Sari la conținut

plictiseala...poze :*

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Eh. Eu nu lansez invitatii. Eu vreau doar sa mai puna poze in care e vizibil si zambetul :P Chiar e fain ^_^

da' nu v-ar fi rusine sa mergeti mereu cu cerseala. ia 10 euro reincarcare pe telefon pt un selfie. da dracii in voi daca ma infig, aveti grija :))

• Oras:UK
Postat

da' nu v-ar fi rusine sa mergeti mereu cu cerseala. ia 10 euro reincarcare pe telefon pt un selfie. da dracii in voi daca ma infig, aveti grija :))

Pentru un selfie cu tine, sunt dispus sa dau cei 10 euro :)) Nu confunda... A cere unei domnisoare, care oricum posteaza poze, sa mai posteze si cu zambetul ei, nu doar cu trupul ei dezbracat... Eu nu o consider cerseala. Majoritatea ar cere tocmai invers. Iar tu, in loc sa apreciezi acest lucru la mine, ca celalalt nu`i cere sa puna poze... Ci sa iasa cu el in oras... Tu te apuci si critici... hua!

Postat

Pentru un selfie cu tine, sunt dispus sa dau cei 10 euro :)) Nu confunda... A cere unei domnisoare, care oricum posteaza poze, sa mai posteze si cu zambetul ei, nu doar cu trupul ei dezbracat... Eu nu o consider cerseala. Majoritatea ar cere tocmai invers. Iar tu, in loc sa apreciezi acest lucru la mine, ca celalalt nu`i cere sa puna poze... Ci sa iasa cu el in oras... Tu te apuci si critici... hua!

v-am criticat pe toti care stati cu mana intnsa. ai vrea tu nebunule :)) pai creezi ca pupi tu nr meu de telefon pt 10 euro, mah nebunule nu mai avea fantezii :))

Postat

v-am criticat pe toti care stati cu mana intnsa. ai vrea tu nebunule :)) pai creezi ca pupi tu nr meu de telefon pt 10 euro, mah nebunule nu mai avea fantezii :))

Bine... Hai 11 :P

Postat

Bine... Hai 11 :P

100 euro si iti dau nr de tel si un selfie doar cu zambetul, fara privire :))) 

Postat

100 euro si iti dau nr de tel si un selfie doar cu zambetul, fara privire :))) 

Scump... Cel mai mult pt o poza am platit 5 Euro... Cel mai mult pt un numar de telefon... 7 beri, celui ce`o stia =))

• Oras:Targoviste
Postat

Când fac poze mai pun , va pup.. dar o perioadă am multa treabă .. deci am sa pun cât de curând pot. :*

Postat

Vezi ca se fac angajari la biblioteca judeteana.

Pe bune? De unde stii? Te-ai angajat tu acolo? Sa-ti fie de bine daca te-ai angajat :)

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

;) sa vedem daca accepta mai intai :))

(ce atent esti la detalii calameteo)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se vede ca e fata. Si nu lucrează in acest domeniu. :)

si atunci tipa de sub curu tau de ce e dezbracata?

asa pare in poza.

sau te-ai lasat de barbati ca iti plac femeile ? :))

• Like 1
Postat

Buna Ale :) eu astazi am o vizita in minunatul vostru oraș...eram interesat sa te cunosc. Lasa mi o modalitate de contact daca ai plecerea! Thanks!!

Postat

Andrew nu mai lucrez , scuze te pup. Si after1 suntem prietene. Asa ca nu e problema daca stam dezbracate amândouă.. nu stiu care ar fii problema :)) oricum te pup

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ce miar place mie sa ma bag intre voi doua:D 

data viitoare pune si poze cu pasarica  

te pup

• Like 1
Postat

Nu mai visati sa o intalniti pe Andreea in Targoviste. Nu mai lucreaza. Nu in Targoviste, daca intuitia mea nu ma inseala. Sa speram ca se va intoarce repede, inainte de a-i ocupa altele locul. Pana acum nu sa intamplat...Dar daca se va intampla...tot raul spre bine. Norocul nostru.

Postat

Vad ca vorbesti aiurea fara sa gândesti . Am zis eu cumva ca sunt plecată?:) am zis doar ca nu mai lucrez. Gândeste inainte sa scrii lucruri false despre mine. O zi buna!!

Postat

Te aprinzi prea repede Alexandra. Eu am facut doar o presupunere, pe baza intuitiei. Nu am pretins ca sunt informatii verificate...

• Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

Alexandra nu mai prestezi ca eu am fost multumit pt prestarile tele as mai vrea sa mai ne intalnim...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...