phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 da ce am facut??? sunt cuminte lungita in pat si caut film Fă si tu un film cu tine
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 si ce daca pai nu le las eu sa faca banuti . sa ia de la fraieri si sa se iubesca cu mine, unde e problema?Asa spun toti incornoratii M-ai convin, sub masca ta de Great Witch & Hot domina, se ascunde o personaltate inocenta si visatoare
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Fă si tu un film cu tinenu-s actrita, mie imi place live
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 da ce am facut??? sunt cuminte lungita in pat si caut film Alba ca zapada sau Micuta sirena?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Asa spun toti incornoratii M-ai convin, sub masca ta de Great Witch & Hot domina, se ascunde o personaltate inocenta si visatoarepot sa fiu si f sensibila si romantica, visatoare nu prea, sunt ancorata terestru asta nu exclude ca s though bitch
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Alba ca zapada sau Micuta sirena?ma uit la vacation dar l -am pus pe pauza s vb cu mama la telefon ca daca nu ii uram nb iar imi scotea ochii maine.....
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 pot sa fiu si f sensibila si romantica, visatoare nu prea, sunt ancorata terestru asta nu exclude ca s though bitchKid.. am deja par alb aproape ca te-am crezut.Eu citesc de colegul meu zburdalnic - nu mi-l pot imagina intrand sub dus fara costum si cravata daar vad ca e mai dezinhibat decat mine:http://m.evz.ro/adjunctul-itm-cluj-a-fost-internat-la-psihiatrie-dupa-ce-a-fugit-gol-in-parcul-iuliu-hatieganu-inainte-bossul-de-la-itm-a-inotat-in-pielea-goala-in-fata-a-zeci-de-copii.html
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 ma uit la vacation dar l -am pus pe pauza s vb cu mama la telefon ca daca nu ii uram nb iar imi scotea ochii maine....."Si nu-i e teama de nimeni / numai de taica-su"
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Kid.. am deja par alb aproape ca te-am crezut.Eu citesc de colegul meu zburdalnic - nu mi-l pot imagina intrand sub dus fara costum si cravata daar vad ca e mai dezinhibat decat mine:http://m.evz.ro/adjunctul-itm-cluj-a-fost-internat-la-psihiatrie-dupa-ce-a-fugit-gol-in-parcul-iuliu-hatieganu-inainte-bossul-de-la-itm-a-inotat-in-pielea-goala-in-fata-a-zeci-de-copii.htmlca domina sunt ciufuta rau, dar mai mult din vina lor ca ma indispun mereu. vaaaai cat am ras cu tata, ce nebun ))) va pup ma intorc la film si apoi nani
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 "Si nu-i e teama de nimeni / numai de taica-su"nu-mi e frica dar daca o face fericita sa trancanim la telefon de ce nu. cine nu vrea sa isi faca parintii sa se simta ok?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 nu-s actrita, mie imi place live dar ai putea fi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Ai de toate,iti lipseste doar o pwla care sa te futa )))PS. AiDePlm,...somn usor, ai grija ce visezi )stai calm ca ar navali multi cu pulile din toate directiile daca ar avea cu cine... ma fanule ma sperii nu tii sa imi urezi doar buna dimi, acum si noapte buna mai nou. tu ori esti indragostit ori m-ai inchide in beci dupa ce ma rapesti. care e?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 dar ai putea fimai bine ma apuc de cantat. manele
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 mai bine ma apuc de cantat. manele ai tu voce pt asa ceva?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 ai tu voce pt asa ceva?ma antrenez intens
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 ma antrenez intens Bagă un draft
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Bagă un draft Demo, sau in cel mai rau caz, sample. Draft`ul este doar in cazul lucrarilor scrise. (Ma indoiesc ca te refereai la bere, tinand cont ca n`ar avea nici un sens)
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Demo, sau in cel mai rau caz, sample. Draft`ul este doar in cazul lucrarilor scrise. (Ma indoiesc ca te refereai la bere, tinand cont ca n`ar avea nici un sens)Ma scuzati dom' desteptiesi ma in plm,scriu cum vreau ,ai de plm e plin forumul de stricaciuni ca tine
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Ma scuzati dom' desteptiesi ma in plm,scriu cum vreau ,ai de plm e plin forumul de stricaciuni ca tine Adica... Ca un prost?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Mars da-te-n plm de coclit.Te-ai gasit tu sa te iei de mine,inteligentul pulii.Jet
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 19, 2015 Ma scuzati dom' destept iesi ma in plm,scriu cum vreau ,ai de plm e plin forumul de stricaciuni ca tineTe rog nu-l mai cita, ca asa il vad, chiar daca i-am dat ignore !
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Te rog nu-l mai cita, ca asa il vad, chiar daca i-am dat ignore !Da-l ca-mi bag pula in mortii lui pana nu mai poate
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Mars da-te-n plm de coclit.Te-ai gasit tu sa te iei de mine,inteligentul pulii.Jet Suna mai bine inteligentul pulii, decat prostul satului(gen, tu)
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Suna mai bine inteligentul pulii, decat prostul satului(gen, tu) Gen ma-ta cum suna? Pai imi bag pula in tine si te fut in gura pana dimineata,rasul forumului care esti tu prost
Postări Recomandate