Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

nenorocitilor! ca daca ma iau draci arunc cu obiecte dupa voi

Omului ii plac "pisicile" umede, fierbinti si fripte. Ce e in neregula cu asta!??

• Oras:worldwide
Postat

Nu cred ca o fiinta diafana si gingasa ca tine, un inger cazut din cer sa aduca bunatate unor fapturi nemernice ca noi, ar putea face asa o fata reprobabila !!   :innocent :innocent :innocent

daca calcati pe coada cum nu. ia cuminti si lasati cozile in pace. si pisicile lor. daddy tu ii vezi ce fac sau dormi in post? ia-le toate punctele

Postat

Nu cred ca o fiinta diafana si gingasa ca tine, un inger cazut din cer sa aduca bunatate unor fapturi nemernice ca noi, ar putea face asa o fata reprobabila !!   :innocent :innocent :innocent

Pai si eu sunt diafan !!! Roz, imi furi titulatura?? Am dat bani grei pe diplome si mita ce dracu'! :laugh2

• Like 1
Postat

Pai si eu sunt diafan !!! Roz, imi furi titulatura?? Am dat bani grei pe diplome si mita ce dracu'! :laugh2

ce te pisicesti fey asa catre mine?  :laugh2

• Like 1
Postat

Hai ca ma pregatesc sa merg la sala. Beau o creatina inainte sa rup aparatele. Mi-o imaginez pe roz dupa ce ajung ca sa rezist mai mult. :laugh2 Somn usor! 

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

daca calcati pe coada cum nu. ia cuminti si lasati cozile in pace. si pisicile lor. daddy tu ii vezi ce fac sau dormi in post? ia-le toate punctele

Cine si-ar permite sa se arunce cu cizmele pe coada ta ? Te-am putea atinge doar cu o floare, cu roua diminetii sau cu o adiere de vant de primavara !  :innocent :innocent :innocent

• Like 1
Postat

Hai ca ma pregatesc sa merg la sala. Beau o creatina inainte sa rup aparatele. Mi-o imaginez pe roz dupa ce ajung ca sa rezist mai mult. :laugh2 Somn usor! 

hv a nice work out si eu ma apuc. sa dorm :)))

Postat

Cine si-ar permite sa se arunce cu cizmele pe coada ta ? Te-am putea atinge doar cu o floare, cu roua diminetii sau cu o adiere de vant de primavara !  :innocent :innocent :innocent

ashiiia si lasati si pisicile in pace. toate pisicile sa vina la mine , voi fi Mesia lor

Postat

omg omg ai gasit primu capruno-pisic  :laugh2  :laugh2  weeeeeeeeeeeeee

N-ai zis ca Mesia pisicilor, alea, alea ! Era logic ca zeul pisicilor sa fie caprun !
  • Like 1
Postat

N-ai zis ca Mesia pisicilor, alea, alea ! Era logic ca zeul pisicilor sa fie caprun !

like

• Like 1
Postat

Roz, vreau sa ma consult cu tine intr-o privinta. Ma gandeam zilele acestea sa deschid un thread pe care sa-l intitulez "Winter songs" si in care sa postam muzica clasica, instrumentala cu specific de iarna si desigur muuuultee colinde frumoase (romanesti si din lumea larga). Mai e ceva similar pe forum, caci nu mai stiu.

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

ashiiia si lasati si pisicile in pace. toate pisicile sa vina la mine , voi fi Mesia lor

Pe Daywalker si pe Frumoasa nu ti-i dau ;)

• Like 1
Postat

Roz, vreau sa ma consult cu tine intr-o privinta. Ma gandeam zilele acestea sa deschid un thread pe care sa-l intitulez "Winter songs" si in care sa postam muzica clasica, instrumentala cu specific de iarna si desigur muuuultee colinde frumoase (romanesti si din lumea larga). Mai e ceva similar pe forum, caci nu mai stiu.

sky e o idee f buna, nu stiu daca este unul tematic de Craciun, tu esti mai vechi. Oricum e ratacit, fa unul nou :)

• Like 1
Postat

sky e o idee f buna, nu stiu daca este unul tematic de Craciun, tu esti mai vechi. Oricum e ratacit, fa unul nou :)

Zis si facut. Trebuie sa fie tare frumos. ;) 

• Like 2
Postat

Ca sa nu-i stric topicul lui Lopix tre sa postez aici, ca de abtinut nu ma pot abtine :

Hrusca este al treilea producator de ler dupa Hrusca si iar Hrusca

Hrusca se poate opri din colindat dar colindul nu se poate opri niciodata din Hrusca

Hrusca este un baraj uman care nu lasa lerul sa se duca pe apa sambetei

prima ninsoare incepe cand Hrusca se gandeste sasi acordeze chitara

Hrusca poate sa cante la chitara fara chitara

Hrusca s-a nascut odata in urma reactiei dintre ler si iarasi lin

Hrusca se misca cu viteza lerului

o colinda cantata de Hrusca poate fi auzita din orce colt al universului mai rapid decat instantaneu

Hrusca a primit premiul nobel pentru colinde

politia il opreste pe Hrusca doar ca sa-i umfle roata

hello kitty are asternuturi cu Hrusca

• Like 2
Postat

cand Hrusca e racit se amana craciunul

vantul razbate numai cu acordul lui Hrusca

in cinstea lui Hrusca de craciun chuck norris isi denumeste pumnii lin si catilin iar cand loveste cu ei vindeca

• Like 2
Postat

cand Hrusca e racit se amana craciunul

vantul razbate numai cu acordul lui Hrusca

in cinstea lui Hrusca de craciun chuck norris isi denumeste pumnii lin si catilin iar cand loveste cu ei vindeca

topicul lu sky nu a lui LUP mi-a plecut aia cu hello kitty :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...