Sari la conținut

Romania - Finlanda

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa speram la o victorie pentru ai nostri !

• Like 1
Vizitator
Postat

1-0

inscrie Andone 

Papp cel mai probabil, daca este sa se inscrie ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

mie tot nu imi vine sa cred ca am putut fi cu mizeria asta de nationala pe 7 in lume.. in spatele nostrum erau doar din astea slabe gen Spania, Italia, Anglia, Franta etc...

• Like 2
  • Minus 6
Postat

mie tot nu imi vine sa cred ca am putut fi cu mizeria asta de nationala pe 7 in lume.. in spatele nostrum erau doar din astea slabe gen Spania, Italia, Anglia, Franta etc...

Cine a făcut topul era beat mangă. Ca valoare noi suntem doar peste Gibraltar, Myanmar, Maldive si Singapore. Și aproape egali cu Timorul de Est.

Restul e cancan.

• Like 2
Postat

Si uite cum cu mizeria asta de nationala putem sa ajungem le Euro sa ne mai facem de ras si pe acolo un pic

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Si uite cum cu mizeria asta de nationala putem sa ajungem le Euro sa ne mai facem de ras si pe acolo un pic

Eu m-aș duce sa pun 500 RON pe Finalnda dar nu știu câte icoane va pupa nea Puiu azi și facem dracu' vreo surpriză.

• Like 4
  • Oras:sud
Postat

Eu m-aș duce sa pun 500 RON pe Finalnda dar nu știu câte icoane va pupa nea Puiu azi și facem dracu' vreo surpriză.

Mai bune sunt 2 fete , că e ca la ruleta , prea multi de rosu ( aka zero goluri) tre sa vina si negru

• Like 1
  • Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Imi place de Iordanescu.

Spiritul crestin intotdeauna va domni si ii va ajuta pe cei care cred cu adevarat in puterea Divina.

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Imi place de Iordanescu.

Spiritul crestin intotdeauna va domni si ii va ajuta pe cei care cred cu adevarat in puterea Divina.

il pune pe pf daniel in poarta cu prapurii

Postat

Cine a făcut topul era beat mangă. Ca valoare noi suntem doar peste Gibraltar, Myanmar, Maldive si Singapore. Și aproape egali cu Timorul de Est.

Restul e cancan.

Timoru dă Est şi Palestina

• Like 2
Postat

Imi place de Iordanescu.

Ai dreptate, băga-mi-aș pula-n el

• Like 1
Vizitator
Postat

Isi face Califatul ISIS Echipa de fotbal si ajung numarul 1 in lume. Mijlocasii si atacantii lor dotati cu veste cu trotil si explozibil C-4 nu le sta nimeni pe teren in cale, si portarul echipei adverse fuge mancand pamantul. Dau aia si 50-0 daca vor ! =)) =))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...