rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Rozkendra,ti s-au terminat stocurile de SSRI...Te văd cam exaltată.prietene miskin de mult nu te-am ochit, ce mai zici, cu cine te mai muiesti. sunt cam exaltata da, cosum prera multa cofeina
mișkin Reputație: 344 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Octombrie 18, 2015 prietene miskin de mult nu te-am ochit, ce mai zici, cu cine te mai muiesti. sunt cam exaltata da, cosum prera multa cofeina Am tras de ureche un junkie...atata tot.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Am tras de ureche un junkie...atata tot.nu te mai zgarci si da detalii. cum a reactionat?
mișkin Reputație: 344 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Octombrie 18, 2015 nu te mai zgarci si da detalii. cum a reactionat? A zis ca trece pe marijuana.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Cum spuneamhttps://www.youtube.com/watch?v=DNyKDI9pn0Q numai mie mi se pare extrem de ciudat sa ascult melodia asta intr-o sesiune de asfixiere fortata? 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 Cum spuneamhttps://www.youtube.com/watch?v=DNyKDI9pn0Q numai mie mi se pare extrem de ciudat sa ascult melodia asta intr-o sesiune de asfixiere fortata?asta e melodia la aia care are infarcte
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 asta e melodia la aia care are infarcteo sa fac eu drq infarct daca il tin pe asta cu folia alimentara infasurata prea mult timp si da coltu.....
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 18, 2015 o sa fac eu drq infarct daca il tin pe asta cu folia alimentara infasurata prea mult timp si da coltu.....pune daia cu microperforatii ca se chinuie mai mult
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 pune daia cu microperforatii ca se chinuie mai mult am terminat!!! sesiunea, nu submisivu. si neatenta la ce vb pe telefon cred ca s-ar fi putut sa fi promis fiicei verisoarei mele ca fac pe baby sitteru luna viitoare. auch!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 o sa fac eu drq infarct daca il tin pe asta cu folia alimentara infasurata prea mult timp si da coltu.....Cred ca merge asta, mai degraba :laugh2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Cred ca merge asta, mai degraba :laugh2 imi place muuult melodia asta, adaug si eu si
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 topaiala grava
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Ceai fah?iesi fan sarac, du-te castiga banutzi ))) tot sarac esti sharli spune drept?
johnny&white Reputație: -438 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Octombrie 18, 2015 o sa fac eu drq infarct daca il tin pe asta cu folia alimentara infasurata prea mult timp si da coltu.....Tot de prostii te tii?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Tot de prostii te tii?banii sunt bani, nimic in plus, nimic in minus later edit fa ceva cu semnatura ta acu e fa doamnelor sunt vreo 20 randuri de spatiu gol.....
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 iesi fan sarac, du-te castiga banutzi ))) tot sarac esti sharli spune drept?Defineste sarac, atunci iti pot raspunde daca sunt sarac sau nu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Defineste sarac, atunci iti pot raspunde daca sunt sarac sau nu.vai de mine, ce intrebare corecta pe cine asteptam sa fie asa limitat. ca sa iti raspund la fel de corect sa iti permiti fizic, banesc sa faci tot ce iti trece prin cap ca ai pofta oriunde ai fi, oricand(adica orice ora la orice zi din saptamana). sa nu te gandesti oare pot? daca nu atunci ei bine sa nu mai fiu nerusinata si te numesc modest nu sarac
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 18, 2015 vai de mine, ce intrebare corecta pe cine asteptam sa fie asa limitat. ca sa iti raspund la fel de corect sa iti permiti fizic, banesc sa faci tot ce iti trece prin cap ca ai pofta oriunde ai fi, oricand(adica orice ora la orice zi din saptamana). sa nu te gandesti oare pot? daca nu atunci ei bine sa nu mai fiu nerusinata si te numesc modest nu sarac Conform definitiei tale, foarte putine persoane pe planeta asta nu`s sarace. 1 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Pai sa vedem. Daca un boschetar isi doreste la 01,dimineata o punga de auroloc si o cumpara de la alt boschetar pentru suma de 10,lei, asta fiind lucrul pe care si l doreste, inseamna ca este bogat? Daca tu, la ora 14 vrei o masina de 20.000,euro dar nu poti sa ti o iei oentru ca mai iti trebuie 1.000, inseamna ca esti saraca? Vai de logica pizdii tale. PS. Ca sa iti raspund corect, cqzul meu, nu mai pot sa fac ce vreau, cand vreau, unde vreau. De ce? Am responsabilitati, nu sunt singur pe lume.PS 2.si nu este vorba de bani, aia i gasesti la toate intersectiile. * 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Conform definitiei tale, foarte putine persoane pe planeta asta nu`s sarace.Ti a rwspuns si slobizynio foarte corect ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Conform definitiei tale, foarte putine persoane pe planeta asta nu`s sarace.mie mi se pare firesc si ce zic eu si ce zici tu, libertatea este un lux, indiferent cum o obtii. desigur depinde si de nevoi si pofte ce am spus bla bla si de propriul sistem de valori si prioritati, ca toti avem responsabilitati pana la urma. ce am spus eu este sa iti permiti ca resurse sa fii spontan, timp, bani, responsabilitati este motivul pt care am renuntat la o cariera si am ales findomul, sa fac ce imi plac, cand imi place si sa castig mult mai mult
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 Pai sa vedem. Daca un boschetar isi doreste la 01,dimineata o punga de auroloc si o cumpara de la alt boschetar pentru suma de 10,lei, asta fiind lucrul pe care si l doreste, inseamna ca este bogat? Daca tu, la ora 14 vrei o masina de 20.000,euro dar nu poti sa ti o iei oentru ca mai iti trebuie 1.000, inseamna ca esti saraca?Vai de logica pizdii tale. PS. Ca sa iti raspund corect, cqzul meu, nu mai pot sa fac ce vreau, cand vreau, unde vreau. De ce? Am responsabilitati, nu sunt singur pe lume.PS 2.si nu este vorba de bani, aia i gasesti la toate intersectiile. *vb frumos daca ai inceput prin a vorbi frumos, responsabilitati avem toti. ma refeream sa fii tu insuti si sa iti permiti sa te rasfeti indiferent ce inseamna asta. totusi nu uita ca vb cu un om care lucreaza 7/7 minim 10-12 ore pe zi. dar asa vreau , cand nu vreau as putea lipsi si 2 luni si sa fac absolut tot ce imi place si sa cheltui oricat fara repercursiuni majore. daca vrei sa dezbatem serios vorbeste civilizat fan nebun:)))
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 18, 2015 mie mi se pare firesc si ce zic eu si ce zici tu, libertatea este un lux, indiferent cum o obtii. desigur depinde si de nevoi si pofte ce am spus bla bla si de propriul sistem de valori si prioritati, ca toti avem responsabilitati pana la urma. ce am spus eu este sa iti permiti ca resurse sa fii spontan, timp, bani, responsabilitati este motivul pt care am renuntat la o cariera si am ales findomul, sa fac ce imi plac, cand imi place si sa castig mult mai mult Si totusi nu esti independenta, deci nu te poti considera "bogata". Esti echivalentul acelor Housewives, care se considera bogate, doar pentru ca`s casatorite cu un bogat. Dar, daca ala le da papucii(avand un prenup) ele ajung in strada. Asa si cu findom`ul.
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 vb frumos daca ai inceput prin a vorbi frumos, responsabilitati avem toti. ma refeream sa fii tu insuti si sa iti permiti sa te rasfeti indiferent ce inseamna asta. totusi nu uita ca vb cu un om care lucreaza 7/7 minim 10-12 ore pe zi. dar asa vreau , cand nu vreau as putea lipsi si 2 luni si sa fac absolut tot ce imi place si sa cheltui oricat fara repercursiuni majore. daca vrei sa dezbatem serios vorbeste civilizat fan nebun:)))Ai si fani normali?
Postări Recomandate