Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

Da-l ca-mi bag pula in mortii lui pana nu mai poate

Stiu ca te enerveaza, dar, cu ignore il enervezi cel mai tare !
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stiu ca te enerveaza, dar, cu ignore il enervezi cel mai tare !

Pai n-aveam pe cine sa fut in gura in seara asta,si hop,a aparut retardinho

Postat

Pai n-aveam pe cine sa fut in gura in seara asta,si hop,a aparut retardinho

Deci stii cat de in antiteza pare fraza asta cu semnatura ta ?
Postat

Deci stii cat de in antiteza pare fraza asta cu semnatura ta ?

Stiu frate,da/ plm cateodata nu ma pot abtine cand vad cacaturi gen retardatu'

Postat

Stiu frate,da/ plm cateodata nu ma pot abtine cand vad cacaturi gen retardatu'

Deci jur, daca ii dau vreo 20-30 de useri activi ignore, se inegreste si moare !
  • Oras:UK
Postat

Gen ma-ta cum suna? Pai imi bag pula in tine si te fut in gura pana dimineata,rasul forumului care esti tu prost

Vezi ca liberace`i in cadrul altui topic. Aici nu gasesti d`astia care sa`ti impartaseasca orientarea sexuala. 

Cat despre rasul forumului... Fie, mai largeste`ti vocabularul, sa nu mai comiti astfel de greseli, fie merci de compliment. Uite ce frumos e rasul:

http://globe-views.com/dcim/dreams/lynx/lynx-05.jpg

Postat

Deci jur, daca ii dau vreo 20-30 de useri activi ignore, se inegreste si moare !

Moare pă dracu să-l mănance.Ăsta pană nu-i bagi pula direct in gat si pă față nu știe de vorbă bună sau caterincă

Postat

Prostule care esti tu idiot,rad pana si pizdele de tine,si tu tot persisti in prostie?

Vezi ca liberace`i in cadrul altui topic. Aici nu gasesti d`astia care sa`ti impartaseasca orientarea sexuala. 

Cat despre rasul forumului... Fie, mai largeste`ti vocabularul, sa nu mai comiti astfel de greseli, fie merci de compliment. Uite ce frumos e rasul:

Postat

Prostule care esti tu idiot,rad pana si pizdele de tine,si tu tot persisti in prostie?

Te doare? Cred ca te doare :) De ce ai impresia ca sexul feminin ar da mai multa credibilitate afirmatiilor tale? Ele nu pot fi la fel de tampite ca tine, sau cum? Sexistule!  :no2

Postat

Te doare? Cred ca te doare :) De ce ai impresia ca sexul feminin ar da mai multa credibilitate afirmatiilor tale? Ele nu pot fi la fel de tampite ca tine, sau cum? Sexistule!  :no2

Iesi ma in plm de fraier cu diploma,prostule care esti tu retardat.

Ti-am zis ca -mi bag pula-n tine pana razi? Ia de-ncarca idiotule

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

ai grija ca prostu a terminat harvard, facultatea aia de prostime pe fata :)

Postat

A terminat pe plm,un alt prostovan plin de bani( cica),care se crede miezul din pizda.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Iesi ma in plm de fraier cu diploma,prostule care esti tu retardat.

Ti-am zis ca -mi bag pula-n tine pana razi? Ia de-ncarca idiotule

N`am cum sa ies... Eventual sa intru... Desi, chiar si asa, ar fi cam greu.

Pai cred c`as rade instant, tinand cont ca o ai cat un viermisor. M`ar gadila...

Te`am atentionat de cateva ori sa inveti sa citesti. Se pare ca nu asculti. In discutia legata de Harvard, era vorba de Ioana Petrescu(ma indoiesc ca stii cine`i aia), tinand cont ca bosorogul tot spunea ca persoanele cu facultate sunt bune in meseria lor. Tu nu ai invatat sa citesti la scoala, dar nici in particular, asa ca, logic, ai inteles cu totul altceva... Ce numai tu ai inteles.

Postat

N`am cum sa ies... Eventual sa intru... Desi, chiar si asa, ar fi cam greu.

Pai cred c`as rade instant, tinand cont ca o ai cat un viermisor. M`ar gadila...

Iar semnalizezi? Macar taci in plm,da-te lovit asa finesco,te retragi cu stil.

Tu esti alt prost care crede ca e premium e si destept...ti-ai dracu de prosti

Postat

Iar semnalizezi? Macar taci in plm,da-te lovit asa finesco,te retragi cu stil.

Tu esti alt prost care crede ca e premium e si destept...ti-ai dracu de prosti

Ce simpatic esti. Tu chiar ai impresia ca, conduci aceasta "cearta"...

Eu nu cred nimic. Eu stiu ca`s destept. Dar nu pentru ca`s premium. Ci pentru ca sunt.

Postat

Ce simpatic esti. Tu chiar ai impresia ca, conduci aceasta "cearta"...

Eu nu cred nimic. Eu stiu ca`s destept. Dar nu pentru ca`s premium. Ci pentru ca sunt.

Esti atat de destept( doar pt ca stii asta) incat nu-ti dai seama cat de penibil esti.Dar tu poti continua

Postat

ce e bah aici?  :laugh2  fonixule sa te uiti si tu la filmu asta de acum chiar e funny

Fai iar esti pe vodca? ce plm film?

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Fai iar esti pe vodca? ce plm film?

am scris mai sus ca ma uitam la Vacation. aoleu eu ies ca esti pe tuica grav si nu imi place cum vb cu mine

Postat

am scris mai sus ca ma uitam la Vacation. aoleu eu ies ca esti pe tuica grav si nu imi place cum vb cu mine

Daca iesi te sun pana-ti moare

Postat

Esti atat de destept( doar pt ca stii asta) incat nu-ti dai seama cat de penibil esti.Dar tu poti continua

Oh, vai... Au! Ce m`a ranit asta... Un tampit, nesemnificativ, imi spune ca`s penibil... De ce ai tu impresia ca o persoana care nu da doi lei pe tine, ar lua in considerare parerea ta?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...