Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

Salutari

pula mea, am impresia ca postez singur pe aici.

nu mai zice nimeni nimic? :D

Va felicit domnu Ponta !
  • Oras:worldwide
Postat

ia uite, m-am ingalbenit de atata postat pareri personale.

panarama roz a decedat?

Ragnar nu esti la curent cu trendurile. Eu cu day suntem definitiv certati asa ca o sa trebuiasca sa alegi a cui fan ramai 

Si intre noi fie vorba nu m-as lege pe mine , sunt relaxata, fac dragoste, ma si masturbez des, ma simt vesela mereu, deci mai mult de cateva reporturi pt limbaj la moderatori nu primesti. Acu baga un pahar de apa ceva ca poate ai obosit :) nu am vrea sa stai deshidratat

• Like 2
Postat

nu-i problema pisi, ca nu am stat la calculator mai mult de 10 minute azi, stie el ce are de facut.

e ciudat ca uneori scrii normal,alteori parca esti o maimutza cu adhd.

ma rog, probabil e diferenta dintre cand consumi ceva si cand nu...

Postat

nu-i problema pisi, ca nu am stat la calculator mai mult de 10 minute azi, stie el ce are de facut.

e ciudat ca uneori scrii normal,alteori parca esti o maimutza cu adhd.

ma rog, probabil e diferenta dintre cand consumi ceva si cand nu...

eu nu consum ca nu imi plac ajutatoarele, dar omu' mai si munceste, intelegi? acu nu vrei tu sa pasesti agale inafara topicului meu , ca tot ti-ai exprimat parerea vreo ora jumatate?

Postat

eu nu consum ca nu imi plac ajutatoarele, dar omu' mai si munceste, intelegi? acu nu vrei tu sa pasesti agale inafara topicului meu , ca tot ti-ai exprimat parerea vreo ora jumatate?

neah, mai stau pana ma fac albastru.

apoi, mai vedem.

poate vreau sa ma fac mov pe threadul tau, mai stii?

Postat

neah, mai stau pana ma fac albastru.

apoi, mai vedem.

poate vreau sa ma fac mov pe threadul tau, mai stii?

tu alegi ce vrei eu te voi reporta incontinuare ca nu am loc de tine cu amici mei, poate Raiu asculta caz in care muncesti degeaba daca te colorezi dar te alegi cu un cont inchis pt mare spam facut, poate nu asculta caz in care poate ramai tu definitiv si singurel pe topicu asta sa vedem daca il populezi mai bine :)

Postat

un thread extrem de special, plin de oameni cu nevoi speciale.

Oare numai eu observ ridicolul afirmatiei, avand in vedere ca ai postat cel mai mult aici !
Postat

tu alegi ce vrei eu te voi reporta incontinuare ca nu am loc de tine cu amici mei, poate Raiu asculta caz in care muncesti degeaba daca te colorezi dar te alegi cu un cont inchis pt mare spam facut, poate nu asculta caz in care poate ramai tu definitiv si singurel pe topicu asta sa vedem daca il populezi mai bine :)

vezi ca pe pisic il vexeaza numarul prea mare de rapoarte, dar e treaba ta daca preferi sa-ti pierzi timpul dand rapoarte.

daca vrea sa ma opresc sa-mi zica, si eu ma opresc.

cat despre amicii tai, nu te mai iluziona, in afara de lingpizdisrtul penibil killbill nimeni nu te inghite.

hai ca ma bag inapoi la rugby, ca e super misto meciul.

ENJOY!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...