Sari la conținut

0752355501

neco77

Postări Recomandate

• Oras:Ashford
  • Oras:Ashford
Postat

SalutareE prima data cand scriu ceva si sper sa o fac binePe colega ei am vizitat-o eu raspunde la nr de tel 0752355501 si o cheama Alexandra e un pic mai inaltuta decat creata si a zis ca are 19 ani cica fetele sunt din Pitesti eu am fost multumit de prestatie 50 oral sau normal si 60 O+N la oral eu as merge pe un 8-9 eu am incercat cu caciulaincepe cu un masaj pe maciuca cu sanii care sunt maricei si tari un oral fara maini si cu deep la normal nu prea se misca sa zicem un 6-7 dar f.stramta locatia este mai mult decat k in comparatie cu altele am fost multumit mai ales ca fete se combina si la un sex in trei :cool:

Postat

SalutareE prima data cand scriu ceva si sper sa o fac binePe colega ei am vizitat-o eu raspunde la nr de tel 0752355501 si o cheama Alexandra e un pic mai inaltuta decat creata si a zis ca are 19 ani cica fetele sunt din Pitesti eu am fost multumit de prestatie 50 oral sau normal si 60 O+N la oral eu as merge pe un 8-9 eu am incercat cu caciulaincepe cu un masaj pe maciuca cu sanii care sunt maricei si tari un oral fara maini si cu deep la normal nu prea se misca sa zicem un 6-7 dar f.stramta locatia este mai mult decat k in comparatie cu altele am fost multumit mai ales ca fete se combina si la un sex in trei :cool:

sunt fetele vis-a-vis de rafo ?

• Oras:Craiova
Postat
Multumim pentru recenzie.Da sunt fetele de peste drum de Rafo in Brazda.
mai stie careva ceva de ele ca eu de 1 sapt sun si au telefoanele inchise?
Postat

Am incercat sa le sun si eu acum 2 saptamani si mi-a intrat casuta vocala. Aveau mai multe numere de telefon prin gazeta dar aparent nu mai raspund la nici unul poate si le-au schimbat sau poate au plecat pe alte meleaguri. Eu am sunat la 0752355501; 0752355440; 0747520518.

Postat
Am incercat sa le sun si eu acum 2 saptamani si mi-a intrat casuta vocala. Aveau mai multe numere de telefon prin gazeta dar aparent nu mai raspund la nici unul poate si le-au schimbat sau poate au plecat pe alte meleaguri. Eu am sunat la 0752355501; 0752355440; 0747520518.
se poate, imi pare rau ca nu am incercat`o si pe prietena ei ....da asta e poate poate apar iar

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.