valens Reputație: -477 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 5, 2015 vad ca te dai cunoscator .... cum poola mea acum doi ani in 2013 era **spam editat** si acum are 25 de animars la scoala tiganePS: ti-am zis eu ca esti un peste prostda....minte ma frumos.... ...si dreptate sugardaddy.....ce sa faca si blue-fish
valens Reputație: -477 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 5, 2015 dar unde este BLONDA MATURA....asa cu scrie in topic.....cand spui matura...spui ceva MILF......ceva peste 38-40 ani.....si citesc mai sus in 2013 era **spam editat** ..acum are 25 ani.....ce mama draqu este asta?
valens Reputație: -477 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 5, 2015 Pai poate-o fi sora lui Greuceanu si creste intr-un an cat altii-n cinci!! Parol!! Hahahahaha!!da ..da ai dreptate.....poate o fi asa..)
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 5, 2015 da ..da ai dreptate.....poate o fi asa.. )Dragul meu .....ma confuzi
coolman33a Reputație: -72 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Nu e matura, am fost in decembrie la ea, nu am stat, poze sunt vechi ca a adugat cateva kile de atunci, primeste intro casa pe str const Brancusi, locatie 3, am vazut si am plecat>
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum