Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

Pisicuts vrea doar demouri p[ro bono, adica moca cum ar veni :) cred ca vrea putina bataita :)))nu intelege ca nu pot cu el ca ma inhib, imi vine sa ii cumpar flori lol

Numa sa nu fie crizanteme in numar par !

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Daca ai participat la taiat porcul se pune ca esti chirurg veterinar ?

Daca porcul a râmat după operație, da :D

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Pisicuts vrea doar demouri p[ro bono, adica moca cum ar veni :) cred ca vrea putina bataita :)))nu intelege ca nu pot cu el ca ma inhib, imi vine sa ii cumpar flori lol

Dulce et decorum est..

• Oras:worldwide
Postat

Numa sa nu fie crizanteme in numar par !

e nu, daca ii daruiesc ii daruiesc florile mele comerciale preferate pana face hapciu  :laugh2  adica crinii

in rest imi plac cel mai mult margaretele alea clasice cu petale albe cu mijloc galben, macii, crinii, orhidee, trandafiri. toate florile sunt frumoase oricum :) Dar daca continua sa fie obraznic ii cumpar o legatura de patrunjel  :laugh2

Postat

e nu, daca ii daruiesc ii daruiesc florile mele comerciale preferate pana face hapciu  :laugh2  adica crinii

in rest imi plac cel mai mult margaretele alea clasice cu petale albe cu mijloc galben, macii, crinii, orhidee, trandafiri. toate florile sunt frumoase oricum :) Dar daca continua sa fie obraznic ii cumpar o legatura de patrunjel  :laugh2

Pai cum sa zic nici crinii nu-s inofensivi !
  • Like 1
Postat

Pai cum sa zic nici crinii nu-s inofensivi !

eh atunci ii trimit prin curier 1 kg de ceapa si o ghirlanda de usturoi :)

Postat

eh atunci ii trimit prin curier 1 kg de ceapa si o ghirlanda de usturoi :)

Sanatate curata, mai ales cu usturoiul, ca sa nu zic de protectia contra vampiritelor !

• Like 1
Postat

Sanatate curata, mai ales cu usturoiul, ca sa nu zic de protectia contra vampiritelor !

• Like 1
Postat

ciomule

nu are deloc veleitati sadice , degeaba-l invat :)) dansul cand vede o femeie nu stie daca sa ii suga sanul, faca funde din par sau sa i-o traga  :laugh2  nu-i asa pussycat?

Postat

La pagina cu nr. 666 ne vom opri pentru a-l slavi pe prea maritul Satan.

eu mi-am propus ca la pag 666 sa il ard pe Satana pe rug si sa ii spurc cenusa cu tamaie  :laugh2

• Oras:Wasluy
Postat

nu are deloc veleitati sadice , degeaba-l invat :)) dansul cand vede o femeie nu stie daca sa ii suga sanul, faca funde din par sau sa i-o traga  :laugh2  nu-i asa pussycat?

sa nu zici ca decat scoate ghearele la femee

• Oras:offline
Postat

Din nefericire nu avem NetFlix in Romania si ma simt nevoit sa descarc serialele de pe torrent.

Postat

sa nu zici ca decat scoate ghearele la femee

nu, da' se i se scoala de-a dreptu..... blana pe sira spinarii cand se zburleste si ii si scanteie ochii de te baga in frica. noroc ca ii trece repede la o farfurie cu sarmalute :)

Postat

nu, da' se i se scoala de-a dreptu..... blana pe sira spinarii cand se zburleste si ii si scanteie ochii de te baga in frica. noroc ca ii trece repede la o farfurie cu sarmalute :)

lai naravit

Postat

eu mi-am propus ca la pag 666 sa il ard pe Satana pe rug si sa ii spurc cenusa cu tamaie  :laugh2

De la Arsenie Boca.

Postat

Cred in Dumnezeu dar El nu este cel care sta in cosmos cu barba Lui sura spionandu-ne precum NSA-ul pe americani.

Postat

Din nefericire nu avem NetFlix in Romania si ma simt nevoit sa descarc serialele de pe torrent.

Eu ma simt de-a dreptul obligat ! E o datorie morala !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...