vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Eh. Eu nu lansez invitatii. Eu vreau doar sa mai puna poze in care e vizibil si zambetul Chiar e fain
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 Eh. Eu nu lansez invitatii. Eu vreau doar sa mai puna poze in care e vizibil si zambetul Chiar e fain da' nu v-ar fi rusine sa mergeti mereu cu cerseala. ia 10 euro reincarcare pe telefon pt un selfie. da dracii in voi daca ma infig, aveti grija )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 da' nu v-ar fi rusine sa mergeti mereu cu cerseala. ia 10 euro reincarcare pe telefon pt un selfie. da dracii in voi daca ma infig, aveti grija )Pentru un selfie cu tine, sunt dispus sa dau cei 10 euro ) Nu confunda... A cere unei domnisoare, care oricum posteaza poze, sa mai posteze si cu zambetul ei, nu doar cu trupul ei dezbracat... Eu nu o consider cerseala. Majoritatea ar cere tocmai invers. Iar tu, in loc sa apreciezi acest lucru la mine, ca celalalt nu`i cere sa puna poze... Ci sa iasa cu el in oras... Tu te apuci si critici... hua!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 Pentru un selfie cu tine, sunt dispus sa dau cei 10 euro ) Nu confunda... A cere unei domnisoare, care oricum posteaza poze, sa mai posteze si cu zambetul ei, nu doar cu trupul ei dezbracat... Eu nu o consider cerseala. Majoritatea ar cere tocmai invers. Iar tu, in loc sa apreciezi acest lucru la mine, ca celalalt nu`i cere sa puna poze... Ci sa iasa cu el in oras... Tu te apuci si critici... hua!v-am criticat pe toti care stati cu mana intnsa. ai vrea tu nebunule ) pai creezi ca pupi tu nr meu de telefon pt 10 euro, mah nebunule nu mai avea fantezii )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 v-am criticat pe toti care stati cu mana intnsa. ai vrea tu nebunule ) pai creezi ca pupi tu nr meu de telefon pt 10 euro, mah nebunule nu mai avea fantezii ) Bine... Hai 11
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2015 Bine... Hai 11 100 euro si iti dau nr de tel si un selfie doar cu zambetul, fara privire ))
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 27, 2015 100 euro si iti dau nr de tel si un selfie doar cu zambetul, fara privire )) Scump... Cel mai mult pt o poza am platit 5 Euro... Cel mai mult pt un numar de telefon... 7 beri, celui ce`o stia
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Octombrie 27, 2015 Când fac poze mai pun , va pup.. dar o perioadă am multa treabă .. deci am sa pun cât de curând pot.
cu coasa Reputație: 32 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Octombrie 29, 2015 Alexandra, te-ai apucat de video-chat? :clapp
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Octombrie 29, 2015 Eu la videochat? Niciodata . Eu deocamdată nu am nicio profesie. Va pup 1
calameteo Reputație: 98 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 29, 2015 Vezi ca se fac angajari la biblioteca judeteana.
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Octombrie 29, 2015 Vezi ca se fac angajari la biblioteca judeteana.Pe bune? De unde stii? Te-ai angajat tu acolo? Sa-ti fie de bine daca te-ai angajat
w212 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 29, 2015 sambata ce faci ? iesim la o cafea ?
calameteo Reputație: 98 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 30, 2015 O plimbi cu mertzanu'?
w212 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 30, 2015 sa vedem daca accepta mai intai ) (ce atent esti la detalii calameteo)
after1 Reputație: 146 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Se vede ca e fata. Si nu lucrează in acest domeniu. si atunci tipa de sub curu tau de ce e dezbracata?asa pare in poza.sau te-ai lasat de barbati ca iti plac femeile ? ) 1
andrew99 Reputație: 145 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 Buna Ale eu astazi am o vizita in minunatul vostru oraș...eram interesat sa te cunosc. Lasa mi o modalitate de contact daca ai plecerea! Thanks!!
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Noiembrie 4, 2015 Andrew nu mai lucrez , scuze te pup. Si after1 suntem prietene. Asa ca nu e problema daca stam dezbracate amândouă.. nu stiu care ar fii problema ) oricum te pup
rentiu Reputație: 7 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 ce miar place mie sa ma bag intre voi doua:D data viitoare pune si poze cu pasarica te pup 1
ion goican Reputație: 271 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Nu mai visati sa o intalniti pe Andreea in Targoviste. Nu mai lucreaza. Nu in Targoviste, daca intuitia mea nu ma inseala. Sa speram ca se va intoarce repede, inainte de a-i ocupa altele locul. Pana acum nu sa intamplat...Dar daca se va intampla...tot raul spre bine. Norocul nostru.
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Vad ca vorbesti aiurea fara sa gândesti . Am zis eu cumva ca sunt plecată? am zis doar ca nu mai lucrez. Gândeste inainte sa scrii lucruri false despre mine. O zi buna!!
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 5, 2015 Si totusi, exista sanse sa mai apara si poze cu zambetul?
ion goican Reputație: 271 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 Te aprinzi prea repede Alexandra. Eu am facut doar o presupunere, pe baza intuitiei. Nu am pretins ca sunt informatii verificate...
moartea28 Reputație: 5 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Noiembrie 6, 2015 Alexandra nu mai prestezi ca eu am fost multumit pt prestarile tele as mai vrea sa mai ne intalnim...
marianif Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2015 Postat Noiembrie 17, 2015 dc oare nu mai profesezi!.. de o fata ca tine am eu nevoie acum... recomanzi ceva?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum