rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Să-i lăsăm să se mai cunoascăKlm te rog frumos sa nu ii impui capul cu prostiii ca se descurca singurel sa ma munceasca. In lumea mea deja am fii crescut un catelus impreuna, in a lui acum incepem sa comunicam cum trebuie. Nu am facut atatea eforturi niciodata pt o relatie, nici daca insumezi toate eforturile trecute toata viata mea. Seriously nu ii dati idei ca oricum e terorist Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Ce prostie ți-a pus lumea la gură, babe? Perverșii dracu, lăsați gura fetei în pace! Legat de nume eu zic să-l numim PICON. Ceeeeeee, nu e ok?Pai nu vrei tu baby sa port mizerie de aia arabeasca sa imi acopere gurita? Cat despre gurita mea nu se apropie de ea nimeni inafara de tine. Dar recuperez cu tine tot ce imi dai bag in gura PS cred ca tocmai l-ai facut pe Piconash fericit, eu aprob tot ce zici, stii ca ti-am zis ca facem tot ce vrei tu, u're ma daddy Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Klm te rog frumos sa nu ii impui capul cu prostiii ca se descurca singurel sa ma munceasca. In lumea mea deja am fii crescut un catelus impreuna, in a lui acum incepem sa comunicam cum trebuie. Nu am facut atatea eforturi niciodata pt o relatie, nici daca insumezi toate eforturile trecute toata viata mea. Seriously nu ii dati idei ca oricum e terorist Nu sunt terorist, love. Mie-mi place să mergem pe stradă și să ne ținem romantic de mână http://i61.tinypic.com/m8o5yo.jpg 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Nu sunt terorist, love. Mie-mi place să mergem pe stradă și să ne ținem romantic de mână iubi daca nu te ingrasi si esti asa slim te las, pai cum sar pe tine daca esti pricajit. las ca ma pun sa iti gatesc si sa te indop Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Pai nu vrei tu baby sa port mizerie de aia arabeasca sa imi acopere gurita? Cat despre gurita mea nu se apropie de ea nimeni inafara de tine. Dar recuperez cu tine tot ce imi dai bag in gura PS cred ca tocmai l-ai facut pe Piconash fericit, eu aprob tot ce zici, stii ca ti-am zis ca facem tot ce vrei tu, u're ma daddy De ce să nu porți burka? Mie chiar îmi plac femeile care poartă așa ceva. Este exotic și erotic, în pula mea. http://i62.tinypic.com/2nc2bt5.jpghttp://i61.tinypic.com/2emo6cx.jpg http://i61.tinypic.com/v30vuw.jpghttp://i59.tinypic.com/otk7qp.jpg 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 iubi daca nu te ingrasi si esti asa slim te las, pai cum sar pe tine daca esti pricajit. las ca ma pun sa iti gatesc si sa te indop Nu sunt slim dar nici gras. Sunt tocmai bun, să moară adriian10 dacă te-oi minți cu ceva 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 De ce să nu porți burka? Mie chiar îmi plac femeile care poartă așa ceva. Este exotic și erotic, în pula mea. Pentru tine imi pun! cati nepotzei facem? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 De ce să nu porți burka? Mie chiar îmi plac femeile care poartă așa ceva. Este exotic și erotic, în pula mea. Pentru tine imi pun! cati nepotzei facem? 11 ca sa facem echipa de fotbal. Crezi ca reusesti sa-i duci? 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 11 ca sa facem echipa de fotbal. Crezi ca reusesti sa-i duci?dap ca-s multi multi multiiiiii task si vreo doi caini mari totodata. mie-mi plac dogi de bordeaux , rotwweileri si cane corso, dar nivel energie, fatuzca ridata si rabdarea cu copii si alte animale prefer 100 la suta dogu de bordeaux Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 dap ca-s multi multi multiiiiii task si vreo doi caini mari totodata. mie-mi plac dogi de bordeaux , rotwweileri si cane corso, dar nivel energie, fatuzca ridata si rabdarea cu copii si alte animale prefer 100 la suta dogu de bordeaux Ce chestie ciudată....ție-ți plac câinii, mie cățelele. Ți-am zis eu că ne potrivim, babe. 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Ce chestie ciudată....ție-ți plac câinii, mie cățelele. Ți-am zis eu că ne potrivim, babe.Combinam si caine si catea, we're soulmates ce imi vine sa sar pe tine si sa te calaresc Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Combinam si caine si catea, we're soulmates ce imi vine sa sar pe tine si sa te calaresc Shhhh....mai ușor cu sexul stil rodeo că se excită lumea p-aci 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Shhhh....mai ușor cu sexul stil rodeo că se excită lumea p-acinu e pb de la atata electricitate cata e in aer se si pleostesc instant. numa zeii poti rezista asha high voltage Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 De ce să nu porți burka? Mie chiar îmi plac femeile care poartă așa ceva. Este exotic și erotic, în pula mea. http://i62.tinypic.com/2nc2bt5.jpghttp://i61.tinypic.com/2emo6cx.jpg http://i61.tinypic.com/v30vuw.jpghttp://i59.tinypic.com/otk7qp.jpgPutin off topic, ma bag si eu, va stric hazul.. ! Sa stii ca nu toate sunt super extaziate ca poarta Burqa si Niqab si Hijab... Le-am intalnit in lumea lor, la ele acasa, in zonele unde se poarta asa ceva. La turci spre exemplu, nu au nici o problema cu asta, pentru ca acolo nu prea poarta, nu sunt chiar fortate, silite, sa poarte asa ceva. Insa in Egipt, Israel, Iordania, Siria (pe cand se putea vizita, acum 10 ani, chiar aveai ce vedea acolo,multa istorie, un popor bland despre care spuneai ca nu ar fi posibil ce este acum acolo, acum.... , Dubai ), nu mai sunt chiar atat de libere.... Daca vei ajunge in acele zone, vei vedea ca sunt foaarttee putine femei care umbla descoperite.... Sa vezi femei care poarta haine negre la 45 de grade la Piramide, un fel de caciula de lana trasa pe cap (doar in zona ochilor descoperite, dar poarta ochelari de soare) si manusi de lana in maini, ca sa nu li se vada degetele, cand tu nu stii ce sa mai scoti de pe tine de naduseala si transpiratie, este cel putin socant si foarte, foarte trist... 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Trageti si voi perdeaua..........se holbeaza copchii astia la voi ........... 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Trageti si voi perdeaua..........se holbeaza copchii astia la voi ...........ma duc peste day la birou si inchid usa, shhhhhhh 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Putin off topic, ma bag si eu, va stric hazul.. ! Sa stii ca nu toate sunt super extaziate ca poarta Burqa si Niqab si Hijab... Le-am intalnit in lumea lor, la ele acasa, in zonele unde se poarta asa ceva. La turci spre exemplu, nu au nici o problema cu asta, pentru ca acolo nu prea poarta, nu sunt chiar fortate, silite, sa poarte asa ceva. Insa in Egipt, Israel, Iordania, Siria (pe cand se putea vizita, acum 10 ani, chiar aveai ce vedea acolo,multa istorie, un popor bland despre care spuneai ca nu ar fi posibil ce este acum acolo, acum.... , Dubai ), nu mai sunt chiar atat de libere.... Daca vei ajunge in acele zone, vei vedea ca sunt foaarttee putine femei care umbla descoperite.... Sa vezi femei care poarta haine negre la 45 de grade la Piramide, un fel de caciula de lana trasa pe cap (doar in zona ochilor descoperite, dar poarta ochelari de soare) si manusi de lana in maini, ca sa nu li se vada degetele, cand tu nu stii ce sa mai scoti de pe tine de naduseala si transpiratie, este cel putin socant si foarte, foarte trist... Ai dreptate dar lasand la o parte comportamentul primitiv al unor popoare din tarile arabe, chestia asta pe fata mi se pare exotica, misterioasa si erotica. Aici nu pun la socoteala ca majoritatea araboaicelor sunt frumoase ca limba rusa 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Trageti si voi perdeaua..........se holbeaza copchii astia la voi ........... Io am tras perdeaua și am pus și o carpetă în geam dar nebuna de Roz mereu le dă jos și gesticulează intens. Îi place să fie privită.....ce vrei...fiecare cu fetișurile lui. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Ai dreptate dar lasand la o parte comportamentul primitiv al unor popoare din tarile arabe, chestia asta pe fata mi se pare exotica, misterioasa si erotica. Aici nu pun la socoteala ca majoritatea araboaicelor sunt frumoase ca limba rusa Aaaa.... da, o daaa ! Asta daaa ! Sunt unele foarte, foarte frumoase, in special din zona Egiptului, Iordaniencele, siriencele, libiencele, marocancele iarasi.... Vechile rase semitice sau ce a mai ramas din ele... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Io am tras perdeaua și am pus și o carpetă în geam dar nebuna de Roz mereu le dă jos și gesticulează intens. Îi place să fie privită.....ce vrei...fiecare cu fetișurile lui.e' mandra cu tine........d'aia ............ 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Io am tras perdeaua și am pus și o carpetă în geam dar nebuna de Roz mereu le dă jos și gesticulează intens. Îi place să fie privită.....ce vrei...fiecare cu fetișurile lui.iubiiiii!! nu ti-e rusine sa ma denigrezi? nu vezi ca-s cuminte si incognito si te astept sub birou sa nu ma vada nimeni, lasa drq forumu ca tb sa lucram la urmasi, in loc sa ma culegi dedesupt de pe aci, tu glumesti cu Mareanu. cu exhibitionismu mai usor doar cand calatorim si unde nu ne cunoaste nimeni Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Aaaa.... da, o daaa ! Asta daaa ! Sunt unele foarte, foarte frumoase, in special din zona Egiptului, Iordaniencele, siriencele, libiencele, marocancele iarasi.... Vechile rase semitice sau ce a mai ramas din ele... Cele din Liban sunt cele mai frumoase, parerea mea. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 e' mandra cu tine........d'aia ............ Iești mare otz Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 iubiiiii!! nu ti-e rusine sa ma denigrezi? nu vezi ca-s cuminte si incognito si te astept sub birou sa nu ma vada nimeni, lasa drq forumu ca tb sa lucram la urmasi, in loc sa ma culegi dedesupt de pe aci, tu glumesti cu Mareanu. cu exhibitionismu mai usor doar cand calatorim si unde nu ne cunoaste nimeni Îmi place că ești directă și zici fix ceea ce gândești 4 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Din Adevar sau provocare...doar pt Picon si Johnny doispe beri s-a ajuns la Sex oral sau sex total...doar cu Roz si Day - partea a coișpea 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum