Sari la conținut

Adevar sau provocare...doar pt Picon si Johnny doispe beri

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

Dacă la pauza îmi dai banii pe ele, promit să-ți iau ceva frumos, la jumate din prețul real (știu eu pe cineva în Berceni).

eu cred ca te-ai imprietenit cu Pisi nu ala e calic rau. Nu imi iei tu mie, love of ya life nimic frumos? Alege tu floricele sau ciocolata sau prajiturele, vezi ca nu-ti cer mult....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eu cred ca te-ai imprietenit cu Pisi nu ala e calic rau. Nu imi iei tu mie, love of ya life nimic frumos? Alege tu floricele sau ciocolata sau prajiturele, vezi ca nu-ti cer mult....

Cu pisic eram friend mai dămult și crede-mă că nu ie calic, aruncă cu banii fără să îi pese, pt el sunt doar niște hârtii colorate.

Flocirele nu aleg că iar trebuie să fac manevra Heimlich cu tine, ciocolata ți se pune pe buci deci nu servim iar prăjiturele aduc doar d-alea de post, cum dau femeile la țară când au parastas. Mai precis

http://i60.tinypic.com/21dmu7a.jpg

Link spre comentariu

Cu pisic eram friend mai dămult și crede-mă că nu ie calic, aruncă cu banii fără să îi pese, pt el sunt doar niște hârtii colorate.

Flocirele nu aleg că iar trebuie să fac manevra Heimlich cu tine, ciocolata ți se pune pe buci deci nu servim iar prăjiturele aduc doar d-alea de post, cum dau femeile la țară când au parastas. Mai precis

vreau numa cu nuca si pregateste si frisca ca imi trebuie la altceva. :P :P 

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

ba da' pe unde dau de tine numai cu pula in gura esti

Eu???? Aici era vorba de Paula domnului Picon, când l-am întrebat cine este Paula mi-a zis: o prietenă veche de-a mea pe care dacă vrei ți-o introduc. Acum, eu știam că el om serios, dacă m-a mințit, te mint și eu pe tine... :*

• Like 1
Link spre comentariu

Da bine mă,cu pozele e la fel? Adica doar tu le stii? Aaa,sa nu uit,in afara de tine ,diamond si mai nou klm 112 o mai stie cineva? :laugh2

heyyyyy Diamond nu a primit niciodata poze cu mine despuiata ca day, sa nu confundam strachinile si day tine doar pt el nu ma imparte cu curiosi

Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

heyyyyy Diamond nu a primit niciodata poze cu mine despuiata ca day, sa nu confundam strachinile si day tine doar pt el nu ma imparte cu curiosi

Cum ai troaca, roz, sau maro latoasa ca a Lanei? =)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...