vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 pula lor de tarani tristi si oieri obositi, se scrie fuxincular!!!!!!!!!!!!!si se zice fucsincular sau fugzincular ?
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 15, 2015 fuxiaculator
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 15, 2015 pula lor de tarani tristi si oieri obositi, se scrie fuxincular!!!!!!!!!!!!!Nu sunt de acord cu atitudinea ta fata de oamenii care muncesc si nu fux in cur !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 si se zice fucsincular sau fugzincular ?fuxianculator asa se zice, vrei sa-l cunosti ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 fuxianculator asa se zice, vrei sa-l cunosti ? da biblic
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 15, 2015 fuxianculator asa se zice, vrei sa-l cunosti ?știe să vorbește?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 Nu sunt de acord cu atitudinea ta fata de oamenii care muncesc si nu fux in cur !unde e liberace ala, ca eu ma inteleg f bine cu gayi. ia cand il vedeti vreunu sa-l poftiti aici ca nu stau sa-l caut, vreau sa schimb sunete cu el, sau litere ca scriem de fapt
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2015 Bine ai revenit, fucsy honey 2 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 15, 2015 unde e liberace ala, ca eu ma inteleg f bine cu gayi. ia cand il vedeti vreunu sa-l poftiti aici ca nu stau sa-l caut, vreau sa schimb sunete cu el, sau litere ca scriem de faptMda, el cred ca se intelege mai bine cu astia de purtam pula, dar, cine stie poate mergeti impreuna la manichiura !
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 unde e liberace ala, ca eu ma inteleg f bine cu gayi. ia cand il vedeti vreunu sa-l poftiti aici ca nu stau sa-l caut, vreau sa schimb sunete cu el, sau litere ca scriem de faptliberace canta la pean si mia zis ca nu mai vrea sa intre pe forum decat cand apare baieti proaspeti
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 Bine ai revenit, fucsy honey mwah back at you
mosu44 Reputație: 3240 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Octombrie 15, 2015 mood: song my heart will go ontimpuppersdowners mai ...copii, adolescenti, maturi si mai copti, ashe...care abia asteptati sa va arate Roz un deshti, macar...o unghiuta macar ... si TO(n)TI sunteti la picioarele fetei nebunatice a fost destul ca Roz sa va bage in seama cu un nou topic ... si ati sarit gramada pe fundu' ei sa va fie de bine! asta inseamna SA FII MAFIOATA (vorba voastra, a mafiotilor MARUNTI Roz e adevaratul Mafiot!) asta inseamna - de fapt - puterea unei femei inteligente.se pare ca-s putine p-acilea... Bravo, Roz! Esti tare! Sincer, mie imi place ca exista fete ca Roz. Nebune, nebunatice, smechere, realiste...si cu her heart will go on. Bravo, Roz! Multa bafta in viata! Sincer iti doresc! 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 Din ce mi dau seama, este "muci". )))Ar fi bine măcar sa si dea seama mai e dimineața.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 liberace canta la pean si mia zis ca nu mai vrea sa intre pe forum decat cand apare baieti proaspetiasa a zis ???tre sa fie peste 40 de ani atunci. ramolitii numa la asta viseaza sa pescuiasca prospaturi, ca cine le are nu tb sa viseze. sfecla ma-sii
mosu44 Reputație: 3240 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Octombrie 15, 2015 cred ca voi trece pe Enya, nu pare sa deprimi pe nimeni :( offfff Enya...daca ai vorbit serios, e o alegere deosebita...linistitoare...putini inteleg muzica ei... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 mai ...copii, adolescenti, maturi si mai copti, ashe...care abia asteptati sa va arate Roz un deshti, macar...o unghiuta macar ... si TO(n)TI sunteti la picioarele fetei nebunatice a fost destul ca Roz sa va bage in seama cu un nou topic ... si ati sarit gramada pe fundu' ei sa va fie de bine! asta inseamna SA FII MAFIOATA (vorba voastra, a mafiotilor MARUNTI Roz e adevaratul Mafiot!) asta inseamna - de fapt - puterea unei femei inteligente.se pare ca-s putine p-acilea... Bravo, Roz! Esti tare! Sincer, mie imi place ca exista fete ca Roz. Nebune, nebunatice, smechere, realiste...si cu her heart will go on. Bravo, Roz! Multa bafta in viata! Sincer iti doresc!si inima ta transcende
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 mai ...copii, adolescenti, maturi si mai copti, ashe...care abia asteptati sa va arate Roz un deshti, macar...o unghiuta macar ... si TO(n)TI sunteti la picioarele fetei nebunatice a fost destul ca Roz sa va bage in seama cu un nou topic ... si ati sarit gramada pe fundu' ei sa va fie de bine! asta inseamna SA FII MAFIOATA (vorba voastra, a mafiotilor MARUNTI Roz e adevaratul Mafiot!) asta inseamna - de fapt - puterea unei femei inteligente.se pare ca-s putine p-acilea... Bravo, Roz! Esti tare! Sincer, mie imi place ca exista fete ca Roz. Nebune, nebunatice, smechere, realiste...si cu her heart will go on. Bravo, Roz! Multa bafta in viata! Sincer iti doresc!fetele e destepte cand e nefutute dupa ce ia pula leadoarme neuronu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 Enya...daca ai vorbit serios, e o alegere deosebita...linistitoare...putini inteleg muzica ei...Enya fara caterinca e misto si universal. nu vezi ca am pus ceva nou?
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 asa a zis ???tre sa fie peste 40 de ani atunci. ramolitii numa la asta viseaza sa pescuiasca prospaturi, ca cine le are nu tb sa viseze. sfecla ma-siiferestete de ultima zvacnire a pulii egzersate
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 Enya fara caterinca e misto si universal. nu vezi ca am pus ceva nou? mam intrebat mereu cum geme enya cand se fute
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 mai ...copii, adolescenti, maturi si mai copti, ashe...care abia asteptati sa va arate Roz un deshti, macar...o unghiuta macar ... si TO(n)TI sunteti la picioarele fetei nebunatice a fost destul ca Roz sa va bage in seama cu un nou topic ... si ati sarit gramada pe fundu' ei sa va fie de bine! asta inseamna SA FII MAFIOATA (vorba voastra, a mafiotilor MARUNTI Roz e adevaratul Mafiot!) asta inseamna - de fapt - puterea unei femei inteligente.se pare ca-s putine p-acilea... Bravo, Roz! Esti tare! Sincer, mie imi place ca exista fete ca Roz. Nebune, nebunatice, smechere, realiste...si cu her heart will go on. Bravo, Roz! Multa bafta in viata! Sincer iti doresc!Moșule, o întrebare te rog dar Răspunde sincer: Daca apare pe o strada la tine in oraș o maimuța, se strânge lumea in jurul ei sa Rada de ea? 99,99% cam da. Asa e si cu Rozica, se strânge lumea ca la maimuța ))) *
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 15, 2015 Moșule, o întrebare te rog dar Răspunde sincer: Daca apare pe o strada la tine in oraș o maimuța, se strânge lumea in jurul ei sa Rada de ea? 99,99% cam da. Asa e si cu Rozica, se strânge lumea ca la maimuța ))) *f bine face ca pe cinstea mea daca nu imi plac bananele 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 15, 2015 Enya fara caterinca e misto si universal. nu vezi ca am pus ceva nou?Poti sa pui orice, io-s in faza Leonard Cohen, l-as lua acasa !
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 Moșule, o întrebare te rog dar Răspunde sincer: Daca apare pe o strada la tine in oraș o maimuța, se strânge lumea in jurul ei sa Rada de ea? 99,99% cam da. Asa e si cu Rozica, se strânge lumea ca la maimuța ))) *maimuta e la taxi
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 Poti sa pui orice, io-s in faza Leonard Cohen, l-as lua acasa !in lumea ta secreta 2
Postări Recomandate