Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

in maxim o ora imi primesc livrarea d  sac de box :ellao  :ellao oh boy, ohhh gooody  : D so freakin haps n excited yyyey 

Nici nu vreau sa ma gandesc ce poze lipesti pe el !!! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

in maxim o ora imi primesc livrarea d  sac de box :ellao  :ellao oh boy, ohhh gooody  : D so freakin haps n excited yyyey 

:eek :eek :eek :ewpu =)) =))

• Oras:worldwide
Postat

Nici nu vreau sa ma gandesc ce poze lipesti pe el !!! :)

aaa,n-am io din astea...sportu e sport chiar si ca hobby.dar am primit cadou un tricou ca am luat mult echipament de la ei,acelasi brand.vreo 3-4 numere mai mare ca totusi am xs ca femeie,dar am facut un nod la spate :D

post-169611-0-65014000-1449673000_thumb.png

Postat

aaa,n-am io din astea...sportu e sport chiar si ca hobby.dar am primit cadou un tricou ca am luat mult echipament de la ei,acelasi brand.vreo 3-4 numere mai mare ca totusi am xs ca femeie,dar am facut un nod la spate :D

Numa sporturi bataioase faci?
Postat

nu chiar. imi place sa alerg, sa schiez si volei

Mda, regretul vietii mele e cu schiatul, dar, poate nu-i tarziu ! :)
Postat

eu consider sportiv si aruncatu' cu privirea :laugh2 sau datul cu bata in balta

Vizitator
Postat

Si la mine schiatul si ceva gen...Yvan Muller... pe cand era in fruntea gloriei pana anul trecut ! Dar probabil ambele am sa le las pentru viata viitoare... :)

Postat

sunt praf ahahaha

cum se vede ca in ultimele luni am miscat doar fundu din pat,pe canapea,pe scaun si apoi retur :laugh2

am miscat din jucarii vreo 15 min pana am obosit,drept ca am dat tare.si apoi iarasi in fund sleita,max 1 min :)) dupa care ceva firesc sa cobor dupa tigari

dar totusi era un baiat din bl de langa calare p motor si am facut o tura :)

Vizitator mascul78
Postat

Il bati cu biciul sau dai cu dildăul in el?

Postat

Si eu sunt pajnic mereu, nu m-am bagat in nici un fel de scandal al nimanui  !

sa stii ca oricata dreptate ai,asta nu-i pe terra.nu intelege nimic. a produs niste monede din futai si si-a permis sa strea manga minim 3 zile consecutiv. orice ii spui o iota nu pricepe,e in delir, paranoia si amorteala.plus victimizare si resentimente

Postat

sa stii ca oricata dreptate ai,asta nu-i pe terra.nu intelege nimic. a produs niste monede din futai si si-a permis sa strea manga minim 3 zile consecutiv. orice ii spui o iota nu pricepe,e in delir, paranoia si amorteala.plus victimizare si resentimente

Ce semeni aia culegi, si eu am fost in situatii disperate, am fost mult mai gras decat ea, am intins de bani pana mi-a venit acru, cu niste responsabilitati in spate, dar, am iesit naibii din casa si mi-am rezolvat problemele, fara sa ma tina cineva de mana, ba dimpotriva mi-am luat de la cine nu ma asteptam ! Si cam pe aici mi-e limita , cand zice cate unu/una ca e mai destept ! E drept ca la ultimul test de IQ am scos doar 142, dar, ma indoiesc ca sunt chiar asa pe toate drumurile, persoane potrivite sa ma sfatuiasca !

Postat

Ce semeni aia culegi, si eu am fost in situatii disperate, am fost mult mai gras decat ea, am intins de bani pana mi-a venit acru, cu niste responsabilitati in spate, dar, am iesit naibii din casa si mi-am rezolvat problemele, fara sa ma tina cineva de mana, ba dimpotriva mi-am luat de la cine nu ma asteptam ! Si cam pe aici mi-e limita , cand zice cate unu/una ca e mai destept ! E drept ca la ultimul test de IQ am scos doar 142, dar, ma indoiesc ca sunt chiar asa pe toate drumurile, persoane potrivite sa ma sfatuiasca !

realizezi macar ca organele ei macinate,colesterol, alcoolism sunt toate secundare la ea. are pb adanci phisice,mai exact o tulburare bordeline. ea nu ar tb exploatata nici live,nici virtual,are cu adevarat un psihic degenerant

Postat

realizezi macar ca organele ei macinate,colesterol, alcoolism sunt toate secundare la ea. are pb adanci phisice,mai exact o tulburare bordeline. ea nu ar tb exploatata nici live,nici virtual,are cu adevarat un psihic degenerant

Oki doki ! :)

• Like 1
Postat

Oki doki ! :)

pupici,eu personal nu te-am vazut aici scos din pepeni,pe scorpion mood.

dar e ok,stiu 'materialul' si asa materie l-ar face pe Petrica de sus sa scape de sus Scriiptura drept peste cap,poate-si revine

Postat

pupici,eu personal nu te-am vazut aici scos din pepeni,pe scorpion mood.

dar e ok,stiu 'materialul' si asa materie l-ar face pe Petrica de sus sa scape de sus Scriiptura drept peste cap,poate-si revine

Fac destul de rar ! Poate prea rar ! :thinking

Postat

destul asa. relaxat e cel mai bine :)

Mai relaxat de asa , as fi mort ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1

Vizitator
Postat

A propos de sport, oare Marele Glob de Cristal la Biathlon sezonul asta il ia tot Martin Fourcade ? Sau Emyl Heggle Svendsen va avea un cuvant de spus ? :thinking :thinking

Edit: Gresesc eu sau (nu am cautat pe net) Darya Domratcheva s-a retras ? :shocked :shocked :shocked :(

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...