Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mascul78
Reputație: 0

frate voi toti sunteti batraiori? helaaau vreo prospatura bunaciune pe aici? evident in afara de mine si pisi, elita acestui forum :))

A, nu, dar am jurat anul trecut ca nu ma uit la inse sub 24 ;) cred ca asta include si lectura jurnalului fuchsia..

Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind

Ciudat, numerele mele sunt delicios de lungi :)

Imi pare rau daca fetele ti-o micsoreaza..

Sunt convins ca asa-i , repet-o pana te convingi si tu !

P.S: noapte buna Rozico !

P.S.2: daca o sa ai vreodata un baiat sa nu-i pui numele Marin, ca RozMarin suna ciudat !

Link spre comentariu

in principiu eu fac misto de ce apuc inceapand de la propria persoana, apoi fiecare a zis ce a vrut ca de obicei. ce fa' stimabile ? brrr ce frig mi-e ira tre sa nu mai dorm goala cu geamu deschis

Intrebare la Radio Erevan:

Se poate face dragoste cu fereastra deschisa ?

Da, dar, e preferabil cu un barbat !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

in principiu eu fac misto de ce apuc inceapand de la propria persoana, apoi fiecare a zis ce a vrut ca de obicei. ce fa' stimabile ? brrr ce frig mi-e ira tre sa nu mai dorm goala cu geamu deschis

Neata. Muncesc si iar muncesc. Am ajuns din nou la 102 kg, dupa ce in vacanta am pus vreo 4 kg.:)

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

ora: 8 dimi duminica

mood morocanoasa, efectiv marai ca o potaie

song of viata mea 

mi-am facut cafeaua si inainte sa apuc prima gura am varsat toata ceasca. am vrut sa injur si nu am avut forta necesara asa ca mi-am facut alta. nu imi place sa ma trezesc cu lumina si zgomote. nu am tras bine draperia si intra lumina, pai ori sunt vampirita ori nu-s? plus o pasare ciudata care scoatea niste sunete dereglate de zici ca cineva ii zmulgea pene . unde e o prastie cand ai nevoie de ea? hhehe ganduri pasnice de duminica

gata cafea. auch m-am ars la limba. la limba mea roz si perfecta de imi vine sa pun inimioare de zahar pe ea ca in avataru lu Laury.  Submisiviin mei sunt in speta idioti, imi trimit mailuri ciudate. E super cool sa vezi tot felu de instrum,ente de tortura si fragezit inainte de cafea si pe stomacu gol. De ce trebuie sa fie mereu asa emo si sa ma indispuna? si apoi tot ei ma intreaba de ce sunt asa de harsh Am primit totusi 2 tributuri cat dormeam si e misto sa te trezesti cu bani castigati dimineata. ce bine ca nu fac dominare live ca nu i-as umili metodic si i-as lua direct la suturi  si le-as da palme nu peste fata , ci doar peste ochi si bot pana se umfla. sau macar le-as rupe perciunile sa se potoleasca naibii.  zici ca-s capre

astazi am de gand sa lucrez overtime sa fac monede multe sa moara toti dusmanii. Am zis!

Link spre comentariu

Nem tudom !

te dai frate cu mine de vorbesti in asemenea limbaj?  te cred daca tot ce scrii de acu e in maghiara. aolo cred ca daca trec de tot pe maghiara chiar ca ma prinde Pisicuts de ureche si ma pofteste afara o tura :laugh2  de ciuda ca nu intelege :P

Link spre comentariu

Nu stiu , bre, is numa 1/16 ungur, stiu nem tudom si neste injuraturi si stiu ca ungurosicele sunt UDeMeReu !

1/16?? cantitate neglijabila, iesi afar de pe forumu meu  :laugh2  intr-o zi cand o sa am ceva mai mult timp cred ca bag eu un topic maghiar asha sa depistez toti ungurashii mei incognito pe aici. o sa ii adun pe toti si prin pmuri ne vorbim si sa violam pe toti restul in somn  :laugh2  :laugh2  :blushing2  :boob  :boob  :girly  :girly  :chainsaw

Link spre comentariu

1/16?? cantitate neglijabila, iesi afar de pe forumu meu  :laugh2  intr-o zi cand o sa am ceva mai mult timp cred ca bag eu un topic maghiar asha sa depistez toti ungurashii mei incognito pe aici. o sa ii adun pe toti si prin pmuri ne vorbim si sa violam pe toti restul in somn  :laugh2  :laugh2  :blushing2  :boob  :boob  :girly  :girly  :chainsaw

Pe bune, am google translate !

Link spre comentariu

Pe bune, am google translate !

intamplator maghiara o face praf in traducere mizeria aia mai ceva ca alte limbi , zici ca are ur pe ungurashi. Pisi sa stii ca am glumit nu o dau pe maghiara pe forumu nostru si daca o fac incerc doar sa te fac pe tine sa ma pedepsesti si sa imi dai palme la fundul gol. Ma sez singura pe burtica si astept sa le administrezi nu protestez

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...