Sari la conținut

plictiseala...poze :*

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Pai e mai bine sa stau in pat .. :P.. plus ca la ploiesti sunt foarte multe fete.. le las pe ele sa isi faca bani.. ca mie nu imi trebuie deocamdata.. va pup

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

asta inseamna ca nu mai faci sex cu nimeni (nici macar din placere) ? scuza-ma daca intrebarea este deplasata.

Postat

ce se vede la pasa negru in prima poza??

Oare ce poate sa fie? O pizda. Asta e..m-am nascut cu o pizda cu buzele mai mari. Nu e vina mea . De vina e mama natura!!! :P

• Oras:tgv
  • Oras:tgv
Postat

Oare ce poate sa fie? O pizda. Asta e..m-am nascut cu o pizda cu buzele mai mari. Nu e vina mea . De vina e mama natura!!! :P

super smechera pasarica... cele cu labile mari sunt cele mai buneee!!!!!!!!

Postat

Multi din cei care comenteaza nu te-au intalnit niciodata... Au vazut doar niste poze...Ai ramas la fel de draguta si buna ca acum aproape o jumatate de an in urma, cand te-am intalnit ultima oara. Pacat ca te-ai retras... in ce ma priveste, desigur...

P.S. Poate imi raspunzi la email-ul trimis...

La revedere. Nelu.

• Like 1
  • Oras:.
Postat

Intr.adevar, o fata ca Alexa, e pacat ca s.a retras. Poate aceasta hotarare a ei a fost luata in mare masura pt ca f multi nu au stiut sa o aprecieze si vb numai la misto despre ea.

Asta este, oricum mie, imi pare sincer rauu, mai ales ca de fiecare data cand am vizitat.o, m.am simtit f bine cu ea...si cred ca multi imi dau dreptate.

Postat

Esti tare naiv...

Ho ba tarane. Nu vezi ca mirosi a ceapa? Du-te dq spala-te ca mirosi a marar, tarane..

Postat

Ho ba tarane. Nu vezi ca mirosi a ceapa? Du-te dq spala-te ca mirosi a marar, tarane..

Alexo, lasa.i in pace pe astia care decat se tin de comentarii rautacioase, e plina lumea de indivizi d.astia...

Lasa.i sa se simta bine, intre doua "labute"!!!

Postat

Ma mai distrez si eu naibii .. te pup :*

Mama Natura a fost intr-adevar generoasa cu tine ....si culmea, nu i-ai spus tariful inainte. Iti respect alegerea chiar daca nu-mi place.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Prajiturele :*

id mes: dedudodel

Nu vei regreta ! prv., multumesc anticipat !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...