lilisor95 Reputație: 441 Postat Decembrie 30, 2022 Oras:DA Oras:DA Postat Decembrie 30, 2022 https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-kLNL9X#YyPP30 1
weeder33 Reputație: -3 Postat Decembrie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2022 Era o fata care are topic aici numai stiu cum o cheama si avea un gagic caruia il placea sa se uite sau sa ia parte la actiune(avea poze in topic cu catuse la mana si facea si deep si anal de toate si avea niste storyuri cum facea ea sex in masina cu un taximetrist)sigur stie cineva de aici despre ce vb si te poate ajuta.
Saracu Reputație: 162 Postat Decembrie 31, 2022 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Postat Decembrie 31, 2022 Cea cu ciorapii pana la buric? Si gagicul era arab?
samoarapisicile Reputație: 34 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:in pat cu sotia ta Oras:in pat cu sotia ta Postat Ianuarie 2, 2023 La 31.12.2022 la 16:18, weeder33 a spus: Era o fata care are topic aici numai stiu cum o cheama si avea un gagic caruia il placea sa se uite sau sa ia parte la actiune(avea poze in topic cu catuse la mana si facea si deep si anal de toate si avea niste storyuri cum facea ea sex in masina cu un taximetrist)sigur stie cineva de aici despre ce vb si te poate ajuta. Extinde Ramo buburuza?
olimpianul Reputație: 17 Postat Iulie 31, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 31, 2023 La 11.10.2015 la 19:49, viezuremanz a spus: Poate sa-mi recomande cineva un cuplu din Bucuresti care merita vizitat? Cerinte: partea financiara pana in pragul de 300-350 lei ora, in anumite conditii putand sa urc chiar pana la 400, ambii ofertanti sa aiba pana in 35-38 de ani, partea feminina cu sani mari, nr. 4-5. Precizez ca sunt heterosexual 100%, deci singurul contact fizic cu partea masculina a cuplului nu va fi decat strangerea de mana pe post de salut de la inceputul si de la finalul vizitei. Ma intereseaza doar penetrarile concomitente ale partii feminine, in toate orificiile posibile si sa accepte si oral neprotejat. Mersi Extinde Nu găsești dar i-ați un City Breack la Amsterdam și găsești acolo
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum