siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Buna dimineata ! Daca vrei sa te trezesti in triluri de privighetori,acceseaza Nimfomane! Privighetoarea mea va canta doar pentru tine un cantec inflacarat de amor si iti va crea buna dispozitie pentru intreaga zi,astfel ca toata ziua iti va merge bine si vei atrage numai lucruri pozitive. 0737662980 100 euro/ora 2 2
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2015 Uite asa stau sa se zgaiasca unii in bucataria mea,dar nu au acces la ea. Ce mi-ar mai rasturna cratitele daca ar putea...Cate un Labus isi mai baga coada unde nu ii fierbe oala,dar il scarpin cu matura sau cate o gaina fara minte,plictisita de cat sta pe oua sa le cloceasca toata ziulica,mai da cu ciocu-n geam dar am termopane de calitate. 2
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2015 Iata o poza care sa va incarce astazi cu energie pozitiva ! 1 2
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2015 Si inca una...ca sa te simti zburdalnic precum un fluturas...eu sunt floricica ce te asteapta sa o polenizezi. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Iata o poza care sa va incarce astazi cu energie pozitiva !Da, rezon, ne incarca de energie pozitiva si ne creste dorul de verdele verii..... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Da, rezon, ne incarca de energie pozitiva si ne creste dorul de verdele verii.....vezi ca te cauta Gina Pistol 11 1
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Si inca una...ca sa te simti zburdalnic precum un fluturas...eu sunt floricica ce te asteapta sa o polenizezi.Zdreanta,iar ai visat urat. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 vezi ca te cauta Gina Pistol vezi ca te cauta Gina Pistol Serios coane Dorel No .1 , eu stiam ca este data si indisponibila. Vrei sa ma faci sa ma simt frustrat ? Vai, vai, nu am voie sa visez si eu la vara, la soare cald....sinteti prea tributari vietii trepidante din urbea Bucuresti...... 1 4
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2015 Si un masaj facut de mine te poate relaxa si incarca de energie pozitiva.Am un pat mare,in care poti sa te intinzi si destinzi ca un pisoi.Masajul poate constitui preludiul sau poti opta pentru el dupa finalul apoteotic. 0737662980 100 euro/ora 2 2
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2015 Vei inchide ochii...in surdina va picura in urechi muzica relaxanta...mainile mele de maseuza iscusita te vor atinge acolo unde iti place si cum iti place...uleiul parfumat le vor face sa alunece pe trupul tau din talpi pana in varful capului...simturile tale vor fi desfatate...te voi face sa simti ca plutesti ca un fluturas peste flori din gradina raiului. 0737662980 450 ron/ora 1 2
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 8, 2015 Noapte buna,vise linesi sa ma vizezi pe mine,noapte buna,somn usorsi sa ma visezi cu dor ! 0737662980 450 ron/ora 1 2
fxdx Reputație: 36 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Judas Oras:Judas Postat Octombrie 9, 2015 Zdreanta,iar ai visat urat.Este in ADN-ul tau inscris, programat, sa fi un IMBECIL inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp 1 1
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Este in ADN-ul tau inscris, programat, sa fi un IMBECIL inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp Sclavule,te-ai trezit? Vino repede sa ma speli cu limba la cur.
fxdx Reputație: 36 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Judas Oras:Judas Postat Octombrie 9, 2015 Sclavule,te-ai trezit? Vino repede sa ma speli cu limba la cur.Revino cu picioarele pe pamant IMBECILULE. Curul tau ala jegos, cere numai puli, asa ca o sa vorbesc cu portarul de la bloc care face naveta, sa vina sa iti faca sarbatoare in viata. Te fute Vasile in cur cat vrei. Oricum pentru el, ca fute un IMBECIL ca tine, sau ca fute o capra de la tara tot una este.Este in ADN-ul tau inscris, programat sa fi un IMBECIL inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! :laugh2 PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp 1 1
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Revino cu picioarele pe pamant IMBECILULE. Curul tau ala jegos, cere numai puli, asa ca o sa vorbesc cu portarul de la bloc care face naveta, sa vina sa iti faca sarbatoare in viata. Te fute Vasile in cur cat vrei. Oricum pentru el, ca fute un IMBECIL ca tine, sau ca fute o capra de la tara tot una este.Este in ADN-ul tau inscris, programat sa fi un IMBECIL inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! :laugh2 PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp Sclavete,taci si suge!
fxdx Reputație: 36 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Judas Oras:Judas Postat Octombrie 9, 2015 Sclavete,taci si suge!Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clappSclavete,sa ti-o dau intre masele,ca nu ai ce face cu ele!
fxdx Reputație: 36 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Judas Oras:Judas Postat Octombrie 9, 2015 Sclavete,sa ti-o dau intre masele,ca nu ai ce face cu ele!Este in ADN-ul tau inscris, programat sa fi un IMBECIL inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! :laugh2 PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2015 Revino cu picioarele pe pamant IMBECILULE. Curul tau ala jegos, cere numai puli, asa ca o sa vorbesc cu portarul de la bloc care face naveta, sa vina sa iti faca sarbatoare in viata. Te fute Vasile in cur cat vrei. Oricum pentru el, ca fute un IMBECIL ca tine, sau ca fute o capra de la tara tot una este.Este in ADN-ul tau inscris, programat sa fi un IMBECIL inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! :laugh2 PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp Ha ha ha ha ! Cand si-o fi pierdut busola tampitelul de Relatie de nu stie sa isi vada de drumul lui? Cred ca atunci cand l-a scapat ma-sa prematur dintre picioare la rascruce de drumuri iar el a picat in cap. 1 2
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Ha ha ha ha ! Cand si-o fi pierdut busola tampitelul de Relatie de nu stie sa isi vada de drumul lui? Cred ca atunci cand l-a scapat ma-sa prematur dintre picioare la rascruce de drumuri iar el a picat in cap.Carpa,taci si suge....doar pt asta esti facuta.
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2015 Ziua buna tuturorsi la bani sa aveti spor !Nu mai stati sa-i numarati,ci mergeti sa va distratiunii de la altii luatisi-asa mai departe dati !Luand si dand sange pompatiin draga economiecu bacnote de hartie;monedele merg si ele,dar nu asa,singurele.Caci acel ce se zgarcestesigur mai mult pagubeste. 2
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2015 Sunt draguta si isteata,iau ce-mi place de la viatadar ca sa primesti cevatrebuie a sti si-a da,precum si-a te bucurasi cand dai si cand primestisi viata sa o iubesti.Eu am ce si stiu si cumsa-ti ofer ce e mai bun. 0737662980 100 euro/ora 1 1
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2015 Nu poti adormi decat mangaiat cu tandrete? Te astept in bratele mele ! 0737662980 450 ron/ora 1 2
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Zgubilitica mica,deja a venit craciunul la tine?
siana Reputație: -1369 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2015 Zgubilitica mica,deja a venit craciunul la tine? Da,fiindca imi permit si la mine vine si Mos Craciun destul de des,in orice anotimp,fiindca merit. 2
Postări Recomandate