laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Eu am o întrebare, de ce naiba vă conversați voi, rozeta și cu daywalker, aici? Nu aveți telefone, fixe sau mobile, nu puteți să vă trimiteți scrisori, mesaje prin porumbei...ceva, să fie mai intim? Toată aceasta telenovelă dintre voi e tembelă, plictisitoare și cauzatoare de vomă (pentru mine, cel puțin, că in rest văd că nimeni nu are coaie să comenteze nimic). Atât vroiam să zic, predau legătura vomitătoarei de rahat: spor la înjurături!Studiază mai atent fenomenu', suntem vreo 7-8 cu care a avut meciuri grave. E cam ca râia: dă ce te scarpini, d'aia te mănâncă mai tare! 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 9, 2015 sa vina mitzu, sofitelu, playboy si eced? !!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 sa vina mitzu, sofitelu, playboy si eced? !!cine-s primii 3?
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 hai ca se poate !!! http://reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/02/popcorn_stephen_colbert.gifCe a naibii e pielea pe tine! ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 9, 2015 sa vina mitzu, sofitelu, playboy si eced? !!io țiu cu Lana, ce poola mea 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 9, 2015 cine-s primii 3?n-ai tu treaba
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 n-ai tu treabamkey
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 Studiază mai atent fenomenu', suntem vreo 7-8 cu care a avut meciuri grave. E cam ca râia: dă ce te scarpini, d'aia te mănâncă mai tare!Ce fenomen să studiez? Asta a avut meciuri cu mulți, am văzut, mulți au devenit mai "moi" după un timp, chiar s-au dat la Glume cu ea, dar ce observ clar este că absolut nimeni nu zice nimic de daywalker. Poate chiar e zeu până la urmă și se tem toți să nu ii trăznească... Nu contează, Jean boxează! Pula-n pizdă, Gigi Marga!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 ))))))))))))))))))))))))
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 io țiu cu Lana, ce poola mea Tu ești mereu cu dreptatea și cu câștigătorii )) vrei să mă impresariezi la meciul ală propus de capra asta, mă gândesc să accept și să ii pun oasele intr-o cutie fucsia cum ii place ei...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 9, 2015 Tu ești mereu cu dreptatea și cu câștigătorii )) vrei să mă impresariezi la meciul ală propus de capra asta, mă gândesc să accept și să ii pun oasele intr-o cutie fucsia cum ii place ei...Pişa-ne-am pă ea...punct 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 9, 2015 Ce fenomen să studiez? Asta a avut meciuri cu mulți, am văzut, mulți au devenit mai "moi" după un timp, chiar s-au dat la Glume cu ea, dar ce observ clar este că absolut nimeni nu zice nimic de daywalker. Poate chiar e zeu până la urmă și se tem toți să nu ii trăznească... Nu contează, Jean boxează! Pula-n pizdă, Gigi Marga! asa-ti trebuie ma. dracu te pune sa le citesti replicile? serios zic! scroll scroll scroll
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 asa-ti trebuie ma. dracu te pune sa le citesti replicile? serios zic! scroll scroll scrollsi dupa se intreaba ce ai cu ea, poate ar trebui sa se concentreze mai mult pe voi zic ))))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 9, 2015 asa-ti trebuie ma. dracu te pune sa le citesti replicile? serios zic! scroll scroll scrollAprob afirmativ...scroll scroll scroll
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 asa-ti trebuie ma. dracu te pune sa le citesti replicile? serios zic! scroll scroll scrollPăi mai iau și eu câte o pauză de țigară și vreau să mă delectez cu ceva interesant, o înjurătură din inimă, o ceartă frumoasă, o caterincă, niște "de pe forum adunate", când, ce crezi?! Proasta peste tot cu aberațiile ei și cu vomitaturile ei de "Consuela și Carlos-Daniel". Am și eu o limită ))
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 si dupa se intreaba ce ai cu ea, poate ar trebui sa se concentreze mai mult pe voi zic ))))De unde știi tu ce are el cu mine, ești confidenta lui?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 mie nu imi sta in fire sa ma bag intre 2 persoane nici cand flirteaza , nici cand se cearta. Si nici , lui day scrii tu cu mana ta pe unde apuci vb de telenovele, acum lasa-ma ca mi-e mila de tine si nici nu imi place sa vorbim. Nopate linistita
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Octombrie 9, 2015 Lana, da-i cu minus Rozetei, sa vedem cum face. 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 Râzi ca muta la măciucă, dar parcă nu e râsul tău? Te-a cenzurat iubitul sau incearcă să te cizeleze? Măcar de ai învața ceva!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 ))))))))))))))))))
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 mie nu imi sta in fire sa ma bag intre 2 persoane nici cand flirteaza , nici cand se cearta. Si nici , lui day scrii tu cu mana ta pe unde apuci vb de telenovele, acum lasa-ma ca mi-e mila de tine si nici nu imi place sa vorbim. Nopate linistita Milă?!?! Sărăcuța de tine, in ce fantezie trăiești!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 )))))))))))))))))))))))))))))))
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 9, 2015 mie nu imi sta in fire sa ma bag intre 2 persoane nici cand flirteaza , nici cand se cearta. Si nici , lui day scrii tu cu mana ta pe unde apuci vb de telenovele, acum lasa-ma ca mi-e mila de tine si nici nu imi place sa vorbim. Nopate linistita Dar atunci când ii dădeai "omului meu" mesaje private să mă țină in frâu, ce făceai? Ia întrebă-L tu pe Zeul tău, câte PM-uri am inițiat eu către el? Chiar ai înghițit ca o proastă ce zicea Jili in mesajele alea, infantilo?! 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Milă?!?! Sărăcuța de tine, in ce fantezie trăiești!Io zic să revii când e în stare să răspundă. De obicei la ora asta capotează. Te cerți singură... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum