Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Rozkendra,ti s-au terminat stocurile de SSRI...Te văd cam exaltată.

prietene miskin de mult nu te-am ochit, ce mai zici, cu cine te mai muiesti. sunt cam exaltata da, cosum prera multa cofeina

• Oras:Undisclosed
Postat

prietene miskin de mult nu te-am ochit, ce mai zici, cu cine te mai muiesti. sunt cam exaltata da, cosum prera multa cofeina

Am tras de ureche un junkie...atata tot.

Postat

Am tras de ureche un junkie...atata tot.

nu te mai zgarci si da detalii. cum a reactionat? 

Postat

nu te mai zgarci si da detalii. cum a reactionat? 

A zis ca trece pe marijuana.

Postat

asta e melodia la aia care are infarcte

o sa fac eu drq infarct daca il tin pe asta cu folia alimentara infasurata prea mult timp si da coltu.....

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

o sa fac eu drq infarct daca il tin pe asta cu folia alimentara infasurata prea mult timp si da coltu.....

pune daia cu microperforatii ca se chinuie mai mult

Postat

pune daia cu microperforatii ca se chinuie mai mult

:D am terminat!!! sesiunea, nu submisivu. si neatenta la ce vb pe telefon cred ca s-ar fi putut sa fi promis fiicei verisoarei mele ca fac pe baby sitteru luna viitoare. auch!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred ca merge asta, mai degraba :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Cred ca merge asta, mai degraba :laugh2 :laugh2

imi place muuult melodia asta, adaug si eu

si

Postat

Ceai fah?

iesi fan sarac, du-te castiga banutzi :)))) tot sarac esti sharli spune drept?

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Tot de prostii te tii?

Postat

Tot de prostii te tii?

banii sunt bani, nimic in plus, nimic in minus :)

later edit fa ceva cu semnatura ta acu e fa doamnelor sunt vreo 20 randuri de spatiu gol.....

Vizitator sarlatanu
Postat

iesi fan sarac, du-te castiga banutzi :)))) tot sarac esti sharli spune drept?

Defineste sarac, atunci iti pot raspunde daca sunt sarac sau nu.

Postat

Defineste sarac, atunci iti pot raspunde daca sunt sarac sau nu.

vai de mine, ce intrebare corecta pe cine asteptam sa fie asa limitat. ca sa iti raspund la fel de corect sa iti permiti fizic, banesc sa faci tot ce iti trece prin cap ca ai pofta oriunde ai fi, oricand(adica orice ora la orice zi din saptamana).  sa nu te gandesti oare pot? daca nu atunci ei bine sa nu mai fiu nerusinata si te numesc modest nu sarac :)

• Oras:UK
Postat

vai de mine, ce intrebare corecta pe cine asteptam sa fie asa limitat. ca sa iti raspund la fel de corect sa iti permiti fizic, banesc sa faci tot ce iti trece prin cap ca ai pofta oriunde ai fi, oricand(adica orice ora la orice zi din saptamana).  sa nu te gandesti oare pot? daca nu atunci ei bine sa nu mai fiu nerusinata si te numesc modest nu sarac :)

Conform definitiei tale, foarte putine persoane pe planeta asta nu`s sarace.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Postat

Pai sa vedem. Daca un boschetar isi doreste la 01,dimineata o punga de auroloc si o cumpara de la alt boschetar pentru suma de 10,lei, asta fiind lucrul pe care si l doreste, inseamna ca este bogat? Daca tu, la ora 14 vrei o masina de 20.000,euro dar nu poti sa ti o iei oentru ca mai iti trebuie 1.000, inseamna ca esti saraca?

Vai de logica pizdii tale.

PS. Ca sa iti raspund corect, cqzul meu, nu mai pot sa fac ce vreau, cand vreau, unde vreau. De ce? Am responsabilitati, nu sunt singur pe lume.

PS 2.si nu este vorba de bani, aia i gasesti la toate intersectiile.

*

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Ti a rwspuns si slobizynio foarte corect ;)))

Postat

mie mi se pare firesc si ce zic eu si ce zici tu, libertatea este un lux, indiferent cum o obtii. desigur depinde si de nevoi si pofte ce am spus bla bla si de propriul sistem de valori si prioritati, ca toti avem responsabilitati pana la urma.  ce am spus eu este sa iti permiti ca resurse sa fii spontan, timp, bani, responsabilitati :) este motivul pt care am renuntat la o cariera si am ales findomul, sa fac ce imi plac, cand imi place si sa castig mult mai mult :)

Postat

Pai sa vedem. Daca un boschetar isi doreste la 01,dimineata o punga de auroloc si o cumpara de la alt boschetar pentru suma de 10,lei, asta fiind lucrul pe care si l doreste, inseamna ca este bogat? Daca tu, la ora 14 vrei o masina de 20.000,euro dar nu poti sa ti o iei oentru ca mai iti trebuie 1.000, inseamna ca esti saraca?

Vai de logica pizdii tale.

PS. Ca sa iti raspund corect, cqzul meu, nu mai pot sa fac ce vreau, cand vreau, unde vreau. De ce? Am responsabilitati, nu sunt singur pe lume.

PS 2.si nu este vorba de bani, aia i gasesti la toate intersectiile.

*

vb frumos daca ai inceput prin a vorbi frumos, responsabilitati avem toti. ma refeream sa fii tu insuti si sa iti permiti sa te rasfeti indiferent  ce inseamna asta. totusi nu uita ca vb cu un om care lucreaza 7/7 minim 10-12 ore pe zi. dar asa vreau , cand nu vreau as putea lipsi si 2 luni si sa fac absolut tot ce imi place si sa cheltui oricat fara repercursiuni majore. daca vrei sa dezbatem serios vorbeste civilizat fan nebun:)))

Postat

mie mi se pare firesc si ce zic eu si ce zici tu, libertatea este un lux, indiferent cum o obtii. desigur depinde si de nevoi si pofte ce am spus bla bla si de propriul sistem de valori si prioritati, ca toti avem responsabilitati pana la urma.  ce am spus eu este sa iti permiti ca resurse sa fii spontan, timp, bani, responsabilitati :) este motivul pt care am renuntat la o cariera si am ales findomul, sa fac ce imi plac, cand imi place si sa castig mult mai mult :)

Si totusi nu esti independenta, deci nu te poti considera "bogata". Esti echivalentul acelor Housewives, care se considera bogate, doar pentru ca`s casatorite cu un bogat. Dar, daca ala le da papucii(avand un prenup) ele ajung in strada. Asa si cu findom`ul. 

Vizitator mascul78
Postat

vb frumos daca ai inceput prin a vorbi frumos, responsabilitati avem toti. ma refeream sa fii tu insuti si sa iti permiti sa te rasfeti indiferent ce inseamna asta. totusi nu uita ca vb cu un om care lucreaza 7/7 minim 10-12 ore pe zi. dar asa vreau , cand nu vreau as putea lipsi si 2 luni si sa fac absolut tot ce imi place si sa cheltui oricat fara repercursiuni majore. daca vrei sa dezbatem serios vorbeste civilizat fan nebun:)))

Ai si fani normali?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...