Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Jambon si unt ;)

vreauuuu

ps nu seman deloc cu hildi nu stiu ce ai de ma asemuieti mereu cu femei urate la chip..... chipul meu e una din cele mai laudate trasaturi ale mele

• Oras:Camera 101
  • Oras:Camera 101
Postat

la friendzone ai nimerit-o sunt prieteni da. nu fi nepoliticos cu amicii mei. 

ai prins cam mult tupeu dintr-o data asa, cum se  intampla? :))

Am castigat la Loto.

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

vreauuuu

ps nu seman deloc cu hildi nu stiu ce ai de ma asemuieti mereu cu femei urate la chip..... chipul meu e una din cele mai laudate trasaturi ale mele

Hildegard nu era urata ;)

Ia uita-te un pic pe wikipedia la Rupertsberger codex

Vizitator mascul78
Postat

la friendzone ai nimerit-o sunt prieteni da. nu fi nepoliticos cu amicii mei.

ai prins cam mult tupeu dintr-o data asa, cum se intampla? :))

O fi vrand sa fie feminizat ;)
Postat

Hildegard nu era urata ;)

Ia uita-te un pic pe wikipedia la Rupertsberger codex

mie asa imi pare .... sunt f pretentioasa eu oricum m am uitat

Vizitator mascul78
Postat

mie asa imi pare .... sunt f pretentioasa eu oricum m am uitat

La cate spuneau contemporanii ei desi condusa cu o mana de fier, abatia ei semana cu

https://youtu.be/O1N1g4nEI5A

lasand la o parte desigur chestiile delicios de vicioase din videoclip

Postat

Mai mult decat atat.Am bani si de frisca extra.

Uite.Ma pregatesc pentru tine.

Mi-am cumparat si camasa noua.

https://www.zalando.fr/lagerfeld-chemise-classique-dark-blue-kl022d00v-k11.html

pare draguta :)

La cate spuneau contemporanii ei desi condusa cu o mana de fier, abatia ei semana cu

https://youtu.be/O1N1g4nEI5A

lasand la o parte desigur chestiile delicios de vicioase din videoclip

tu trebuie sa vorbesti cu Diamond neaprat el are fetishuri bizare cu calugarite

Vizitator mascul78
Postat

pare draguta :)

tu trebuie sa vorbesti cu Diamond neaprat el are fetishuri bizare cu calugarite

Bizar ar fi daca ar avea fetishuri cu calugări bărboși și soioși :)))))
  • Like 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Popescule, n-ai haz.Nici gaz.

Da nici nu ma compar cu hilaritatea ta, mai pune un link cu camasi sa ne tavalim pe jos de ras ! In alta ordine de idei, mi-am facut un obicei de a nu sta de povesti cu trolli ! So, bye bye now ! Roza e mai ingaduitoare din punctul asta de vedere, eu nu , deci nu te mai obosii cu mine !

• Like 2
Postat

Da nici nu ma compar cu hilaritatea ta, mai pune un link cu camasi sa ne tavalim pe jos de ras ! In alta ordine de idei, mi-am facut un obicei de a nu sta de povesti cu trolli ! So, bye bye now ! Roza e mai ingaduitoare din punctul asta de vedere, eu nu , deci nu te mai obosii cu mine !

Sunt angelica de=-a dreptul :), dar perfect de acord sa nu vorbiti unul cu altul, decat sa citesc eu frictiune aiurea :) ps sunt 90% sigura cine este de ieri ezitand intre 2 persoane si daca este asa, are voie sa zica orice doreste si sa scrie orice vrea aici

Postat

Sunt angelica de=-a dreptul :), dar perfect de acord sa nu vorbiti unul cu altul, decat sa citesc eu frictiune aiurea :) ps sunt 90% sigura cine este de ieri ezitand intre 2 persoane si daca este asa, are dreptul sa zica orice doreste si sa scrie orice vrea aici

In general vorbesc cu oamenii doar ca sa ma aud, decat sa creeam stari negative, mai bine lasa !

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

Sunt angelica de=-a dreptul :), dar perfect de acord sa nu vorbiti unul cu altul, decat sa citesc eu frictiune aiurea :) ps sunt 90% sigura cine este de ieri ezitand intre 2 persoane si daca este asa, are voie sa zica orice doreste si sa scrie orice vrea aici

Ca vebi vorba - daca te supara cum ii pedepsesti?

Ii lasi nebătuți?

Postat

In general vorbesc cu oamenii doar ca sa ma aud, decat sa creeam stari negative, mai bine lasa !

pai asta am spus si eu in loc sa vorbiti intre voi vorbiti cu mine, u vad ce treba aveti unul cu celalat :* las ca ii sp[un si dansului

Postat

Ca vebi vorba - daca te supara cum ii pedepsesti?

Ii lasi nebătuți?

ii ciocanesc in cap cu o lingura de lemn :))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Asta e jurnal fetele? Asta e barfa. Eram curios sa stiu ce scriu fetele intrun jurnal ca ce a mai facut ca ce o sa faca, dastea. Mai bine vorbiti pa chat sau pa uatap ca nu sunteti daloc interesante

Postat

Asta e jurnal fetele? Asta e barfa. Eram curios sa stiu ce scriu fetele intrun jurnal ca ce a mai facut ca ce o sa faca, dastea. Mai bine vorbiti pa chat sau pa uatap ca nu sunteti daloc interesante

esti curios? ei bine am de gand sa manc si sa ma masturbez sa lucrez si sa ma fut mai pe seara. poftim!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.