killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 17, 2015 frate voi toti sunteti batraiori? helaaau vreo prospatura bunaciune pe aici? evident in afara de mine si pisi, elita acestui forum )Io nu-s batran, doar ca nu am nici o problema sa-mi declar varsta exacta ! Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 frate voi toti sunteti batraiori? helaaau vreo prospatura bunaciune pe aici? evident in afara de mine si pisi, elita acestui forum )A, nu, dar am jurat anul trecut ca nu ma uit la inse sub 24 cred ca asta include si lectura jurnalului fuchsia.. Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 17, 2015 A, nu, dar am jurat anul trecut ca nu ma uit la inse sub 24 Nici eu nu ma uit, cu fututul e alta problema ....! Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Nici eu nu ma uit, cu fututul e alta problema ....!Sti, yoate proastele au vagin - de aia fututul nu se compara cu a vicious and dirty relatie bazata pe sex Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Sti, yoate proastele au vagin - de aia fututul nu se compara cu a vicious and dirty relatie bazata pe sex Varsta e un numar si fetele tind sa-l micsoreze ! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 va tzuc, eu naniiiiii Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Varsta e un numar si fetele tind sa-l micsoreze !Ciudat, numerele mele sunt delicios de lungi Imi pare rau daca fetele ti-o micsoreaza.. Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Ciudat, numerele mele sunt delicios de lungi Imi pare rau daca fetele ti-o micsoreaza.. Sunt convins ca asa-i , repet-o pana te convingi si tu !P.S: noapte buna Rozico ! P.S.2: daca o sa ai vreodata un baiat sa nu-i pui numele Marin, ca RozMarin suna ciudat ! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 17, 2015 fac pe proasta, şi nici nu te forțezi Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Scoalate fah ) * Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Scoalate fah ) *ti-am zis sa nu spui fah ca iti dau cu mousu-n cap. fan prost crescut io cred ca tu esti submisiv si vrei sa te disciplinez si insult. scoate banu te drq Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Ce se vorbeste aici? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Ce se vorbeste aici?in principiu eu fac misto de ce apuc inceapand de la propria persoana, apoi fiecare a zis ce a vrut ca de obicei. ce fa' stimabile ? brrr ce frig mi-e ira tre sa nu mai dorm goala cu geamu deschis Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 18, 2015 in principiu eu fac misto de ce apuc inceapand de la propria persoana, apoi fiecare a zis ce a vrut ca de obicei. ce fa' stimabile ? brrr ce frig mi-e ira tre sa nu mai dorm goala cu geamu deschisIntrebare la Radio Erevan: Se poate face dragoste cu fereastra deschisa ? Da, dar, e preferabil cu un barbat ! 1 Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Octombrie 18, 2015 in principiu eu fac misto de ce apuc inceapand de la propria persoana, apoi fiecare a zis ce a vrut ca de obicei. ce fa' stimabile ? brrr ce frig mi-e ira tre sa nu mai dorm goala cu geamu deschisNeata. Muncesc si iar muncesc. Am ajuns din nou la 102 kg, dupa ce in vacanta am pus vreo 4 kg. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 ora: 8 dimi duminicamood morocanoasa, efectiv marai ca o potaiesong of viata mea mi-am facut cafeaua si inainte sa apuc prima gura am varsat toata ceasca. am vrut sa injur si nu am avut forta necesara asa ca mi-am facut alta. nu imi place sa ma trezesc cu lumina si zgomote. nu am tras bine draperia si intra lumina, pai ori sunt vampirita ori nu-s? plus o pasare ciudata care scoatea niste sunete dereglate de zici ca cineva ii zmulgea pene . unde e o prastie cand ai nevoie de ea? hhehe ganduri pasnice de duminica gata cafea. auch m-am ars la limba. la limba mea roz si perfecta de imi vine sa pun inimioare de zahar pe ea ca in avataru lu Laury. Submisiviin mei sunt in speta idioti, imi trimit mailuri ciudate. E super cool sa vezi tot felu de instrum,ente de tortura si fragezit inainte de cafea si pe stomacu gol. De ce trebuie sa fie mereu asa emo si sa ma indispuna? si apoi tot ei ma intreaba de ce sunt asa de harsh Am primit totusi 2 tributuri cat dormeam si e misto sa te trezesti cu bani castigati dimineata. ce bine ca nu fac dominare live ca nu i-as umili metodic si i-as lua direct la suturi si le-as da palme nu peste fata , ci doar peste ochi si bot pana se umfla. sau macar le-as rupe perciunile sa se potoleasca naibii. zici ca-s capre astazi am de gand sa lucrez overtime sa fac monede multe sa moara toti dusmanii. Am zis! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Neata. Muncesc si iar muncesc. Am ajuns din nou la 102 kg, dupa ce in vacanta am pus vreo 4 kg. vai de mine esti un munte de om!! eu am slabit in cateva zile de vacanta si de astazi ma auto indop ca o gasca Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Daca zic cate kile am avut si cate am lesinati pe tastaturi .... dar, neeehh , mi-as fute toata intimitatea ! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Daca zic cate kile am avut si cate am lesinati pe tastaturi .... dar, neeehh , mi-as fute toata intimitatea !violeaza-ti intimitatea pentru mine! Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nem tudom ! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nem tudom !te dai frate cu mine de vorbesti in asemenea limbaj? te cred daca tot ce scrii de acu e in maghiara. aolo cred ca daca trec de tot pe maghiara chiar ca ma prinde Pisicuts de ureche si ma pofteste afara o tura de ciuda ca nu intelege Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nu stiu , bre, is numa 1/16 ungur, stiu nem tudom si neste injuraturi si stiu ca ungurosicele sunt UDeMeReu ! 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nu stiu , bre, is numa 1/16 ungur, stiu nem tudom si neste injuraturi si stiu ca ungurosicele sunt UDeMeReu !1/16?? cantitate neglijabila, iesi afar de pe forumu meu intr-o zi cand o sa am ceva mai mult timp cred ca bag eu un topic maghiar asha sa depistez toti ungurashii mei incognito pe aici. o sa ii adun pe toti si prin pmuri ne vorbim si sa violam pe toti restul in somn Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 18, 2015 1/16?? cantitate neglijabila, iesi afar de pe forumu meu intr-o zi cand o sa am ceva mai mult timp cred ca bag eu un topic maghiar asha sa depistez toti ungurashii mei incognito pe aici. o sa ii adun pe toti si prin pmuri ne vorbim si sa violam pe toti restul in somn Pe bune, am google translate ! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Pe bune, am google translate !intamplator maghiara o face praf in traducere mizeria aia mai ceva ca alte limbi , zici ca are ur pe ungurashi. Pisi sa stii ca am glumit nu o dau pe maghiara pe forumu nostru si daca o fac incerc doar sa te fac pe tine sa ma pedepsesti si sa imi dai palme la fundul gol. Ma sez singura pe burtica si astept sa le administrezi nu protestez Link spre comentariu
Postări Recomandate