lutzy74 Reputație: 81 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 14, 2015 In jurul carei ore pot fi contactate fetele? Am încercat si pe nr afișat pentru Botoșani, însă nu a răspuns nimeni. Probabil trebuie sa insist mai mult.
lights Reputație: -5 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 23, 2015 A mai fost cine pe la ele? 1
futaculdebalta Reputație: 3 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 23, 2015 Au revenit sunt in Suceava alta locație, 1
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 24, 2015 e real mei 1
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 24, 2015 si suntem aici pana pe data de 5.09.2015 1
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 24, 2015 5.11.2015...scuze va am 1
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 25, 2015 cam... plinuta!so what? )))
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 25, 2015 so what? )))ca si servicii...du-te unde vrei, apoi vi la mine si discutam dupa
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 25, 2015 ca si servicii...du-te unde vrei, apoi vi la mine si discutam dupa vii*
brikston01 Reputație: 217 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 25, 2015 si suntem aici pana pe data de 5.09.2015Buna si bine ai venit.Te asteptam sa revii si cu poze noi.Cu respect..
deiflorin Reputație: -10 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Radauti Oras:Radauti Postat Octombrie 26, 2015 As vrea sa vad niste poze cu blonda daca se poate. 1
vladpetrescu Reputație: 15 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 26, 2015 As vrea sa vad niste poze cu blonda daca se poate. intra pe publi24.ro si vezi fotografiile
an0nim 01 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucovina Telefon: [email protected] Oras:Bucovina Postat Octombrie 26, 2015 Salutari, am fost si eu pe la Andreea,sambata ora 22, pot sa va spun ca pozele sunt reale , am platit 100 pt un oral ,fata de treaba, curata, igiena personala de nota 10, locatia un apartament mai invechit dar cu loc pt igienizare. Am avut un incident fiind cam ciocan(si aici vreau sa-i multumesc si sa-mi cer scuze Andreiei) la plecare mi-am uitat haina, sunat cam dupa o ora, deoarece poate era ocupata nu a raspuns, trimis SMS, apoi am fost sunat de ea pt recuperare .tot in aceasi seara...Multumesc.
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 26, 2015 VA ASTEPT CU DRAG!!! 1
an0nim 01 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucovina Telefon: [email protected] Oras:Bucovina Postat Octombrie 26, 2015 VA ASTEPT CU DRAG!!! Eu unul am sa revin , dar de data asta treaz
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 26, 2015 Eu unul am sa revin , dar de data asta treaz ))) te pupic dulce, nici macar un pahar sa nu aud ca ai baut inainte sa vii te astept din nou
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 26, 2015 Buna si bine ai venit.Te asteptam sa revii si cu poze noi.Cu respect..thx poze am pe p u b l i .. 1
ocatan Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 30, 2015 Un nr.de telefon
xirr Reputație: 35 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:oriunde ma simt bine Oras:oriunde ma simt bine Postat Octombrie 30, 2015 fratilor am ajuns si eu la tipele respective sambata trecuta,fetele sunt pe facut bani atat va pot spune de la inceput .Sun la nr de telefon al doamnei blonde imi raspunde imi da detalii de adresa si ii zic ca in 20 min ajung imi confirma ca pot veni si am plecat la drum,ajung in fata blocului cu pricina imi da drumul la interfon si cand ajung sus surpriza ca doamna mea blonda era cu altcineva pe felie si mie imi da drumul Andreea,in timp ce discutam cu andreea suna telefonul si mai da drumul la unul la interfon si imi spune ca tot la cea blonda vine si asta si ar fi bine sa intru intr-un dormitor pana se elibereaza sa ma ia pe mine,atunci infierbantat si vazando pe Andreea hotarasc sa raman cu ea iar pe respectivul bagandul in bucatarie,ei de aici incepe distractia ii zic ca vreau 1 h ea imi raspunde ca mai are programari si nu poate decat o finalizare ,ok accept ce sa zic ea e grasunica sanii mari lasati dar in principiu merge de o tavaleala.nota ca aspect pot sai dau un 7 iar la discretie sunt varza si in ceea ce fac ele e nevoie mare, asa ca eu zic ca sunt de evitat pana nu rezolva problema asta.Aveti grija fratilor cine stie peste cine dati in camerele lor un frate un tata un cumnat na asta e. 2
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 30, 2015 fratilor am ajuns si eu la tipele respective sambata trecuta,fetele sunt pe facut bani atat va pot spune de la inceput .Sun la nr de telefon al doamnei blonde imi raspunde imi da detalii de adresa si ii zic ca in 20 min ajung imi confirma ca pot veni si am plecat la drum,ajung in fata blocului cu pricina imi da drumul la interfon si cand ajung sus surpriza ca doamna mea blonda era cu altcineva pe felie si mie imi da drumul Andreea,in timp ce discutam cu andreea suna telefonul si mai da drumul la unul la interfon si imi spune ca tot la cea blonda vine si asta si ar fi bine sa intru intr-un dormitor pana se elibereaza sa ma ia pe mine,atunci infierbantat si vazando pe Andreea hotarasc sa raman cu ea iar pe respectivul bagandul in bucatarie,ei de aici incepe distractia ii zic ca vreau 1 h ea imi raspunde ca mai are programari si nu poate decat o finalizare ,ok accept ce sa zic ea e grasunica sanii mari lasati dar in principiu merge de o tavaleala.nota ca aspect pot sai dau un 7 iar la discretie sunt varza si in ceea ce fac ele e nevoie mare, asa ca eu zic ca sunt de evitat pana nu rezolva problema asta.Aveti grija fratilor cine stie peste cine dati in camerele lor un frate un tata un cumnat na a fratilor am ajuns si eu la tipele respective sambata trecuta,fetele sunt pe facut bani atat va pot spune de la inceput .Sun la nr de telefon al doamnei blonde imi raspunde imi da detalii de adresa si ii zic ca in 20 min ajung imi confirma ca pot veni si am plecat la drum,ajung in fata blocului cu pricina imi da drumul la interfon si cand ajung sus surpriza ca doamna mea blonda era cu altcineva pe felie si mie imi da drumul Andreea,in timp ce discutam cu andreea suna telefonul si mai da drumul la unul la interfon si imi spune ca tot la cea blonda vine si asta si ar fi bine sa intru intr-un dormitor pana se elibereaza sa ma ia pe mine,atunci infierbantat si vazando pe Andreea hotarasc sa raman cu ea iar pe respectivul bagandul in bucatarie,ei de aici incepe distractia ii zic ca vreau 1 h ea imi raspunde ca mai are programari si nu poate decat o finalizare ,ok accept ce sa zic ea e grasunica sanii mari lasati dar in principiu merge de o tavaleala.nota ca aspect pot sai dau un 7 iar la discretie sunt varza si in ceea ce fac ele e nevoie mare, asa ca eu zic ca sunt de evitat pana nu rezolva problema asta.Aveti grija fratilor cine stie peste cine dati in camerele lor un frate un tata un cumnat na asta e.La limba materna eu iti dau un 2 tras de par, cat despre discretia noastra cred ca mi-am cerut scuze respectuos de cele intamplate caci nu obisnuim sa facem coada aici, s-a intamplat pur si simplu dar si datorita unora dintre voi care nu respecta un program de vizita, daca zici ca vii la 3 si ajungi la 4...te cred si eu ca intervine dezorganizarea si deruta, iar despre aspectul meu fizic, vorba aia..nu-ti place, refuzi respectuos si-ti vezi de drum, gusturile nu se discuta, nota 7 de ce? ca nu am vrut o ora, sau?))
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 30, 2015 ale naibi erori.... La limba materna eu iti dau un 2 tras de par, cat despre discretia noastra cred ca mi-am cerut scuze respectuos de cele intamplate caci nu obisnuim sa facem coada aici, s-a intamplat pur si simplu dar si datorita unora dintre voi care nu respecta un program de vizita, daca zici ca vii la 3 si ajungi la 4...te cred si eu ca intervine dezorganizarea si deruta, iar despre aspectul meu fizic, vorba aia..nu-ti place, refuzi respectuos si-ti vezi de drum, gusturile nu se discuta, nota 7 de ce? ca nu am vrut o ora, sau? ))
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 30, 2015 ale naibii erori.... La limba materna eu iti dau un 2 tras de par, cat despre discretia noastra cred ca mi-am cerut scuze respectuos de cele intamplate caci nu obisnuim sa facem coada aici, s-a intamplat pur si simplu dar si datorita unora dintre voi care nu respecta un program de vizita, daca zici ca vii la 3 si ajungi la 4...te cred si eu ca intervine dezorganizarea si deruta, iar despre aspectul meu fizic, vorba aia..nu-ti place, refuzi respectuos si-ti vezi de drum, gusturile nu se discuta, nota 7 de ce? ca nu am vrut o ora, sau? ))
zabrache Reputație: 1 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Octombrie 31, 2015 Mai sunt fetele in SUCEAVA?Cat costa o ora acum?Accepta SARUT PE GURA ,69?...
andreeaeu Reputație: 5 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:suceava Oras:suceava Postat Octombrie 31, 2015 eu sunt andreea, bruneta dolofana eu da accept si sarut pe gura...la mine e 200 ora, blonda nu accepta la ea e 150 ora
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum