crusher Reputație: 2 Postat Februarie 9, 2012 Postat Februarie 9, 2012 APETISANTA 40 ani, forme rubensiene, sani superbi nr. 5 naturali, pufoasa si foarte senzuala, serviciile le discutam la tel. prefer domni manierati, casatoriti si mai ales interesati de servicii de calitate, City Mall; Asa suna anuntul din AT.Voce placuat la telefon, am sunat cu 20 min inainte aflandau-ma relativ aproape. M-a indrumat catre iesirea de la metrou Pieptanari. Am sunat de acolo si m-a directionat catre una din scarile blocului din fata gurii de metrou.Am urcat, m-a intampinat intr-o rochie neagra foarte mulata si cu un decolteu generos. Placuta, zambitoare dar nu da pe-afara. S-a dus la baie ea, apoi eu. La revenirea in camera era deja dezbracata pe pat. Tate misto ca marime si consistenta, grasuta dar carne tare (pentru amatorii genului). A inceput cu un oral la care nu numai ca nu a stralucit dar chiar a lasat de dorit. Mecanic si fara pic de insufletire. Vazand ca nu am partenera, i-am zis sa dea prezervativul si am finalizat cu ea capra avand in fata ochilor privelistea curului generos. Implicare... nota 5. Altfel, curata, ingrijita. Locatia relativ ok. In timpul actiunii a sunat cineva la usa, ocazie cu care am aflat ca mai are o colega care lucreaza in camera alaturata.Cand m-am intors de la baie era deja imbracata desi in anunt scrie 100 lei ora. Nu am comentat nimic, nu mi-as fi dorit sa mai raman.I-am platit 100 si am plecat. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114528 Postat Februarie 9, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 9, 2012 BRUNETA superba 45 ani, plinuta dar foarte sexi si pufoasa, sani nr. 5 naturali superbi, exclusiv ptr domni manierati de preferat casatoriti minim 30 ani, asigur si pretind maxima discretie, detalii la tel. City Mall, 08 Feb 15:46 0742.938.054 Pret 80L/ora
Administrator pisicuts Reputație: 114528 Postat Februarie 9, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 9, 2012
crusher Reputație: 2 Postat Februarie 9, 2012 Autor Postat Februarie 9, 2012 In al doilea set de poze nu cred ca este ea. Primele ii apartin sigur.
kroko Reputație: 22 Postat Aprilie 18, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2012 Buna dragi confutadori, încerc şi eu să fiu util. O cunosc şi recunosc pe doamna, Mihaela se recomandă daca nu greşesc. Am prestat cu drag aici în urmă cu câţiva ani. Este destul de veche în branşă şi nu am nimic de reproşat. Prezenţă agreabilă, poţi întreţine o conversaţie cu dânsa. Baia foarte curată, acceptă FK, nu stă cu ochii pe ceas. Practică CIM, atenţie, salivează (profilactic) destul de abundent, poate unora li s-ar putea părea asta uşor dizgraţios... mie nu. Dacă te ţin acelea - acceptă (sau mai bine zis accepta) şi două numere în 60 şi ceva de minute. Nu e o frumuseţe dar compensează - zic eu - prin cooperare şi meserie. Pentru cei care preferă maturele (cazul meu) este absolut ok. Din cât mai ţin eu minte, e bine de abordat politicos şi nu după orele 16.00-16.30. Toate Putzele Sus! 3
viciu Reputație: 13 Postat Mai 7, 2012 Postat Mai 7, 2012 am fost si eu de doua ori la dameza, a doua oara mi-am amintit ca am fost la ea dupa ce am vazut-o da"wtf am ramas ca era aproape de casa. oricum sta ca lemnu si la futut si la lins, oral slab de tot, ap vechi cu mobila veche, baie naspa,e mai grasa in realitate decat in poze, 100 ora da dupa prima finalizare se imbraca.locatie undeva pe la sura mare linga statia de metrounu recomand 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum