killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 19, 2015 Da-l ca-mi bag pula in mortii lui pana nu mai poateStiu ca te enerveaza, dar, cu ignore il enervezi cel mai tare !
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Stiu ca te enerveaza, dar, cu ignore il enervezi cel mai tare !Pai n-aveam pe cine sa fut in gura in seara asta,si hop,a aparut retardinho
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 19, 2015 Pai n-aveam pe cine sa fut in gura in seara asta,si hop,a aparut retardinhoDeci stii cat de in antiteza pare fraza asta cu semnatura ta ?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Deci stii cat de in antiteza pare fraza asta cu semnatura ta ?Stiu frate,da/ plm cateodata nu ma pot abtine cand vad cacaturi gen retardatu'
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 19, 2015 Stiu frate,da/ plm cateodata nu ma pot abtine cand vad cacaturi gen retardatu'Deci jur, daca ii dau vreo 20-30 de useri activi ignore, se inegreste si moare !
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Gen ma-ta cum suna? Pai imi bag pula in tine si te fut in gura pana dimineata,rasul forumului care esti tu prost Vezi ca liberace`i in cadrul altui topic. Aici nu gasesti d`astia care sa`ti impartaseasca orientarea sexuala. Cat despre rasul forumului... Fie, mai largeste`ti vocabularul, sa nu mai comiti astfel de greseli, fie merci de compliment. Uite ce frumos e rasul: http://globe-views.com/dcim/dreams/lynx/lynx-05.jpg
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Deci jur, daca ii dau vreo 20-30 de useri activi ignore, se inegreste si moare !Moare pă dracu să-l mănance.Ăsta pană nu-i bagi pula direct in gat si pă față nu știe de vorbă bună sau caterincă
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 19, 2015 Ok, va las sa fa desfasurati, do it your way !
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Prostule care esti tu idiot,rad pana si pizdele de tine,si tu tot persisti in prostie?Vezi ca liberace`i in cadrul altui topic. Aici nu gasesti d`astia care sa`ti impartaseasca orientarea sexuala. Cat despre rasul forumului... Fie, mai largeste`ti vocabularul, sa nu mai comiti astfel de greseli, fie merci de compliment. Uite ce frumos e rasul:
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Prostule care esti tu idiot,rad pana si pizdele de tine,si tu tot persisti in prostie? Te doare? Cred ca te doare De ce ai impresia ca sexul feminin ar da mai multa credibilitate afirmatiilor tale? Ele nu pot fi la fel de tampite ca tine, sau cum? Sexistule!
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Te doare? Cred ca te doare De ce ai impresia ca sexul feminin ar da mai multa credibilitate afirmatiilor tale? Ele nu pot fi la fel de tampite ca tine, sau cum? Sexistule! Iesi ma in plm de fraier cu diploma,prostule care esti tu retardat.Ti-am zis ca -mi bag pula-n tine pana razi? Ia de-ncarca idiotule
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 19, 2015 Prostule care esti tu idiot,rad pana si pizdele de tine,si tu tot persisti in prostie? Te doare? Cred ca te doare De ce ai impresia ca sexul feminin ar da mai multa credibilitate afirmatiilor tale? Ele nu pot fi la fel de tampite ca tine, sau cum? Sexistule! ai grija ca prostu a terminat harvard, facultatea aia de prostime pe fata
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 ai grija ca prostu a terminat harvard, facultatea aia de prostime pe fata A terminat pe plm,un alt prostovan plin de bani( cica),care se crede miezul din pizda. 1 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Iesi ma in plm de fraier cu diploma,prostule care esti tu retardat.Ti-am zis ca -mi bag pula-n tine pana razi? Ia de-ncarca idiotule N`am cum sa ies... Eventual sa intru... Desi, chiar si asa, ar fi cam greu.Pai cred c`as rade instant, tinand cont ca o ai cat un viermisor. M`ar gadila... ai grija ca prostu a terminat harvard, facultatea aia de prostime pe fata Te`am atentionat de cateva ori sa inveti sa citesti. Se pare ca nu asculti. In discutia legata de Harvard, era vorba de Ioana Petrescu(ma indoiesc ca stii cine`i aia), tinand cont ca bosorogul tot spunea ca persoanele cu facultate sunt bune in meseria lor. Tu nu ai invatat sa citesti la scoala, dar nici in particular, asa ca, logic, ai inteles cu totul altceva... Ce numai tu ai inteles.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 N`am cum sa ies... Eventual sa intru... Desi, chiar si asa, ar fi cam greu.Pai cred c`as rade instant, tinand cont ca o ai cat un viermisor. M`ar gadila...Iar semnalizezi? Macar taci in plm,da-te lovit asa finesco,te retragi cu stil.Tu esti alt prost care crede ca e premium e si destept...ti-ai dracu de prosti
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 2 2
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Exact postarea ta lipsea
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Exact postarea ta lipsea Stiu, stiu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 ce e bah aici? fonixule sa te uiti si tu la filmu asta de acum chiar e funny
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Iar semnalizezi? Macar taci in plm,da-te lovit asa finesco,te retragi cu stil.Tu esti alt prost care crede ca e premium e si destept...ti-ai dracu de prosti Ce simpatic esti. Tu chiar ai impresia ca, conduci aceasta "cearta"...Eu nu cred nimic. Eu stiu ca`s destept. Dar nu pentru ca`s premium. Ci pentru ca sunt.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Ce simpatic esti. Tu chiar ai impresia ca, conduci aceasta "cearta"...Eu nu cred nimic. Eu stiu ca`s destept. Dar nu pentru ca`s premium. Ci pentru ca sunt.Esti atat de destept( doar pt ca stii asta) incat nu-ti dai seama cat de penibil esti.Dar tu poti continua
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 ce e bah aici? fonixule sa te uiti si tu la filmu asta de acum chiar e funnyFai iar esti pe vodca? ce plm film?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Fai iar esti pe vodca? ce plm film?am scris mai sus ca ma uitam la Vacation. aoleu eu ies ca esti pe tuica grav si nu imi place cum vb cu mine
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 am scris mai sus ca ma uitam la Vacation. aoleu eu ies ca esti pe tuica grav si nu imi place cum vb cu mineDaca iesi te sun pana-ti moare
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 19, 2015 Esti atat de destept( doar pt ca stii asta) incat nu-ti dai seama cat de penibil esti.Dar tu poti continua Oh, vai... Au! Ce m`a ranit asta... Un tampit, nesemnificativ, imi spune ca`s penibil... De ce ai tu impresia ca o persoana care nu da doi lei pe tine, ar lua in considerare parerea ta?
Postări Recomandate