junior10 Reputație: 106 Postat Februarie 8, 2012 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Postat Februarie 8, 2012 Salutare confrati,anul trecut avand ceva treaba in DE m-am gandit sa incerc si eu ceva strain,asa ca am mers la su-casa.Acolo ce sa vezi,ceva de vis,ai ce sa alegi din vreo 30 de dame toate una si una de diferite nationalitati,fiecare cu garsoniera ei,garsoniera ce bate un hotel de 3 stele de la noi ca lux si utilare.Eu am ales sa intru la Roxana ,o poloneza de vis,tariful fiind de 50 euro/finalizare o/n protejat.Fata arata bestial,implicare 100%.O sa postez si ceva poze luate de pe situl de prezentare al fetei.Daca la noi majoritatea pozelor sunt furate ,acolo cand am ajuns si am vazut am ramas uimit:ce era in poze era si in realitate
timm Reputație: 82 Postat Martie 7, 2012 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat Martie 7, 2012 Salutare confrati' date='anul trecut avand ceva treaba in DE m-am gandit sa incerc si eu ceva strain,asa ca am mers la su-casa.Acolo ce sa vezi,ceva de vis,ai ce sa alegi din vreo 30 de dame toate una si una de diferite nationalitati,fiecare cu garsoniera ei,garsoniera ce bate un hotel de 3 stele de la noi ca lux si utilare.Eu am ales sa intru la Roxana ,o poloneza de vis,tariful fiind de 50 euro/finalizare o/n protejat.Fata arata bestial,implicare 100%.O sa postez si ceva poze luate de pe situl de prezentare al fetei.Daca la noi majoritatea pozelor sunt furate ,acolo cand am ajuns si am vazut am ramas uimit:ce era in poze era si in realitate[/quote']Salut @ADIMAN2002Locatia este in Augsburg?
junior10 Reputație: 106 Postat Martie 11, 2012 Oras:unde vrea PLM Oras:unde vrea PLM Autor Postat Martie 11, 2012 Salut @ADIMAN2002Locatia este in Augsburg?da
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum