rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 tra la la 6
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 tra la la Asta-i sutien de purtat pe-afara ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 Asta-i sutien de purtat pe-afara ?nu.e partea de sus de la un costum d baie
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 nu.e partea de sus de la un costum d baie Pai nu-i acelasi lucru ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 Pai nu-i acelasi lucru ?pai costumu de bai3 il pui la plaja/piscina. ce tu umbli cu slipul iarna pe afar
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 pai costumu de bai3 il pui la plaja/piscina. ce tu umbli cu slipul iarna pe afarCateodata, cand merg la inot , dar , pe sub pantaloni ! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 azi mi-am tot pozat buzele cu zoom cu webcamu ca ult pitzi looool. ce avatar sa pun ala de acu cu buze roz sau unul din astea.astept pareri
ceaica Reputație: 875 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Decembrie 15, 2015 Pune buzele care trebuie daca tot ai inceput 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 Pune buzele care trebuie daca tot ai inceputfara mitocanii de pus pasarica si sex oral ca nu m-ati cules din santuri.multumesc
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 fara mitocanii de pus pasarica si sex oral ca nu m-ati cules din santuri.multumesc Termini azi cu castingurile ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 Termini azi cu castingurile ? as manca o inghetata
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 nu.e partea de sus de la un costum d baieBuna seara, ce faceti voi ? Ahhh... ce-mi place sa inot. Nu am unde aici, avem atatea ape si nu avem in oras macar o amarata de piscina acoperita-descoperita (in afara orasului sunt hoteluri care au si piscina, dar in oras ioc. E la Baia Comunala, dar e destul de mic spatiul si mi-e peste mana...) In fine...
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 Buna seara, ce faceti voi ? Ahhh... ce-mi place sa inot. Nu am unde aici, avem atatea ape si nu avem in oras macar o amarata de piscina acoperita-descoperita (in afara orasului sunt hoteluri care au si piscina, dar in oras ioc. E la Baia Comunala, dar e destul de mic spatiul si mi-e peste mana...) In fine... Io merg niste kilometri buni de doua ori pe saptamana, dar e coooooolllll !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 as manca o inghetata Stai in Bucuresti, sunt convins ca o poti comanda acasa !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 Stai in Bucuresti, sunt convins ca o poti comanda acasa !stiu dar vreau ACUM!! nu intre 30-60 min sa o pun peste negresei know,i'm bratty
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Io merg niste kilometri buni de doua ori pe saptamana, dar e coooooolllll !Well, e ok si asa, dar ideea nu este tocmai asta. Ideea este sa-ti faca edilul pe care l-ai votat lucrurile care-ti aduc confort, ca locutir al urbei unde l-ai votat, pentru ca altfel nu primea votul tau. Imi spunea o amica care are un bar de cartier (un fel de pub) in Sevilla ca au acolo piscina in fiecare cartier al orasului (sunt 7 cartiere mari). Ma rog, nu zic asa si la noi, pentru ca e foarte greu, lucrurile cer bani, timp, investitii, dar macar 1-2, in functie de numarul locuitorilor, s-ar putea face si la noi in orasele din Ro. In fine, e grele....
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 stiu dar vreau ACUM!! nu intre 30-60 min sa o pun peste negresei know,i'm brattyCoboara 3 scari, is convins ca in 50 de metri in orice directie dai intr-un magazin ! Probabil ca nici varianta asta n-o sa-ti convina si ma tem ca o sa te dezamagesc spunandu-ti ca teleportarea inca nu a fost scoasa pe piata la scara larga !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 stiu dar vreau ACUM!! nu intre 30-60 min sa o pun peste negresei know,i'm bratty :thinking Inghetata PESTE negresa !?! Musai trebuie sa faci o poza si sa o postezi cand se intampla... :laugh2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 :thinking Inghetata PESTE negresa !?! Musai trebuie sa faci o poza si sa o postezi cand se intampla... :laugh2 da,imi place combinatia Coboara 3 scari, is convins ca in 50 de metri in orice directie dai intr-un magazin ! Probabil ca nici varianta asta n-o sa-ti convina si ma tem ca o sa te dezamagesc spunandu-ti ca teleportarea inca nu a fost scoasa pe piata la scara larga !ai inceput sa ma cunosti bine
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 Well, e ok si asa, dar ideea nu este tocmai asta. Ideea este sa-ti faca edilul pe care l-ai votat lucrurile care-ti aduc confort, ca locutir al urbei unde l-ai votat, pentru ca altfel nu primea votul tau. Imi spunea o amica care are un bar de cartier (un fel de pub) in Sevilla ca au acolo piscina in fiecare cartier al orasului (sunt 7 cartiere mari). Ma rog, nu zic asa si la noi, pentru ca e foarte greu, lucrurile cer bani, timp, investitii, dar macar 1-2, in functie de numarul locuitorilor, s-ar putea face si la noi in orasele din Ro. In fine, e grele.... La noi in judet exista vreo 7-8 proiecte de Aqua-ceva-uri, intai s-a zis ca nu-s fezabile decat maxim doua, pana la urma s-au facut zero, exista in Deva un Aqua, dar, acolo ii ca in cada, inoti 3 metri si te opresti in ditamai curu de pensionara, tot ala vechi din Hunedoara a ramas baza, dar si acolo daca nu sti programul si nimeresti cand sunt cursuri adio loc ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Asta zic, in bunastarea si sanatatea oamenilor din Ro. se fac investitii caca-maca.... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 La noi in judet exista vreo 7-8 proiecte de Aqua-ceva-uri, intai s-a zis ca nu-s fezabile decat maxim doua, pana la urma s-au facut zero, exista in Deva un Aqua, dar, acolo ii ca in cada, inoti 3 metri si te opresti in ditamai curu de pensionara, tot ala vechi din Hunedoara a ramas baza, dar si acolo daca nu sti programul si nimeresti cand sunt cursuri adio loc ! Asta zic, in bunastarea si sanatatea oamenilor din Ro. se fac investitii caca-maca....in cada nu va mai place 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 15, 2015 in cada nu va mai placeNu stiu ce cada ai tu, dar in a mea nu poti innota ! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 15, 2015 tra la la Progresezi 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 15, 2015 Progresezi stateam pe loc in fund,voiam doar sa-i arat lu tati neste floricele sa il binedispun 1
Postări Recomandate