Sari la conținut

0737801187 0737.801.187 Poze false, de evitat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

RASFAT total, noua in domeniu, 19 ani, ofer masaj de relaxare de toate tipurile, locatie centrala si discreta, poze reale, recente.

Initial am crezut ca este vorba de tipa care a activat in apartamentul unde in prezent este Cristina (tipa inalta), pe Magheru.

Noaptea trecta, fiind in Centrul vechi cu gașca, mi-am cerut scuze și am zis sa trec sa vad despre ce este vorba. S-a deschis ușa însă nu am intrat, am rugat-o sa iasa la vedere (nu ar fi fost pericol sa fie vazuta de vecini, datorita pozitiei apartamentelor). Fraților, un mare animal, pe la 100-110 kg. Am facut cale intoarsa. Atentie la ce etaj urcati, toate apartamentele au acelasi numar (indiferent de etaj)

CONCLUZIA: DE EVITAT

post-150414-0-89537100-1444496598_thumb.jpgpost-150414-0-31908900-1444496602_thumb.jpg

• Like 1
Postat

RASFAT total, noua in domeniu, 19 ani, ofer masaj de relaxare de toate tipurile, locatie centrala si discreta, poze reale, recente.

Initial am crezut ca este vorba de tipa care a activat in apartamentul unde in prezent este Cristina (tipa inalta), pe Magheru.

Noaptea trecta, fiind in Centrul vechi cu gașca, mi-am cerut scuze și am zis sa trec sa vad despre ce este vorba. S-a deschis ușa însă nu am intrat, am rugat-o sa iasa la vedere (nu ar fi fost pericol sa fie vazuta de vecini, datorita pozitiei apartamentelor). Fraților, un mare animal, pe la 100-110 kg. Am facut cale intoarsa. Atentie la ce etaj urcati, toate apartamentele au acelasi numar (indiferent de etaj)

CONCLUZIA: DE EVITAT

Dc ai plecat frate ? Poate era colega ....sau menajera :))...

• Minus 2
Postat

Cum frate ...toate ap cu acelasi nr ?:)) ce pnm bloc e ala ?:)))) blocul groazei sau cotetul scroafelor :)))))?

Clarificare: Pe fiecare etaj apartamentele sunt numerotate de la 1 la n.

Postat

Dc ai plecat frate ? Poate era colega ....sau menajera :))...

Sau mâncase la kfc 2 zile....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...