johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 Pisicuts sa stii ca Johnny are dreptate si eu am inceput. Sunt asa obraznica incat merit multe palme peste fese. ma rasucesc acu cu fundu in sus, vino spre mine hotarat ca asa astept Da' te alinti, nu gluma
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 ti-as da o muie ca in general stapanele se fut binece gluma buna . pai cand drq ai obtine tu live macar 5 secunde fara sa te las sa vb singur ca ultimu fraier pan rosesti si te balbai
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Da' te alinti, nu gluma ca stai sa iti explic. am prins drag de el si eu cand mi se pune pata o tin tot pe a mea, nu-s capabila sa schimb placa. de cateva zile incoace numa asa o tin pisi sus, pisi jos, pisi in diagonla. cred ca daca imi dau ochii peste cap si in tavan il vizualizez
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 ce gluma buna . pai cand drq ai obtine tu live macar 5 secunde fara sa te las sa vb singur ca ultimu fraier pan rosesti si te balbai iti place muia wireless te`n creieri de defecta
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 ca stai sa iti explic. am prins drag de el si eu cand mi se pune pata o tin tot pe a mea, nu-s capabila sa schimb placa. de cateva zile incoace numa asa o tin pisi sus, pisi jos, pisi in diagonla. cred ca daca imi dau ochii peste cap si in tavan il vizualizez Pacat ca doar tu vrei
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 iti place muia wireless te`n creieri de defectanu tie iti place ca numa asa esti in stare sa o oferi. eu nu mi-o trag cu fraieri saraci nebunule. 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 18, 2015 Da da daNu stiu/ nu raspund, glumeam ca doar n-o dam pe serioase ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Pacat ca doar tu vrei pai da, dar sunt persuasiva si pun eu laba pe el. aoleu ce bolnav suna asta cu laba...... il voi atinge cu gingasia si afectiunea mea nemarginita asa voiam sa spun
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 pai da, dar sunt persuasiva si pun eu laba pe el. aoleu ce bolnav suna asta cu laba...... il voi atinge cu gingasia si afectiunea mea nemarginita asa voiam sa spun Cu ce sa l atingi tu???? cu gingasia ????
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 nu tie iti place ca numa asa esti in stare sa o oferi. eu nu mi-o trag cu fraieri saraci nebunule. taratura mica mai incearca , eu nu mi-o trag cu bolnave ca tine da m-as kka pe ochii tai sa nu ne mai vezi o luna
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 rozina mia crescut aichiu la capu puli de cand citesc paici 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Cu ce sa l atingi tu???? cu gingasia ???? nu rade mah cand imi exprim sentimente, ca ma inhib si iau jucarile si plec..... normal ca-s gingasa, dragastoasa, magnifica, magica, practic o comoara roz
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 nu rade mah cand imi exprim sentimente, ca ma inhib si iau jucarile si plec..... normal ca-s gingasa, dragastoasa, magnifica, magica, practic o comoara roz 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 rozina mia crescut aichiu la capu puli de cand citesc paicima bucur ca te simti stimulat spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 ma bucur ca te simti stimulat spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi? ma bucur ca te simti stimulat spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi? moarta
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 ma bucur ca te simti stimulat spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi? ''Ma baiatule'' mooor 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 ''Ma baiatule'' mooor stiu ca-s comica, ho . aoleu imi vine sa topai si sunt obligata sa stau in loc o vreme
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 18, 2015 vocile din capsor ti-au zis ca astazi esti Lapusneanu pesemne si ca odata sculat trebuie sa popesti, huh? te-ncolo de zglobiu caprishor, ete cum iti rade mecla ))Draga jurnalule,De ce nu as rade daca situatia o impune? 2
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 stiu ca-s comica, ho . aoleu imi vine sa topai si sunt obligata sa stau in loc o vremeVezi poate ai loc intr-o telenovela.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Vezi poate ai loc intr-o telenovela.intr-o zi intru in tine ca esti obraznic...... pai eu am umor de calitate fac stand up nu telenovele. 5tu crezi ca de romeojulietisme imi arde mie. desi sa stii ca ma pot manifesta f dramatic
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 intr-o zi intru in tine ca esti obraznic...... pai eu am umor de calitate fac stand up nu telenovele. 5tu crezi ca de romeojulietisme imi arde mie. desi sa stii ca ma pot manifesta f dramaticIntri in mine? cum? si cu ce? ...poate ai si asigurare
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 ma bucur ca te simti stimulat spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi? cu limboaca
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Intri in mine? cum? si cu ce? ...poate ai si asigurare te busesc uMpic cu ce apuc )) cu limboacayum yum nu asa ca ma pierd cu firea, prima data pe obrajor
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 te busesc uMpic cu ce apuc )) yum yum nu asa ca ma pierd cu firea, prima data pe obrajor Ti am spus ca ai imaginatie, dar nu parere de rau iti spun ca n o sa se intample:)
mișkin Reputație: 344 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Octombrie 18, 2015 Rozkendra,ti s-au terminat stocurile de SSRI...Te văd cam exaltată.
Postări Recomandate