Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau
Postat

Pisicuts sa stii ca Johnny are dreptate si eu am inceput. Sunt asa obraznica incat merit multe palme peste fese. ma rasucesc acu cu fundu in sus, vino spre mine hotarat ca asa astept  :laugh2

Da' te alinti, nu gluma :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

ti-as da o muie ca in general stapanele se fut bine

ce gluma buna . pai cand drq ai obtine tu live macar 5 secunde fara sa te las sa vb singur ca ultimu fraier pan rosesti si te balbai  :laugh2  :laugh2

Postat

Da' te alinti, nu gluma :laugh2

ca stai sa iti explic. :)

am prins drag de el si eu cand mi se pune pata o tin tot pe a mea, nu-s capabila sa schimb placa. de cateva zile incoace numa asa o tin pisi sus, pisi jos, pisi in diagonla. cred ca daca imi dau ochii peste cap si in tavan il vizualizez  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce gluma buna . pai cand drq ai obtine tu live macar 5 secunde fara sa te las sa vb singur ca ultimu fraier pan rosesti si te balbai  :laugh2  :laugh2

iti place muia wireless  :laugh2 te`n creieri de defecta

Postat

ca stai sa iti explic. :)

am prins drag de el si eu cand mi se pune pata o tin tot pe a mea, nu-s capabila sa schimb placa. de cateva zile incoace numa asa o tin pisi sus, pisi jos, pisi in diagonla. cred ca daca imi dau ochii peste cap si in tavan il vizualizez  :laugh2

Pacat ca doar tu vrei :laugh2

Postat

iti place muia wireless  :laugh2 te`n creieri de defecta

nu tie iti place ca numa asa esti in stare sa o oferi. eu nu mi-o trag cu fraieri saraci nebunule. 

• Like 1
Postat

Pacat ca doar tu vrei :laugh2

pai da, dar sunt persuasiva si pun eu laba pe el. aoleu ce bolnav suna asta cu laba...... il voi atinge cu gingasia si afectiunea mea nemarginita asa voiam sa spun :D

Postat

pai da, dar sunt persuasiva si pun eu laba pe el. aoleu ce bolnav suna asta cu laba...... il voi atinge cu gingasia si afectiunea mea nemarginita asa voiam sa spun :D

Cu ce sa l atingi tu????  cu gingasia ????  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

nu tie iti place ca numa asa esti in stare sa o oferi. eu nu mi-o trag cu fraieri saraci nebunule. 

taratura mica  mai incearca , eu nu mi-o trag cu bolnave ca tine da m-as kka pe ochii tai sa nu ne mai vezi o luna  :laugh2

Postat

Cu ce sa l atingi tu????  cu gingasia ????  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu rade mah cand imi exprim sentimente, ca ma inhib si iau jucarile si plec..... normal ca-s gingasa, dragastoasa, magnifica, magica, practic o comoara roz 

Postat

nu rade mah cand imi exprim sentimente, ca ma inhib si iau jucarile si plec..... normal ca-s gingasa, dragastoasa, magnifica, magica, practic o comoara roz 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

rozina mia crescut aichiu la capu puli de cand citesc paici

ma bucur ca te simti stimulat  :laugh2  :laugh2  spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi? 

Vizitator
Postat

ma bucur ca te simti stimulat  :laugh2  :laugh2  spune tu vipusko crezi ca ma va saruta pisi? 

moarta :pope

Postat

''Ma baiatule'' mooor  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

''Ma baiatule'' mooor  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  stiu ca-s comica, ho . aoleu imi vine sa topai si sunt obligata sa stau in loc o vreme

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

vocile din capsor ti-au zis ca astazi esti Lapusneanu pesemne si ca odata sculat trebuie sa popesti, huh? te-ncolo de zglobiu caprishor, ete cum iti rade mecla :)))

Draga jurnalule,

De ce nu as rade daca situatia o impune? :laugh2 :snap

• Like 2
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  stiu ca-s comica, ho . aoleu imi vine sa topai si sunt obligata sa stau in loc o vreme

Vezi poate ai loc intr-o telenovela.

Postat

Vezi poate ai loc intr-o telenovela.

intr-o zi intru in tine ca esti obraznic...... pai eu am umor de calitate fac stand up nu telenovele. 5tu crezi ca de romeojulietisme imi arde mie. desi sa stii ca ma pot manifesta f dramatic

Postat

intr-o zi intru in tine ca esti obraznic...... pai eu am umor de calitate fac stand up nu telenovele. 5tu crezi ca de romeojulietisme imi arde mie. desi sa stii ca ma pot manifesta f dramatic

Intri in mine? cum? si cu ce? ...poate ai si asigurare :)

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

cu limboaca

Postat

Intri in mine? cum? si cu ce? ...poate ai si asigurare :)

te busesc uMpic cu ce apuc :))) :P

cu limboaca

yum yum    nu asa ca ma pierd cu firea, prima data pe obrajor :)

Postat

te busesc uMpic cu ce apuc :))) :P

yum yum    nu asa ca ma pierd cu firea, prima data pe obrajor :)

Ti am spus ca ai imaginatie, dar nu parere de rau iti spun ca n o sa se intample:)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...