rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Din Adevar sau provocare...doar pt Picon si Johnny doispe beri s-a ajuns la Sex oral sau sex total...doar cu Roz si Day - partea a coișpea suntem perseverenti, tineri, frumosi si energici. si militanti la conservarea genelor de frumusete in Romania. meritam ode, muzica , statui si poezioare, pe bune spun! Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 suntem perseverenti, tineri, frumosi si energici. si militanti la conservarea genelor de frumusete in Romania. meritam ode, muzica , statui si poezioare, pe bune spun! Ai uitat și plini de bani. Fiecare face ceea ce știe mai bine. Tu dominare financiară , eu cămătărie, șantaj, recuperări de datorii reale sau fictive, trafic de carne vie și de pudră, maradona, etc etc...treburi d-astea casnice. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Ai uitat și plini de bani. Fiecare face ceea ce știe mai bine. Tu dominare financiară , eu cămătărie, șantaj, recuperări de datorii reale sau fictive, trafic de carne vie și de pudră, maradona, etc etc...treburi d-astea casnice.e ok, atata timp cat nu bei prea mult, incurci frigiderele si il umpli pe al meu de degete Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Ai uitat și plini de bani. Fiecare face ceea ce știe mai bine. Tu dominare financiară , eu cămătărie, șantaj, recuperări de datorii reale sau fictive, trafic de carne vie și de pudră, maradona, etc etc...treburi d-astea casnice.auzi babe, da' noi cand ne luam pe cine punem nasi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 auzi babe, da' noi cand ne luam pe cine punem nasi? vi-l recomad pe Mircea Basesxu 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 vi-l recomad pe Mircea Basesxusunt curioasa ce zice iubirica mea, iar a disparut si-i ocupat. Ca sa fim in norma cu urmasii pe day tre sa il violez parol! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Din Adevar sau provocare...doar pt Picon si Johnny doispe beri s-a ajuns la Sex oral sau sex total...doar cu Roz si Day - partea a coișpeaAsta inseamnă să fii mafiot ! 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Am trecut deja de faza cu trimisul pozelor. Ne-am cunoscut deja, vom avea un nepoțel.Sunteț preciși kă e al vostru 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Sa va traiasca !Cine il boteaza ? PLM, Picon și cu Chilometru, na! Ce întrebare! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 PLM, Picon și cu Chilometru, na! Ce întrebare!Scuze 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 PLM, Picon și cu Chilometru, na! Ce întrebare!eu voia m sa il intreb pe Pisi, dar nebunu asta de cand cu silent treatment al meu nu imi mai raspunde neam, deci pot sa fac oale cu sarmale, nimic nu vad din partea lui, nici macar o manea. E cica zodia pestilor, dar se comporta ca un alt semn de apa ca scorpionu cu care tot ce spui va fi folosit impotriva ta...... yuhuuuuu p[ussycat? deci fii antena Pisicuts daca zici ceva orice promit ca nu mai sunt obraznica si antipatica cu tine, decat daca am motive intemeiate Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Sunteț preciși kă e al vostruce fel de intrebare e asta prietene, pe mine nu are dreptu nimeni sa ma atinga doar el si cand e vb de el, sunt turbata de geloasa.... 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Scuze Mai rămâne de stabilit doar cine o să fie nașă... Dintre ei doi! 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 9, 2015 De ce să nu porți burka? Mie chiar îmi plac femeile care poartă așa ceva. Este exotic și erotic, în pula mea. http://i62.tinypic.com/2nc2bt5.jpghttp://i61.tinypic.com/2emo6cx.jpg http://i61.tinypic.com/v30vuw.jpghttp://i59.tinypic.com/otk7qp.jpgSi ar putea fi si ezoteric 1 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Cred că cele 3 poze de sus sunt cu niqab.Burka acoperă absolut toată fața şi corpul, lăsând doar un spațiu mic,un fel de pânză,prin care femeia poate vedea. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Cred că cele 3 poze de sus sunt cu niqab.Burka acoperă absolut toată fața şi corpul, lăsând doar un spațiu mic,un fel de pânză,prin care femeia poate vedea.auzi honey ce zice Miskin.... imi pun 4 u niqab din ala ca doar nu umblu cu cortu dupa mine, mi-ei tu de care iti place ori roz ori cu bijuterii aplicate . oare cum ar fi sa ne plimbam de mana eu purtand niqab si fara de chilotei. gata ma potolesc ca apoi iar ma excit....... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Octombrie 9, 2015 auzi honey ce zice Miskin.... imi pun 4 u niqab din ala ca doar nu umblu cu cortu dupa mine, mi-ei tu de care iti place ori roz ori cu bijuterii aplicate . oare cum ar fi sa ne plimbam de mana eu purtand niqab si fara de chilotei. gata ma potolesc ca apoi iar ma excit.......Oi om găsi , da" miei ... cine ştie 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Mai rămâne de stabilit doar cine o să fie nașă... Dintre ei doi!in orice caz la cum il stiu eu pe day numa interlopi, mafioti , golani o sa imi propuna. mda... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Si ar putea fi si ezoteric Depinde de poziție Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 auzi babe, da' noi cand ne luam pe cine punem nasi? Eu il vroiam pe Sorin Oprescu dar... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 sunt curioasa ce zice iubirica mea, iar a disparut si-i ocupat. Ca sa fim in norma cu urmasii pe day tre sa il violez parol! Hai sa încercam si in romana, dacă nu cer prea mult. Trebuie sa ma violezi sau sa îmi violezi parola? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Eu il vroiam pe Sorin Oprescu dar...gasim noi ceva pan' atunci 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Sunteț preciși kă e al vostru Asta s-a întrebat Roz in oglinda după ce a făcut testul Barza si a văzut ca este însărcinata " O fi al meu?" 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Hai sa încercam si in romana, dacă nu cer prea mult. Trebuie sa ma violezi sau sa îmi violezi parola?pe tine te violez? macar la inceput pt ca dupa nu mai este tocmai viol. Tu ma violezi? 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 9, 2015 Asta s-a întrebat Roz in oglinda după ce a făcut testul Barza si a văzut ca este însărcinata " O fi al meu?" ce nenorocit esti, vezi ca te musc de unde nu-ti place Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum