă la pauza îmi dai banii pe ele, promit să-ți iau ceva frumos, la jumate din prețul real (știu eu pe cineva în Berceni).eu cred ca te-ai imprietenit cu Pisi nu ala e calic rau. Nu imi iei tu mie, love of ya life nimic frumos? Alege tu floricele sau ciocolata sau prajiturele, vezi ca nu-ti cer mult.... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Pai parca erai cu exbf.....sau ne-ai aburit iar?no comment singurul caruia ii dau explicatii este day in privat Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Băăăă,ia gata,lăsati topingu liber,da? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 eu cred ca te-ai imprietenit cu Pisi nu ala e calic rau. Nu imi iei tu mie, love of ya life nimic frumos? Alege tu floricele sau ciocolata sau prajiturele, vezi ca nu-ti cer mult.... Cu pisic eram friend mai dămult și crede-mă că nu ie calic, aruncă cu banii fără să îi pese, pt el sunt doar niște hârtii colorate. Flocirele nu aleg că iar trebuie să fac manevra Heimlich cu tine, ciocolata ți se pune pe buci deci nu servim iar prăjiturele aduc doar d-alea de post, cum dau femeile la țară când au parastas. Mai precis http://i60.tinypic.com/21dmu7a.jpg Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ala a fost un vis:))) S a trezit si acum umbla iar dupa day:))))) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Cu pisic eram friend mai dămult și crede-mă că nu ie calic, aruncă cu banii fără să îi pese, pt el sunt doar niște hârtii colorate. Flocirele nu aleg că iar trebuie să fac manevra Heimlich cu tine, ciocolata ți se pune pe buci deci nu servim iar prăjiturele aduc doar d-alea de post, cum dau femeile la țară când au parastas. Mai precis vreau numa cu nuca si pregateste si frisca ca imi trebuie la altceva. :P Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 vreau numa cu nuca si pregateste si frisca ca imi trebuie la altceva. :P Ai programată seara pt sex? Nu ți-e rușine? Astă seară joacă România, ce dracu... Link spre comentariu
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 8, 2015 ba da' pe unde dau de tine numai cu pula in gura estiEu???? Aici era vorba de Paula domnului Picon, când l-am întrebat cine este Paula mi-a zis: o prietenă veche de-a mea pe care dacă vrei ți-o introduc. Acum, eu știam că el om serios, dacă m-a mințit, te mint și eu pe tine... 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Pai parca erai cu exbf.....sau ne-ai aburit iar? Eu chiar sunt exbf-ul ei. Dacă totuși discuțiile cu ea au uneori tentă de pula-n pizdă, asta e doar la derută. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ai programată seara pt sex? Nu ți-e rușine? Astă seară joacă România, ce dracu... ce nu poti sa multitask? daca vrei sa ma rusinez nu-ti mai trimit poze nude ca sa fie rusinea rusine Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Eu chiar sunt exbf-ul ei. Dacă totuși discuțiile cu ea au uneori tentă de pula-n pizdă, asta e doar la derută.tu esti zeushoru meu frumos, spune ce facem la meci te las in pace sa vezi si fac masaj sau facem, altceva Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 bag bilete scot pachete Dau cu zaru 6-5, n-am nevoie dă servici Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Dau cu zaru 6-5, n-am nevoie dă servici dau cu zaru 6-6 ca marean nu se mai naste 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2015 dau cu zaru 6-6 ca marean nu se mai naste Adevărăciune 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ai programată seara pt sex? Nu ți-e rușine? Astă seară joacă România, ce dracu...tocmai d.aia.asta înseamnă să fii mafiot 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 dau cu zaru 6-6 ca marean nu se mai naste Adevărăciune Boierii tot boieri 1 Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Eu chiar sunt exbf-ul ei. Dacă totuși discuțiile cu ea au uneori tentă de pula-n pizdă, asta e doar la derută.Da bine mă,cu pozele e la fel? Adica doar tu le stii? Aaa,sa nu uit,in afara de tine ,diamond si mai nou klm 112 o mai stie cineva? 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Da bine mă,cu pozele e la fel? Adica doar tu le stii? Aaa,sa nu uit,in afara de tine ,diamond si mai nou klm 112 o mai stie cineva? heyyyyy Diamond nu a primit niciodata poze cu mine despuiata ca day, sa nu confundam strachinile si day tine doar pt el nu ma imparte cu curiosi Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Octombrie 8, 2015 heyyyyy Diamond nu a primit niciodata poze cu mine despuiata ca day, sa nu confundam strachinile si day tine doar pt el nu ma imparte cu curiosiCum ai troaca, roz, sau maro latoasa ca a Lanei? ) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Cum ai troaca, roz, sau maro latoasa ca a Lanei? )esti obraznic , crezi ca ma tragi de limba sau iti permiti din astea cu mine. ia intreaba-l pe day sa vedem ai tupeu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum