ochimov Reputație: 73 Postat Februarie 6, 2012 Postat Februarie 6, 2012 Anunt AT:http://www.anuntul.ro/anunt/ca-in-filme-noua-pe-site-iti-doresti-alaturi-de-tine-o-bruneta-care-iubeste_4668688CA in filme, noua pe site, iti doresti alaturi de tine o bruneta care iubeste sexul oral, normal, sex oral neprotejat, 69, cunn., annil., uro, etc, toate aceste servicii, te astept, suna-ma, 06 Feb 11:00 0732.486.964 Pret 50LDe 3 saptamani o sun si intotdeauna INCHIS...dar posteaza mereu anuntul...poate a dat ton de inchis cand o sun...stie cineva ceva? Nu pare "noutate", am mai vazut anuntul si in alti ani, cel putin pozele...
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2012 Postat Februarie 6, 2012 Stimabile @ochimov , te plictisesti cumva si ne pui la testare ? Ori ai un ghinion fenomenal , ori esti prea pretentios . Pana acum din toate posturile tale se pare ca nu ai ajuns sa te "bucuri" de farmecele nici unei fete din multitudinea de oferte ... Ori ai sunat "de nenumarate ori" si nu ti-au raspuns , ori .. ai fost pana la usa demoazelelor si din diverse cauze ( prea grasa , prea slaba , ori stirba , ori ...etc ) si n-ai ramas !Sincer , daca vrei cu adevarat sa futi ceva fa-o si de abia DUPA aceea ne spui si noua daca a corespuns . Succes , R.
ochimov Reputație: 73 Postat Februarie 6, 2012 Autor Postat Februarie 6, 2012 Stimabile @ochimov , te plictisesti cumva si ne pui la testare ? Ori ai un ghinion fenomenal , ori esti prea pretentios . Pana acum din toate posturile tale se pare ca nu ai ajuns sa te "bucuri" de farmecele nici unei fete din multitudinea de oferte ... Ori ai sunat "de nenumarate ori" si nu ti-au raspuns , ori .. ai fost pana la usa demoazelelor si din diverse cauze ( prea grasa , prea slaba , ori stirba , ori ...etc ) si n-ai ramas !Sincer , daca vrei cu adevarat sa futi ceva fa-o si de abia DUPA aceea ne spui si noua daca a corespuns . Succes , R.Scuze, sunt nou pe acest site, iar atunci cand am vizitat si m-am bucurat de prestatiile damezelor more or less am postat experienta (vezi mai jos un topic).Cu siguranta, urmatoarele experiente practice vor fi postate.Fiind pe informare si consiliere am zis ca nu fac o greseala daca cer ajutorul in aceasta sectiune pentru cateva dameze cu care nu am reusit sa vorbesc la telefon, dar au postat anunturi...Scuze daca am gresit
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2012 Postat Februarie 6, 2012 @ochimov nu ai gresit cu nimic confrate drag .... Felicitari se vede ca ai citit Biblia forumului.... Fratilor hai sa nu ne mai luam de cei care procedeaza corect si sunt noi , hai sa ii ghidam pe cei noi care fac greseli din naivitate si nestiinta.... Sa fim FAIR PLAY...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum