rocsana Reputație: 2608 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2015 mey ..baieti..dornici de senzatii mai mult sau mai putin tari...romanesti...pune-ti mana...sau mai bine zis..ochii..si cititi ..in puii mei anunturile si uitati-va la poze!!!!!!!!!!!!!!d-aia ne chinuim fiecare dupa posibilitati sa punem niste poze si sa scriem un anunt..sau mai multe!!!!!!!!!!!!clar??????????
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2015 cine a indraznit sa te supere? 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2015 niste oameni rai si urati care nu ceteste....si nu beleste ochii la poze..na...ca vb urat!!!
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 9, 2015 Și, care e treaba de a trebuit sa-ti deschizi un topic nou? 1
rocsana Reputație: 2608 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2015 daaaaaaa pt ca este super enervant sa spui ac lucru la fiecare tel...ok??????vb serios ..pt ce mai punem poze si pt ce mai scriem anunturi??????????hai sa punem un simplu nr de tel si gata.e suficient!
alice adore Reputație: 3163 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Octombrie 9, 2015 Trebuia deschis la "discutii generale" aici, In rest nu vad care e baiu`. Isi spune si fata ofurile. Razvane Razvane,,,,tz tz... 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 9, 2015 Are topicul ei, putea să zică acolo ce o nemulțumește. Dar cum mai toate la un moment dat spuneți ca forumul asta nu e important și ca oricum aveți clienți din altă parte, de unde să știe ala care suna detaliile din recenzii. În anunțuri nu spuneți chiar tot. Poate omul căuta ceva anume, ceva ce ai uitat să postezi în anunț.Alice, ai băut lapte de vacă? Ce ti-am făcut eu să mă țațai? Am uitat: nu vreau.
alice adore Reputație: 3163 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Octombrie 9, 2015 Are topicul ei, putea să zică acolo ce o nemulțumește. Dar cum mai toate la un moment dat spuneți ca forumul asta nu e important și ca oricum aveți clienți din altă parte, de unde să știe ala care suna detaliile din recenzii. În anunțuri nu spuneți chiar tot. Poate omul căuta ceva anume, ceva ce ai uitat să postezi în anunț.Alice, ai băut lapte de vacă? Ce ti-am făcut eu să mă țațai? vreau eu sa te tzatzai, na!eu nu am (mai) spus ca forumul nu e important, din contra, cand ma certam cu Danaidu, daca stai sa cauti prin postari, o sa vezi ca i-am spus ca am aproape 1000 de vizualizari pe zi de aici pe blogul meu. asta nu inseamna totusi ca toti clientii nostri sunt de aici. esti nesuferibil 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 9, 2015 Am zis eu ceva de tine. Citește în tot forumul și o să vezi ca am dreptate. Eu îi răspundeam Rocsanei. Când oferi orice fel de serviciu îți asumi și partea asta la care detaliezi servicii și nu numai. Tot nu vreau.
alice adore Reputație: 3163 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Octombrie 9, 2015 Am zis eu ceva de tine. Citește în tot forumul și o să vezi ca am dreptate. Eu îi răspundeam Rocsanei. Când oferi orice fel de serviciu îți asumi și partea asta la care detaliezi servicii și nu numai. Tot nu vreau. Ce tot nu vrei acolo? 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2015 chiar ma gandeam saptamana asta ca primiti telefoane si repetati ce oferiti ca papagalii, dar cine e client tau stie ce oferi si nu mai intreaba
rocsana Reputație: 2608 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 9, 2015 dar cand intrebi chestiuni care sunt trecute in anunturi chiar e penibil,,jur...ok...multumesc pr mutare..chiar nu am stiut unde sa scriu..scz...
danaidu Reputație: -131 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 20, 2015 vreau eu sa te tzatzai, na!eu nu am (mai) spus ca forumul nu e important, din contra, cand ma certam cu Danaidu, daca stai sa cauti prin postari, o sa vezi ca i-am spus ca am aproape 1000 de vizualizari pe zi de aici pe blogul meu. asta nu inseamna totusi ca toti clientii nostri sunt de aici. esti nesuferibil ....
alice adore Reputație: 3163 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Octombrie 21, 2015 .... ce vrei ma iarasi? 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 21, 2015 ce vrei ma iarasi?oare ce ar vrea un baietel?
rocsana Reputație: 2608 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 21, 2015 oare ce ar vrea un baietel? o fetitza?????
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 21, 2015 o fetitza?????o fetitza si un baietel cu tine :>
rocsana Reputație: 2608 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 21, 2015 o fetitza si un baietel cu tine :>no way....baby!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum