Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  da' alea mov nu va mai plac?

merge un buchet de liliac. vedeti ce loaze-s barbatii certi flori si ei se fac pierduti. mai MAri pai tu asa ma cuceresti si te dai romantic, parca vad ca in loc de flori imi aduci cartofi , telina, ceapa, de astea

Postat

Mie imi plac numa florile fara flori ! ;)

eu am un cactus simpatoic, il strig Benito :D am un fetish bizar de a numi tot, vibratoru meu preferat se numeste Dante

• Oras:Lost in the wind
Postat

merge un buchet de liliac. vedeti ce loaze-s barbatii certi flori si ei se fac pierduti. mai MAri pai tu asa ma cuceresti si te dai romantic, parca vad ca in loc de flori imi aduci cartofi , telina, ceapa, de astea

Pai daca l-ai refuzat cu polenizarea ! :)

Postat

Pai daca l-ai refuzat cu polenizarea ! :)

ca cum sare direct asa pe mine fara sa pregatesca terenu?  tebuie sa lupte pt mine

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

eu am un cactus simpatoic, il strig Benito :D am un fetish bizar de a numi tot, vibratoru meu preferat se numeste Dante

La pizda cum ii zici?

Postat

Michael Foot ?

aolei iarasi vb despre el si imi vine sa il ling, Pisicuts sunt horny fa-te-ncoace  ca vrea sa te calaresc ca-n vestu salbatic. careva sa ii acopere ochii lu Marian ca dupa nu mai imi da flori. shhhhhh

Postat

La pizda cum ii zici?

Daca vibratoru-i Dante, numa Infern poate sa-i zica ! :)

• Like 2
Vizitator mascul78
Postat

ai dracu calamari :)

aoleu o ai asa lunga ca un picior tertz?  :laugh2  :laugh2

scuze4 e inainte de somn +mastrubare

Postat

gluma ca gluma dar acu cinstiti cine imi cumpara flori ia sa vad care-i gentleman si mi-iei

• Oras:sud
Postat

Ţelina e bună pentru tine când o mămânca el 

Vizitator
Postat

gluma ca gluma dar acu cinstiti cine imi cumpara flori ia sa vad care-i gentleman si mi-iei

am curtea plina de trandafiri , vino si alege-ti.

mareean tocmai a fost si el si a luat un brat ptr o gagica

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sunt rude cu Mussolini , respectiv Alighieri ?

Postat

Lamium Purpureum e mai potrivită...

Asta înseamnă :

Lamium purpureum, denumită și sugel sau pizda țigăncii, aparține familiei labiate, familie din care fac parte și urzica, urzica moartă, etc. Are o înălțime de 5 până la 20 cm. Înflorește primăvara devreme, la sfârșitul lunii martie

• Like 1
Postat

ciudat este ca _Pisicu mi-a zis acu vreo 2 luni sa stau departe de MAreanu si de day, numa de ei m-a avertizat, eu tin minte tot :))) despre el insusi nu mi-a zis nimic , dar stiu eu ca e golan pisicu, un golan romanticos  da' tot golan

Vizitator
Postat

Aprob afirmativ

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...