Sari la conținut

va rog daca stiti fete care ejaculeaza squyrting lasati-mi nr.lor

albert20

Postări Recomandate

• Oras:buzau
Postat

Oare ce-o fi insemnand "ejaculare squirting"? Dracu' sa ma ia ia daca stiu...! Cred c-as putea sa caut in vreun dictionary englez-roman, dar mi-e cam lene la ora asta, va rog sa ma intelegeti!

• Oras:Braila
Postat

Ejacularea feminina este o curiozitate sexuala, un subiect tabu si foarte putin cunoscut. Iata cateva raspunsuri la curiozitatile tale.

Ce este ejacularea feminina?

Ejacularea feminina nu este un mit. Astazi, este cunoscut faptul ca acest fenomen este real si consta in expulzarea de jeturi lichide prin uretra in timpul contactului sexual. Cantitatea acestui lichid este diferita, de la 5 poate ajunge pana la 200 mL, adica de la cateva picaturi pana la echivalentul unui pahar mare

Este ea sinonima cu orgasmul?

Cand vorbim despre placerea sexuala nu ne gandim neaparat la ejacularea feminina. Pot exista orgasme foarte puternice, insa fara expulzare de lichid. Unele femei ejaculeaza la fiecare raport, altele niciodata. Exista si cazuri in care ejacularea poate avea loc fara orgasm.

Toate femeile pot ejacula?

Majoritatea femeilor au capacitatea de a ejacula, insa acest fenomen nu este necesar pentru a avea o viata sexuala multumitoare. In realitate, desi capacitatea exista, multe femei nu ejaculeaza. In cazuri mai rar intalnite, cauza ejacularii poate avea origini fiziologice: muschiul pubo-coccigian este slabit, de obicei din cauza unei interventii chirurgicale. Insa, aproape in toate  cazurile, ejacularea nu apare deoarece o femeie nu cunoaste orgasmul sau este prea timida.

Care este compozitia lichidului expulzat?

Lichidul eliminat sub forma de jet este incolor, transparent, de consistenta apoasa, fara miros si usor sarat. Analiza chimica releva prezenta enzimelor prostatice (in special fosfataze prostatice). Mai pe intelesul tuturor: este un lichid asemanator ca si compozitie cu cel masculin, dar fara spermatozoizi!

In niciun caz lichidul ejaculat nu este urina, deoarece aceasta are un pH mai ridicat si contine deseuri eliminate de rinichi (uree, creatinina). Acest lichid ejaculat nu are nimic de-a face nici cu lichidul de lubrifiere vaginala secretat la inceputul raportului sexual, si nici cu lubrifierea vulvara datorata glandelor Bartholin.

Cum reactioneaza barbatii la acest fenomen?

Nu toti barbatii reactioneaza la fel cand se vorbeste despre ejacularea feminina, insa sunt unii ce considera ca ejacularea partenerei este rasplata eforturilor depuse de ei.

http://www.mondonews.ro/ce-inseamna-squirt-sau-squirting-totul-despre-ejacularea-la-femei/

Postat

Va rog dati-mi nr de tell sunt din buzau.sau daka nu exista asa ceva va rog datim o fata buna sa imi fac nevoile cu ea din buzau rogg!!!

Postat

I-auziti-l pe asta! Vrea sa-si faca "nevoile"...

Si zii asa, fratioare! Vrei o fata buna, nu? Nici o sansa sa dai de ea pe aici.

• Like 1
Postat

[quote name="sultana.mama95"

Ejacularea feminina nu este un mit. Astazi, este cunoscut faptul ca acest fenomen este real si consta in expulzarea de jeturi lichide prin uretra in timpul contactului sexual. Cantitatea acestui lichid este diferita, de la 5 poate ajunge pana la 200 mL, adica de la cateva picaturi pana la echivalentul unui pahar mare

Cand vorbim despre placerea sexuala nu ne gandim neaparat la ejacularea feminina. Pot exista orgasme foarte puternice, insa fara expulzare de lichid. Unele femei ejaculeaza la fiecare raport, altele niciodata. Exista si cazuri in care ejacularea poate avea loc fara orgasm.

Majoritatea femeilor au capacitatea de a ejacula, insa acest fenomen nu este necesar pentru a avea o viata sexuala multumitoare. In realitate, desi capacitatea exista, multe femei nu ejaculeaza.

Nu toti barbatii reactioneaza la fel cand se vorbeste despre ejacularea feminina, insa sunt unii ce considera ca ejacularea partenerei este rasplata eforturilor depuse de ei.

Tatiana, tu ejaculezi?

Postat

Si nu ne spui si noua ce si cum sa facem.

In nici un az nu am cum sa ma apuc sa scriu aici ce si cum, fiecare persoana are modul ei de a lucra

Postat

Da, chiar, pacat... Mai faceam si noi o laba... asa... citind indrumarile Tatianei. Ha, ha, ha!

Postat

Tocmai din motivul asta, nu dau detalii intime ca sa nu dam motive ptr materiale de laba. Nu am facut astta pana acum si nici nu o voi face.

Postat

Exista cineva din Braila care a reusit sa te faca sa ejaculezi? Nu cer nume ,dar eu sunt sigur ca exista. Astept un raspuns de la tine si te rog sa fii sincera. :rax2

Postat

Exista cineva din Braila care a reusit sa te faca sa ejaculezi? Nu cer nume ,dar eu sunt sigur ca exista. Astept un raspuns de la tine si te rog sa fii sincera. :rax2

Sigur ca exista si nu numai o persoana,sunt mai multe. Si nu numai din braila ci si din alte orase.

Postat

Tatiana, nu-ti cer sa intri in detalii( sa nu se considere material de laba) dar ai putea sa ne spui ce pozitie preferata ai? ce fantezie,sau ce iti place sa ti se faca/sa faci, asa ca sa venim pregatiti la tine. De exemplu mie imi place 69 si imtre sani,(poate pt ca sotia nu faca asa).

Postat

Tatiana, nu-ti cer sa intri in detalii( sa nu se considere material de laba) dar ai putea sa ne spui ce pozitie preferata ai? ce fantezie,sau ce iti place sa ti se faca/sa faci, asa ca sa venim pregatiti la tine. De exemplu mie imi place 69 si imtre sani,(poate pt ca sotia nu faca asa).

Si eu prefer 69,doggy si alte pozitii,accept orice atata timp cat nu e sex brutal sau violent cu urme. Fantezie? Pfff asta nu are rost sa spun ca greu mi se va implini mie fantezia :)

Postat

Sunt un admirator al tau si ne cunoastem bine(ne placem reciproc). Stiu ca ejaculezi de cate ori ne vedem,dar nu stiam ca ai o fantezie pe care greu ti-o va satisface cineva,dupa cum spui tu. Sunt tare curios,daca nu sunt prea indiscret care este fantezia? Daca nu mi-o poti spune aici poate pe mess.? Eu sunt dispus sa ti-o satisfac.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...