skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 30, 2015 nenorocitilor! ca daca ma iau draci arunc cu obiecte dupa voi Omului ii plac "pisicile" umede, fierbinti si fripte. Ce e in neregula cu asta!??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Nu cred ca o fiinta diafana si gingasa ca tine, un inger cazut din cer sa aduca bunatate unor fapturi nemernice ca noi, ar putea face asa o fata reprobabila !! :innocent daca calcati pe coada cum nu. ia cuminti si lasati cozile in pace. si pisicile lor. daddy tu ii vezi ce fac sau dormi in post? ia-le toate punctele
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 30, 2015 Nu cred ca o fiinta diafana si gingasa ca tine, un inger cazut din cer sa aduca bunatate unor fapturi nemernice ca noi, ar putea face asa o fata reprobabila !! :innocent Pai si eu sunt diafan !!! Roz, imi furi titulatura?? Am dat bani grei pe diplome si mita ce dracu'! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Pai si eu sunt diafan !!! Roz, imi furi titulatura?? Am dat bani grei pe diplome si mita ce dracu'! ce te pisicesti fey asa catre mine? 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 30, 2015 Hai ca ma pregatesc sa merg la sala. Beau o creatina inainte sa rup aparatele. Mi-o imaginez pe roz dupa ce ajung ca sa rezist mai mult. Somn usor! 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 daca calcati pe coada cum nu. ia cuminti si lasati cozile in pace. si pisicile lor. daddy tu ii vezi ce fac sau dormi in post? ia-le toate puncteleCine si-ar permite sa se arunce cu cizmele pe coada ta ? Te-am putea atinge doar cu o floare, cu roua diminetii sau cu o adiere de vant de primavara ! :innocent 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Hai ca ma pregatesc sa merg la sala. Beau o creatina inainte sa rup aparatele. Mi-o imaginez pe roz dupa ce ajung ca sa rezist mai mult. Somn usor! hv a nice work out si eu ma apuc. sa dorm ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Cine si-ar permite sa se arunce cu cizmele pe coada ta ? Te-am putea atinge doar cu o floare, cu roua diminetii sau cu o adiere de vant de primavara ! :innocent ashiiia si lasati si pisicile in pace. toate pisicile sa vina la mine , voi fi Mesia lor
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 omg omg ai gasit primu capruno-pisic weeeeeeeeeeeeee
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 omg omg ai gasit primu capruno-pisic weeeeeeeeeeeeeeN-ai zis ca Mesia pisicilor, alea, alea ! Era logic ca zeul pisicilor sa fie caprun ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 N-ai zis ca Mesia pisicilor, alea, alea ! Era logic ca zeul pisicilor sa fie caprun !like 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 30, 2015 Roz, vreau sa ma consult cu tine intr-o privinta. Ma gandeam zilele acestea sa deschid un thread pe care sa-l intitulez "Winter songs" si in care sa postam muzica clasica, instrumentala cu specific de iarna si desigur muuuultee colinde frumoase (romanesti si din lumea larga). Mai e ceva similar pe forum, caci nu mai stiu.
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 ashiiia si lasati si pisicile in pace. toate pisicile sa vina la mine , voi fi Mesia lorPe Daywalker si pe Frumoasa nu ti-i dau 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Roz, vreau sa ma consult cu tine intr-o privinta. Ma gandeam zilele acestea sa deschid un thread pe care sa-l intitulez "Winter songs" si in care sa postam muzica clasica, instrumentala cu specific de iarna si desigur muuuultee colinde frumoase (romanesti si din lumea larga). Mai e ceva similar pe forum, caci nu mai stiu.sky e o idee f buna, nu stiu daca este unul tematic de Craciun, tu esti mai vechi. Oricum e ratacit, fa unul nou 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 30, 2015 sky e o idee f buna, nu stiu daca este unul tematic de Craciun, tu esti mai vechi. Oricum e ratacit, fa unul nou Zis si facut. Trebuie sa fie tare frumos. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Zis si facut. Trebuie sa fie tare frumos. yeeey well done 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 yeeey well doneNoi astia mai seriosi am si postat deja ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Noi astia mai seriosi am si postat deja !eu sunt mai neserioasa
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 eu sunt mai neserioasaMai diafana, ai vrut sa zici !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 Mai diafana, ai vrut sa zici !awww ce dragut
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 Ca sa nu-i stric topicul lui Lopix tre sa postez aici, ca de abtinut nu ma pot abtine :Hrusca este al treilea producator de ler dupa Hrusca si iar HruscaHrusca se poate opri din colindat dar colindul nu se poate opri niciodata din HruscaHrusca este un baraj uman care nu lasa lerul sa se duca pe apa sambeteiprima ninsoare incepe cand Hrusca se gandeste sasi acordeze chitaraHrusca poate sa cante la chitara fara chitaraHrusca s-a nascut odata in urma reactiei dintre ler si iarasi linHrusca se misca cu viteza leruluio colinda cantata de Hrusca poate fi auzita din orce colt al universului mai rapid decat instantaneuHrusca a primit premiul nobel pentru colindepolitia il opreste pe Hrusca doar ca sa-i umfle roatahello kitty are asternuturi cu Hrusca 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 cand Hrusca e racit se amana craciunulvantul razbate numai cu acordul lui Hruscain cinstea lui Hrusca de craciun chuck norris isi denumeste pumnii lin si catilin iar cand loveste cu ei vindeca 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 30, 2015 cand Hrusca e racit se amana craciunulvantul razbate numai cu acordul lui Hruscain cinstea lui Hrusca de craciun chuck norris isi denumeste pumnii lin si catilin iar cand loveste cu ei vindecatopicul lu sky nu a lui LUP mi-a plecut aia cu hello kitty )
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 30, 2015 awww ce dragutI can be very, very nice !!! 1
Postări Recomandate