laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 14, 2015 vezi ca imi esti dator cu punctȚ-am dat! Daț mai dau unu...
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2015 adevarat graia un intelept pe aici pe undeva ca pe majoritatea curvelor de pe forumul asta nu le-ar fute nici dracul daca n-ar avea tarif si ca, in mod normal, nimeni n-ar incerca sa le agate intr-un club sau oriunde in alta parte.si mare dreptate avea.dar nu despre asta vorbeam, tu mereu ai tendinta sa duci discutia unde te doare pe tine. As face totusi unele mentiuni.In cluburi nu apar dezbracate, sau foarte sumar/indecent/provocator imbracate (adica maxim lenjerie intima).In general omul, prin natura lui, tinde sa aprecieze, sa isi doreasca mai mult, ceva ce e mai greu de obtinut, in speta, in cazul de fata, ceva pentru care trebuie, la modul constient si palpabil, sa platesti.Vorbim DOAR de majoritatea, in ciuda contradictiei dintre termeni.Tot in natura umana, in instinctul de conservare, sta si faptul ca simtim nevoia sa ne asiguram de ceva sigur. Prin urma nu platim intotdeauna pentru pizda, pentru timp, etc...ci platim pentru sentimentul de SIGURANTA ca sigur vom fute ceva. Bun, mai putin bun, discutabil, in functie de cum se raporteaza fiecare la asta. Ca daca un barbat are unele calitati si e obisnuit doar cu femei una si una (fizic vorbind), i se vor parea majoritatea inacceptabile. Daca in schimb nu straluceste la multe capitole, si se agatza si el de ce prinde, atunci majoritatea vor fi cel putin acceptabile, daca nu chiar minunate. Toţi membrii forumului sunt copiii lui Dumnezeu, cu bunele şi cu relele lor, iar pisicuts le oferă tuturor marea şansă de a se exprima liber, intru bunăstarea lor spirituală şi pentru bunăstarea lui materială. Ce e rău în asta ? Raul a inceput in momentul in care ti-ai facut tu cont pe forum. Si observ ca raul continua si nici nu se va termina CURand...stii ce zic?Altfel, da tre sa recunosc, esti un troll care se tine de treaba...perseverent pe mine nu ma doare nimic...ma uimeste ca lumea inca crede in Mos Craciun... pai si daca majoritatea nu ar mai crede in mosh craciun noi, restul, astia mai deschisi la creieri ce am mai face,.. am muri drecu de foame..ar trebui sa ne apucam de munca de jos ca nu ar mai avea cine...ca ar fi toti emancipati 1 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 14, 2015 Io nu sunt emancipat dar sunt la munca dă sus, adică am biuroul la etaj 1
cipy2003 Reputație: 281 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:aicii Oras:aicii Postat Octombrie 15, 2015 invidie mre
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2015 vezi ca "biroul sus" il au si macaragiii 1 3
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 .. Si imi fut nevasta in continuare si ma simt extraordinar..Si tu esti insurat? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum