mindo1 Reputație: 42 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 "Tanara frumoasa tandra fara inhibiti va astept la mine in locatie pentru clipe de neuitat . Oral adanc flexibila in pat , accept orice pozitie poze 100% reale . Va pup si va astept Garantez revenirea " Acesta e anuntul de pe publi24. http://media.publi24.ro/extralarge/20151005/1925/d36a3bb0f6355595c440b0a551bf3a62.jpghttp://media.publi24.ro/extralarge/20151005/1927/30c45fb9a987db2a6110abaa5cda3e3f.jpg Am contactat aceasta domnisoara telefonic,iar dupa mai multe apeluri cu mici 'amanari' am reusit sa ne intalnim. Cu aceasta ocazia am constatat ca pozele SUNT REALE, si arata binisor. LOCATIA: Bd Traian,zona Caffe Rotonda, apartament in regim hotelier, la parter. Impresia generala despre locatie: dezordine. Am stat de vorba cateva minute cu domnisoara. Vrea sa para amabila,dar e destul de evident acel scenariu : "ramai? pleci? hai sa rezolvam repede ca vine urmatorul"De altfel mi-a si comunicat ca pt 150 ron (atat costa o finalizare) trebuie sa ne incadram in 20 min. Am spus PAS. M-am scuzat politicos si am plecat. NU inteleg exact care e fenomenul,dar sunt foarte multe fete venite la Baia Mare pe acest sistem "fast fuck" care parca doresc sa se imbogateasca in cele 5-6 zile cat au decis sa isi vanda "marfa" aici in Maramu'. Impresie generala : NU RECOMAND ! 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 8, 2015 Si aproape toate au locatie in zona Caffe Rotonda, .....
mindo1 Reputație: 42 Postat Octombrie 8, 2015 Autor Postat Octombrie 8, 2015 Si aproape toate au locatie in zona Caffe Rotonda, ..... Nu e chiar o regula. Se invart prin apartamentele astea cu regim hotelier - in spate la Zippy etaj 1 , Caffe Rotonda parter, blocul de langa Bizo etaj 3 ....
mustaciosul 77 Reputație: 437 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Octombrie 8, 2015 Si toate vor sa faca banu'rapid si fara prea mult timp si implicit efort.Oare cred ca Baia Mare e orasul fraierilor? Dar vb.lui Aza,sunt destui fraieri care sa cotizeze la ele.Si culmea ca daca tot mai des apar fete noi pe publi,inseamna ca chiar exista! Pacat dragi colegi ca le "invatam" asa,dar fiecare-si apreciaza cum castiga acel ban...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum