Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Fara submisivi astazi, doar fraternizari :*

:love

• Oras:Lost in the wind
Postat

bravo Billy fata de cunostiinte proaste online sunt mandra sa te 'aud' mereu si ne vedem pe la noi acolo luna viitoare la o limonada, promit! 

Pup pe topicul nostru, ca acolo am zis ca nu mai scriu !

• Oras:worldwide
Postat

Pup pe topicul nostru, ca acolo am zis ca nu mai scriu !

Mascul nu m-a prins niciodata in verva cum ai spus tu acum cateva zile ca nu m-a vazut niciodata in forta sa vada cum fac pagini si trafic, nu ca ar fi un scop pt mine, e mai bine aici, cu noi si cine mai vine periodic este cel mai blajin si incantator topic cred de pe forum :) nici hatereala specifica nu a atins aici ca in alte parti, zici ca este adapost sau o paturica pufoasa si calduroasa facut din polar (materialul). De luna viioare baieti ma apuc de croitorie ca hobby, si dupa ce autodidact basics fac si un curs de design vestimentar :)

Postat

Mascul nu m-a prins niciodata in verva cum ai spus tu acum cateva zile ca nu m-a vazut niciodata in forta sa vada cum fac pagini si trafic, nu ca ar fi un scop pt mine, e mai bine aici, cu noi si cine mai vine periodic este cel mai blajin si incantator topic cred de pe forum :) nici hatereala specifica nu a atins aici ca in alte parti, zici ca este adapost sau o paturica pufoasa si calduroasa facut din polar (materialul). De luna viioare baieti ma apuc de croitorie ca hobby, si dupa ce autodidact basics fac si un curs de design vestimentar :)

Godspeed !

Postat

Godspeed !

eh pana la urma nu am avut de multa vreme timpul ori energia necesara sa fac 'curat' pe DG si cand ma apuc nu mai are nimeni loc de mine  cu hatereala :))) pan' la urma stiu cum sa pun la punct cand este cazul

Postat

eh pana la urma nu am avut de multa vreme timpul ori energia necesara sa fac 'curat' pe DG si cand ma apuc nu mai are nimeni loc de mine  cu hatereala :))) pan' la urma stiu cum sa pun la punct cand este cazul

Daca ai cu cine, e laudabil sa canalizezi omul spre bine, problema e ca la adapostul anonimatului e plin de zmei !

Postat

Daca ai cu cine, e laudabil sa canalizezi omul spre bine, problema e ca la adapostul anonimatului e plin de zmei !

cand eram mai mica am facut si eu cu tata niste zmei, desi eram habarnisti amandoi. in schimb m-am dat cu unchiu-meu cu parapanta in 2 cu promisiunea solemna sa nu afle mama si tata niciodata ce am facut noi 2 :)))

Vizitator mascul78
Postat

:) adevar graiesti Your Highness.

Croitorie? Forget the pill si comanda testul ala - de regula nu ma insel ba odata am ghicit chiar si sexul copilasului inca ambalat :D

Postat

:) adevar graiesti Your Highness.

Croitorie? Forget the pill si comanda testul ala - de regula nu ma insel ba odata am ghicit chiar si sexul copilasului inca ambalat :D

nu sunt insarcinata :))) am de mult curiozityatea de croitorie sau prelucrarea lemnului. acu prepar lunch, late ce e drept, insa compus din salata de salata verde cu fe4ta greceasca si miez de nuca cu dressing de iaurt cu usturoi, frittata de cartof si zucchini si supa crema de galbiori in ordine inversa back to cratita so to speak :))

Vizitator mascul78
Postat

nu sunt insarcinata :))) am de mult curiozityatea de croitorie sau prelucrarea lemnului. acu prepar lunch, late ce e drept, insa compus din salata de salata verde cu fe4ta greceasca si miez de nuca cu dressing de iaurt cu usturoi, frittata de cartof si zucchini si supa crema de galbiori in ordine inversa back to cratita so to speak :))

Mor ;) am mancat doar cappucino decofeinizat, ness si Orbit astazi..

Postat

Mor ;) am mancat doar cappucino decofeinizat, ness si Orbit astazi..

aoleu, nu e bine baga ceva mancare in sistemu ala, la mine e ziua confort food daca tot refuz sa lucrez...... la ce am spus eu mai sus pana si lipii fac in casa.; mai pe seara placita, lasagna si piure cu sos de visnie si chiftelute

Postat

aoleu, nu e bine baga ceva mancare in sistemu ala, la mine e ziua confort food daca tot refuz sa lucrez...... la ce am spus eu mai sus pana si lipii fac in casa.; mai pe seara placita, lasagna si piure cu sos de visnie si chiftelute

Tot atitudine de domina, omu zice ca n-a mancat si tu ii mai insiri doua pagini de mancaruri sa-i intorci putin cutitul ! :)

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

Tot atitudine de domina, omu zice ca n-a mancat si tu ii mai insiri doua pagini de mancaruri sa-i intorci putin cutitul ! :)

A, nu..chiar din contra - imi face pofta de mancare..

Mrteu mi-a placut episodul din Morte d'Arthur in care sir Launcelot e nevoit sa o boteze pe Mlle. Maledisant ca fiind de facto Mlle. Bienpensant

• Like 1
Postat

:laugh2 ba chiar te indemn sa mananci odata zdravan!!!

A, nu..chiar din contra - imi face pofta de mancare..

Mrteu mi-a placut episodul din Morte d'Arthur in care sir Launcelot e nevoit sa o boteze pe Mlle. Maledisant ca fiind de facto Mlle. Bienpensant

am un sub  f lipsit de viata si docil care vine cam zilnic sa ma vada gatind si mancand si doar pt asta ma plateste ca imi spune ca vazandu-ma mancand ii genereaza apetit . atat! nu insulte , nu  nimic, spun cu voce tare ingrediente si ma vede pe cam cum prepar si apoi manc:)) dupa ce termin astept juma de ora sa imi fac digestia cu un ceai fara sa vorbesc , stiind ca manca si el, fara sa imi shareuasca webcam. imi spune i am done si apoi eu ii acord permisiunea sa isi continue ziua si inchid call :)

Vizitator
Postat

"roz ex kendra e si ea indragostita lulea. azi de unu' maine altu', dar tot gol ii este patul. diamond prince s-a ratacit, pe daywalker l-a gonit. incearca ceva-ceva cu killbill, de o putea. se mai cearta cu amada, de amuza toata gloata. azi se pupa, se iubesc, maine se balacaresc. se intreaba reciproc daca-si amintesc o data cand au mai baut doar apa."

Postat

"roz ex kendra e si ea indragostita lulea. azi de unu' maine altu', dar tot gol ii este patul. diamond prince s-a ratacit, pe daywalker l-a gonit. incearca ceva-ceva cu killbill, de o putea. se mai cearta cu amada, de amuza toata gloata. azi se pupa, se iubesc, maine se balacaresc. se intreaba reciproc daca-si amintesc o data cand au mai baut doar apa."

prietene esti in ignore si nu te vad doar astazi am dat click sa vad postarea ta, dupa ce m-ai jignit crunt si fara motiv si ti-am zis verde in fata ca vei fi ignorat. nu inteleg de ce postezi la adresa mea sincer.... kill place pe altcineva, eu insami sunt intr-o relatie stabila, pe day nu l-am gonit a decis singur ca nu are chef pe aici, pe diamond l-am refuzat de multe ori in ultima vreme ce e drept pt ca suntem amici

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

:laugh2 ba chiar te indemn sa mananci odata zdravan!!!

am un sub f lipsit de viata si docil care vine cam zilnic sa ma vada gatind si mancand si doar pt asta ma plateste ca imi spune ca vazandu-ma mancand ii genereaza apetit . atat! nu insulte , nu nimic, spun cu voce tare ingrediente si ma vede pe cam cum prepar si apoi manc:)) dupa ce termin astept juma de ora sa imi fac digestia cu un ceai fara sa vorbesc , stiind ca manca si el, fara sa imi shareuasca webcam. imi spune i am done si apoi eu ii acord permisiunea sa isi continue ziua si inchid call :)

Deja ma gandesc ca ar trebui sa vada filmulete cu mine - am zile in care termin un meniul zilri in doua minute :)))
Postat

Deja ma gandesc ca ar trebui sa vada filmulete cu mine - am zile in care termin un meniul zilri in doua minute :)))

eu o tava mare de negresa cu nuci facuta de mama / cu mama in maxim 30 min singura. ori combin cu inghetata si pufarine, ori cu fineti nutela  ori simpla

Vizitator mascul78
Postat

eu o tava mare de negresa cu nuci facuta de mama / cu mama in maxim 30 min singura. ori combin cu inghetata si pufarine, ori cu fineti nutela ori simpla

Si mie imi plac mulatrele ;) avem gusturi comune..

Ca veni vorba..nu faci si tu un panettone?

Vizitator
Postat

prietene esti in ignore si nu te vad doar astazi am dat click sa vad postarea ta, dupa ce m-ai jignit crunt si fara motiv si ti-am zis verde in fata ca vei fi ignorat. nu inteleg de ce postezi la adresa mea sincer.... kill place pe altcineva, eu insami sunt intr-o relatie stabila, pe day nu l-am gonit a decis singur ca nu are chef pe aici, pe diamond l-am refuzat de multe ori in ultima vreme ce e drept pt ca suntem amici

vezi ca are ghilimele tolomaco si mi se rupe pl  de ignoru tau ca oricum si tu esti de katerinka ca si limbizdinho , nu stiu de ce nu va luati la palme singuri :)

Postat

Si mie imi plac mulatrele ;) avem gusturi comune..

Ca veni vorba..nu faci si tu un panettone?

o sa incerc sa fac unul de casa in urmatoarea zi libera ca si astazi probabil intr-o luna cand sunt in vacanta si voi trimite foto in pm cu "munca mea"

Vizitator mascul78
Postat

o sa incerc sa fac unul de casa in urmatoarea zi libera ca si astazi probabil intr-o luna cand sunt in vacanta si voi trimite foto in pm cu "munca mea"

Oricum m-ai convins..cum scap de la muncile agricole la fast food ma optesc ;) sunt mai nehalit decat un trib african..

Postat

Oricum m-ai convins..cum scap de la muncile agricole la fast food ma optesc ;) sunt mai nehalit decat un trib african..

nu fce blasfemii o ciorbita cu bors nu servesti? ceva mancare gatita in casa la fel principal?? eu acu manc din prima tura de gateala, mai pe seara fac si lasagna si palcinta. acu sunt cam satula de gateala si daca nu ma opresc imi piere apetitul... :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...