panchiosu Reputație: 161 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 RASFAT total, noua in domeniu, 19 ani, ofer masaj de relaxare de toate tipurile, locatie centrala si discreta, poze reale, recente. Initial am crezut ca este vorba de tipa care a activat in apartamentul unde in prezent este Cristina (tipa inalta), pe Magheru.Noaptea trecta, fiind in Centrul vechi cu gașca, mi-am cerut scuze și am zis sa trec sa vad despre ce este vorba. S-a deschis ușa însă nu am intrat, am rugat-o sa iasa la vedere (nu ar fi fost pericol sa fie vazuta de vecini, datorita pozitiei apartamentelor). Fraților, un mare animal, pe la 100-110 kg. Am facut cale intoarsa. Atentie la ce etaj urcati, toate apartamentele au acelasi numar (indiferent de etaj)CONCLUZIA: DE EVITAT 1
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2015 Was too nice to be true !
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 10, 2015 Was too nice to be true !Altceva mai stii? 3
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Octombrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2015 Cum frate ...toate ap cu acelasi nr ?) ce pnm bloc e ala ?))) blocul groazei sau cotetul scroafelor ))))? 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Octombrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2015 RASFAT total, noua in domeniu, 19 ani, ofer masaj de relaxare de toate tipurile, locatie centrala si discreta, poze reale, recente. Initial am crezut ca este vorba de tipa care a activat in apartamentul unde in prezent este Cristina (tipa inalta), pe Magheru.Noaptea trecta, fiind in Centrul vechi cu gașca, mi-am cerut scuze și am zis sa trec sa vad despre ce este vorba. S-a deschis ușa însă nu am intrat, am rugat-o sa iasa la vedere (nu ar fi fost pericol sa fie vazuta de vecini, datorita pozitiei apartamentelor). Fraților, un mare animal, pe la 100-110 kg. Am facut cale intoarsa. Atentie la ce etaj urcati, toate apartamentele au acelasi numar (indiferent de etaj) CONCLUZIA: DE EVITAT Dc ai plecat frate ? Poate era colega ....sau menajera )... 2
panchiosu Reputație: 161 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2015 Cum frate ...toate ap cu acelasi nr ?) ce pnm bloc e ala ?))) blocul groazei sau cotetul scroafelor ))))?Clarificare: Pe fiecare etaj apartamentele sunt numerotate de la 1 la n.
panchiosu Reputație: 161 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2015 Dc ai plecat frate ? Poate era colega ....sau menajera )...Sau mâncase la kfc 2 zile....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum