Sari la conținut

Eu sunt homosexual, tu ce eşti?

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Si de ce trebuie sa stim noi? Baga un anunt si te vor cauta baEtii cu siguranta sa ti o traga.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator alexx_catalin.77
Postat

Ai gresit forumul. Aici sunt d-aia care fut in pizda sau macar se lauda cu asta. Marş si cauta-l p-ala cu ăia care se fut in cur.

• Like 1
  • Oras:California
Postat

Ai gresit forumul. Aici sunt d-aia care fut in pizda sau macar se lauda cu asta. Marş si cauta-l p-ala cu ăia care se fut in cur.

Administratorii forumului au înfiinţat secţiunea TS şi TV, iar la DG se poate discuta liber şi fără nervi sau invective despre orice aspect legat de sex. Cei care nu cunosc problema se pot informa de la cunoscatori.

• Like 1
Vizitator alexx_catalin.77
Postat

Cat timp iesiti in strada nebarbieriti, rujati si cu sosete in sutien, si ma intreaba fi-miu ce pula mea sunt aratarile alea... da. Exista invective.

Chiar nu puteti sa sugeti pula discret?

• Like 2
Postat

Nu mai răspundeţi deloc. Să ajungă topicul la urmă

Majoritatea membrilor postează din subconştient, dacă ar analiza conştient tot ceea ce scriu, nu ar ajunge să imi ţină companie pe astfel de topice.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Nu-ti mai ajunge un cont vypushka?

Si eu sunt de acord cu "troll detected", da' sa fie oare vypushka? Parca nush' ce sa zic...

• Like 1
  • Oras:aaaao
  • Oras:aaaao
Postat

parca mai conteaza care e redusul mental care s-a gasit sa starneasca rahatul?

important e ca rahatul raspunde.

e bine ca-i dati atentie.

asa se face cu un troll

• Minus 1
Postat

parca mai conteaza care e redusul mental care s-a gasit sa starneasca rahatul?

important e ca rahatul raspunde.

e bine ca-i dati atentie.

asa se face cu un troll

Bine-ai venit printre noi.

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Ba, cica, fiecare din noi are o doza de homosexualitate, un impuls catre acelasi sex. :)

Vezi Google ce zice despre asta.

Postat

Ba, cica, fiecare din noi are o doza de homosexualitate, un impuls catre acelasi sex. :)

google zice dar nu face.

• Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani
Postat

Or fi avut autorii doza aia, urat din partea lor sa vorbeasca in numele tuturor.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Îmi place să fac sex cu bărbaţi.

Pe urma si chestia asta cu a-ti defini orientarea sexuala e o mare prostie. Adica de ce sa te definesti intr-un fel ca esti homo sau hetero. Ce nu poti face sex cu cine ai chef daca nu te definesti intr-un fel?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu sunt normal, trebuia sa deschid topic separat ca sa-ti spun asta? Tu de ce ai simtit nevoia sa o faci? 

• Like 2
Postat

Pe urma si chestia asta cu a-ti defini orientarea sexuala e o mare prostie. Adica de ce sa te definesti intr-un fel ca esti homo sau hetero. Ce nu poti face sex cu cine ai chef daca nu te definesti intr-un fel?

Faci sex cu cine ai chef dacă are şi el/ea chef, altfel e viol.

Dacă unui bărbat nu-i zic că-s homosexual, nu face sex cu mine, vrea eventual să jucăm table.

Postat

Eu sunt normal, trebuia sa deschid topic separat ca sa-ti spun asta? Tu de ce ai simtit nevoia sa o faci? 

Defineşte “normal”.

Postat

Defineşte “normal”.

Isi gaseste satisfactii in alte moduri decat a trolla fara pic de haz, facandu-si multiple conturi in scopul asta?

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Este momentul să intervină Vis Tantric, să ne lămurească pe toți. Jsn Jiab zh!!**!!£!Jj!

• Like 3

Postat

Faci sex cu cine ai chef dacă are şi el/ea chef, altfel e viol.

Dacă unui bărbat nu-i zic că-s homosexual, nu face sex cu mine, vrea eventual să jucăm table.

Nu trebuie sa-i zici ca esti homo. Daca-ti place de el ii zici pur si simplu ca vrei sa faci sex cu el. Si maine daca-ti place o femeie ii zici acelasi lucru si asa mai departe. Sau pot fi numai barbati sau numai femei. N-ai de ce sa le zici ca tu esti asa, sau altfel. Le poti zice doar ca ii placi si ca vrei sa faci sex cu ei. Sau, ma rog, doar sa scoti banu, daca e necesar sa le (ii) convingi cu bani.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...