giorgio2014 Reputație: 64 Postat August 16, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 16, 2018 Nu chiar O. Are și ea contribuția ei. Nu e normal ca,,asistenta''sa fie vioara a doua după stăpână și să o ajute in producerea scenelor mai degrabă decât să se implice propriu-zis? Link spre comentariu
edmondo Reputație: 58 Postat August 16, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat August 16, 2018 Imi plac astea cu doi sclavi..am cu Andreea Si Krystyna.mai are careva cu Anita dar cu doi sclavi? Ii pune sa se suga intre ei si sa se linga in fund Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Poti sa pui aici filmul pe care il ai? Link spre comentariu
mustiuc Reputație: 75 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Poftiti https://thisvid.com/videos/romanian-slave-eat-his-mistress-scat/ Link spre comentariu
justagigolo Reputație: -339 Postat August 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2018 Antonella https://xhamster.com/videos/romanian-mistress-antonella-bdsm-9255874?embed=related&from=player_related Link spre comentariu
rainner Reputație: 11 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Îmi poate da si mie cineva vă rog un clip cu o Stăpănă Româncă care practică footjob? Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2018 Probabil aceste filme se fac si la cerere .. De exemplu as vrea sa vad un film de acest gen facut de o domina din Romania. https://xhamster.com/videos/uro-6678298 Link spre comentariu
rainner Reputație: 11 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Pai si cu cine ar trebuii sa vorbesc ? Link spre comentariu
bianca_lory Reputație: 22 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 cu producatorii Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2018 Pai si cu cine ar trebuii sa vorbesc ?cu Stapanele banuiesc .. Cu Luna cu Andreea Ronerta Si cine mai sunt in domeniu acesta Link spre comentariu
sclav83 Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 stie cineva vreun site de filme femdom cu ultimile videoclipuri noi gratuit ;;;;;;; Link spre comentariu
bianca_lory Reputație: 22 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 da dar iti trebuie invitatie pt a putea intra pe site Link spre comentariu
sclav83 Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 si cum pot obtine aceea invitatie Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2018 cu Stapanele banuiesc .. Cu Luna cu Andreea Roberta Si cine mai sunt in domeniu acesta Link spre comentariu
edmondo Reputație: 58 Postat August 21, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat August 21, 2018 https://m.xhamster.com/videos/big-ass-mistress-fucks-slave-1463615#mlrelated Link spre comentariu
edmondo Reputație: 58 Postat August 22, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat August 22, 2018 Vizionare placuta Link spre comentariu
rainner Reputație: 11 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Dragii colegi! Îmi puteți da și mie vă rog din tot suflețelul meu, un filmuleț cu o Stăpână Româncă care practică footjob în dresuri. Multumesc! Link spre comentariu
bianca_lory Reputație: 22 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 nu ca esti sarac 1 Link spre comentariu
rainner Reputație: 11 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Nup, nu sunt. Platesc daca este nevoie. Link spre comentariu
rainner Reputație: 11 Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 https://www.clips4sale.com/cartAre cineva clipul ăsta cu Stăpâna Andreea ? Link spre comentariu
rko87 Reputație: 33 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 http://www.femdomtb.com/videos/8565/hunterotic-lea-lexis-kitty-white-faceslap-and-hard-kicks/ Link spre comentariu
extazzy Reputație: 21 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Salutare! Detin 2 filmulețe cumpărate de pe Clips4Sale cu Stăpâna Andreea și cu asistenta ei. Primul se numește "Goddess Andreea and her assistant hosiery fetish play". Iar al doilea "Mistress Andreea and Nicolle pantyhouse domination with their toilet". Sunt interesat de un schimb. Mă interesează un filmuleț făcut de Mistress Luna, filmulețul se numește "Footjobs in nylon". Sau un alt filmuleț făcut de Mistress Ezada, care se numește "Face sitting magic wand milking". Cine deține unul din aceste clipuri sau pe amândouă și îl interesează un schimb cu cele pe care le am eu, să lase un comentariu. Multumesc! Link spre comentariu
sclavul Reputație: 15 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Salutare!Detin 2 filmulețe cumpărate de pe Clips4Sale cu Stăpâna Andreea și cu asistenta ei.Primul se numește "Goddess Andreea and her assistant hosiery fetish play".Iar al doilea "Mistress Andreea and Nicolle pantyhouse domination with their toilet".Sunt interesat de un schimb.Mă interesează un filmuleț făcut de Mistress Luna, filmulețul se numește "Footjobs in nylon".Sau un alt filmuleț făcut de Mistress Ezada, care se numește "Face sitting magic wand milking".Cine deține unul din aceste clipuri sau pe amândouă și îl interesează un schimb cu cele pe care le am eu, să lase un comentariu.Multumesc!salut, eu am multe filme romanesti poate facem schimburi, [email protected] Link spre comentariu
extazzy Reputație: 21 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 salut, eu am multe filme romanesti poate facem schimburi, [email protected]Salut! Îmi poți da tu mesaj te rog că n-am adresă de Gmail ci de Email.[email protected] Link spre comentariu
extazzy Reputație: 21 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 salut, eu am multe filme romanesti poate facem schimburi, [email protected]Salut! Îmi poți da tu mesaj te rog că n-am adresă de Gmail ci de Email.[email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum