Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

:)) tragi a ploaie..

si eu care credeam ca e ziua in care aplici ultimul sfat de la ministerul educatiei „pieptul in față, dosul in spate și să leșine băieții”

nu am deloc chef de munca :( sunt asa cuddly si am chef sa vegetez facuta ghem in plapuma si  cu 3-4 perne una peste alta sub cap. f neplacut 

• Oras:worldwide
Postat

Aici sunt :) Va pup :*

yeyyyyy welcome :* vezi ca plange bill dupa tine

:)) tragi a ploaie..

si eu care credeam ca e ziua in care aplici ultimul sfat de la ministerul educatiei „pieptul in față, dosul in spate și să leșine băieții”

sunt f vegetativa cand sunt racita. imi vine doar sa motai. si am chef numai de mine

• Oras:Bucuresti
Postat

sunt f vegetativa cand sunt racita. imi vine doar sa motai. si am chef numai de mine

Si eu sunt răcita:( killbill, se pare ca tre sa ai grija de amandoua ;)
Vizitator mascul78
Postat

:)))

asta e un threesome in fașă?

Si eu sunt răcita:( killbill, se pare ca tre sa ai grija de amandoua ;)

• Oras:Lost in the wind
Postat

Te descurci?

Ma descurc , ca-s in acelasi fel de racit ca si voi, dar, is mai mare si mai al dracu, nu stau virusii mult !

Vizitator mascul78
Postat

și eu care știam ca astea mignone si despuiate trebuie infăș©ate cu prima ocazie :D

Am depășit stadiul de fasa, vezi daca nu ești atent ;)

Postat

Fuchsy, noul tau fan ce mai zice? :)

a disparut  :eek

:)))

asta e un threesome in fașă?

noi avem aici deja concubinaj in 3 :)))

Ma descurc , ca-s in acelasi fel de racit ca si voi, dar, is mai mare si mai al dracu, nu stau virusii mult !

in timp ce am citit am si stranutat  :laugh2

am terminat sesiunea si m-am despuiat de-al drq si m-am mumificat ca o patura :)))

Postat

am terminat sesiunea si m-am despuiat de-al drq si m-am mumificat ca o patura :)))

E clar. Nu tii deloc la killbill. Vrei sa-l ia si mai tare ameteala ?! :laugh2
Postat

Nu ma stiiti voi, dar, daca as fi aproape eu chiar as veni sa va fac ceai, fara alte implicatii ! O sa apreciez intodeauna o femeie frumoasa, dar, nu poti sa te gandesti la sex in orice situatie !
Postat

Nu ma stiiti voi, dar, daca as fi aproape eu chiar as veni sa va fac ceai, fara alte implicatii ! O sa apreciez intodeauna o femeie frumoasa, dar, nu poti sa te gandesti la sex in orice situatie !

Uite mai fucshy ce băiat avem :*

• Like 1
  • Minus 2
Postat

E clar. Nu tii deloc la killbill. Vrei sa-l ia si mai tare ameteala ?! :laugh2

pai si asa suntem toti trei niste ametiti, e mai ocnteaza. las ca sta bine cu tensiunea dl bill  :laugh2

• Like 1
Postat

s vedeti cum nu am doar sesiuni violente , ci pot sa fiu f afectuoasa. uite cum il alint eu pe un sissy al meu, imi iau mereu ramas bun cu nighty night baby cupcake. huh, vedeti ca nu-s rea mereu?

Postat

pai si asa suntem toti trei niste ametiti, e mai ocnteaza. las ca sta bine cu tensiunea dl bill  :laugh2

12 cu 7 acum juma' de ora ! ;)

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

daca nu mentionai faptul ca l-ai feminizat in prealabil, camera sau balcon.. aproape ca te credeam :D

s vedeti cum nu am doar sesiuni violente , ci pot sa fiu f afectuoasa. uite cum il alint eu pe un sissy al meu, imi iau mereu ramas bun cu nighty night baby cupcake. huh, vedeti ca nu-s rea mereu?

Postat

daca nu mentionai faptul ca l-ai feminizat in prealabil, camera sau balcon.. aproape ca te credeam :D

feminizat, nefeminizat nu l-am agresat... si oricum  am si 2 non sumisivi care ma prind ziua cand imi fac cafeaua unu din ei celalat fix inainte de somn ca ajunge tarziula care le zic mereu love you inapoi fara sa le fac nimica. ce e drept ne stim de 3 ani

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Domnule au100, sa iei aminte daca superi fata :laugh2

eu nu supar pe nimeni.....sunt fin......

Postat

eu nu supar pe nimeni.....sunt fin......

in cazul acesta 2 cutii de ciocolata un buchet de flori un ursulet de plus si un cos cu de toate (neaparat sa contina panettone) ca altfel ma supar  :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...