Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

stop being so damn horny, zici ca esti  eu pe valeriana. sunt super suuuuper dificil de futut fizic, it wont happen

Pana la o varsta...

• Oras:worldwide
Postat

Pana la o varsta...

cred ca voi imbatrani gratios si mai mult decat futabil, daca mostenesc linuia mamei cel putin :)

Postat

cred ca voi imbatrani gratios si mai mult decat futabil, daca mostenesc linuia mamei cel putin :)

Cand oi ajunge sa te mai fluiere kukta si sa-ti ridice fusta vantul ...

Ii prea mult de scris si-s pe telefon, da maine va scriu bancul cu babele de vad pula pe plaja !

Postat

L-am gasit scris :

Regretele batranetii

Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia penisului. Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte:

- Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam pentru ele, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca sa le culeg...

• Like 2
Postat

Cand oi ajunge sa te mai fluiere kukta si sa-ti ridice fusta vantul ...

Ii prea mult de scris si-s pe telefon, da maine va scriu bancul cu babele de vad pula pe plaja !

pai crezi ca o sa imi arda de futut cand o sa fiu o baba, o sa ma ocup de nepoti sau o sa gradinaresc. sau poate ma si fut daca nu imi ingrop barbatu ceea ce m-ar mira 

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

stop being so damn horny, zici ca esti eu pe valeriana. sunt super suuuuper dificil de futut fizic, it wont happen

Sunt aproape de freezing point si catârul familiei se chinuie cu 60/h ;)

Postat

Sunt aproape de freezing point si catârul familiei se chinuie cu 60/h ;)

ai catar? 

Vizitator mascul78
Postat

la cum tastezi incep sa cred ca esti Lorena Lupu sau una din eroinele din romanele ei ;)

Vizitator mascul78
Postat

ai catar?

Cand s-a nascut era mercedes dar dupa o cura de motorina ieftina, piese de la dezmembrari si 2-3 preinfarcturi..

E al tribului, eu sunt pieton convins

Postat

Cand s-a nascut era mercedes dar dupa o cura de motorina ieftina, piese de la dezmembrari si 2-3 preinfarcturi..

E al tribului, eu sunt pieton convins

ca mai bine dresezi un calut sa astepte la semafor si circuli cu el. plus ca in timp ce te deplasezi il poti pupa si mangaia.

Postat

la cum tastezi incep sa cred ca esti Lorena Lupu sau una din eroinele din romanele ei ;)

nu imi place de ea :)

Vizitator mascul78
Postat

nu imi place de ea :)

Semanam ;)

PS Nici ei nu ii place de mine :D

Vizitator mascul78
Postat

ca mai bine dresezi un calut sa astepte la semafor si circuli cu el. plus ca in timp ce te deplasezi il poti pupa si mangaia.

Imi faci tu o lista cu ieslele Rompetrol? :) multumesc!

Vizitator mascul78
Postat

oi fi mantzy te-n colo de excitat :laugh2 :laugh2

Nu-s eu atat de ghinionist :D

Blogul meu aduna praf de paienjeni din 2005..

Postat

Nu-s eu atat de ghinionist :D

Blogul meu aduna praf de paienjeni din 2005..

nici aici nu scap de bloggeri? pai nu i mai scris din 2005 sau nu ai trafic pe el? :)

Vizitator mascul78
Postat

nici aici nu scap de bloggeri? pai nu i mai scris din 2005 sau nu ai trafic pe el? :)

Am observat ca nimeni nu citeste - deci nu am mai scris :) pe vremea aia toti postau videoclipuri si isi populau lista din dreapta cu linkuri catre blogurile alora pe care doreau sa ii futa si/sau pupe in fund..

Postat

Am observat ca nimeni nu citeste - deci nu am mai scris :) pe vremea aia toti postau videoclipuri si isi populau lista din dreapta cu linkuri catre blogurile alora pe care doreau sa ii futa si/sau pupe in fund..

nu prea mai sunt bloguri bune si funny oricum. alea care erau funny sunt praf

Vizitator mascul78
Postat

nu prea mai sunt bloguri bune si funny oricum. alea care erau funny sunt praf

Hei, alte vremuri.. curatmurdar.ro era favoritul meu ;) nici macar nu cred ca mai exista - ultima oara cand am intrat aveau o pagina 404 care anunta urbi et orbi "Ne scremem ca sa producem un alt eșec!"

Postat

Hei, alte vremuri.. curatmurdar.ro era favoritul meu ;) nici macar nu cred ca mai exista - ultima oara cand am intrat aveau o pagina 404 care anunta urbi et orbi "Ne scremem ca sa producem un alt eșec!"

nmda nu-l stiu sunt mai new age am 25 ani loool. ce geek a devenit topicu meu   :laugh2

Postat

nmda nu-l stiu sunt mai new age am 25 ani loool. ce geek a devenit topicu meu   :laugh2

Se numara si anii bisecti !!!

Postat

m-ai prins, nu stiu sa numar mai mult :(

Lol, stau noaptea pe net cu copii !
Vizitator mascul78
Postat

Doar 25? M-am linistit..

Postat

Lol, stau noaptea pe net cu copii !

Doar 25? M-am linistit..

frate voi toti sunteti batraiori? helaaau vreo prospatura bunaciune pe aici? evident in afara de mine si pisi, elita acestui forum :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...