killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 in maxim o ora imi primesc livrarea d sac de box oh boy, ohhh gooody : D so freakin haps n excited yyyey Nici nu vreau sa ma gandesc ce poze lipesti pe el !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 in maxim o ora imi primesc livrarea d sac de box oh boy, ohhh gooody : D so freakin haps n excited yyyey :eek =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Nici nu vreau sa ma gandesc ce poze lipesti pe el !!! aaa,n-am io din astea...sportu e sport chiar si ca hobby.dar am primit cadou un tricou ca am luat mult echipament de la ei,acelasi brand.vreo 3-4 numere mai mare ca totusi am xs ca femeie,dar am facut un nod la spate
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 aaa,n-am io din astea...sportu e sport chiar si ca hobby.dar am primit cadou un tricou ca am luat mult echipament de la ei,acelasi brand.vreo 3-4 numere mai mare ca totusi am xs ca femeie,dar am facut un nod la spate Numa sporturi bataioase faci?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Numa sporturi bataioase faci?nu chiar. imi place sa alerg, sa schiez si volei
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 nu chiar. imi place sa alerg, sa schiez si voleiMda, regretul vietii mele e cu schiatul, dar, poate nu-i tarziu !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Mda, regretul vietii mele e cu schiatul, dar, poate nu-i tarziu ! eu consider sportiv si aruncatu' cu privirea sau datul cu bata in balta
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 Mda, regretul vietii mele e cu schiatul, dar, poate nu-i tarziu ! Si la mine schiatul si ceva gen...Yvan Muller... pe cand era in fruntea gloriei pana anul trecut ! Dar probabil ambele am sa le las pentru viata viitoare...
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 Eu las fotbalul pentru viata viitoare ! :laugh2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 in amintirea zacutului pe o plaja sau macar ceva piscina outdoor 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 9, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12301553_1019671968084065_5986670288635113710_n.png?oh=dfe605e74281091b715ab7b0a9ed1d67&oe=56D620BE 3 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 sunt praf ahahahacum se vede ca in ultimele luni am miscat doar fundu din pat,pe canapea,pe scaun si apoi retur am miscat din jucarii vreo 15 min pana am obosit,drept ca am dat tare.si apoi iarasi in fund sleita,max 1 min ) dupa care ceva firesc sa cobor dupa tigaridar totusi era un baiat din bl de langa calare p motor si am facut o tura
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 aaa,n-am io din astea...sportu e sport chiar si ca hobby.dar am primit cadou un tricou ca am luat mult echipament de la ei,acelasi brand.vreo 3-4 numere mai mare ca totusi am xs ca femeie,dar am facut un nod la spate Il bati cu biciul sau dai cu dildăul in el?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Il bati cu biciul sau dai cu dildăul in el? am manushitze
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Si eu sunt pajnic mereu, nu m-am bagat in nici un fel de scandal al nimanui !sa stii ca oricata dreptate ai,asta nu-i pe terra.nu intelege nimic. a produs niste monede din futai si si-a permis sa strea manga minim 3 zile consecutiv. orice ii spui o iota nu pricepe,e in delir, paranoia si amorteala.plus victimizare si resentimente
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 sa stii ca oricata dreptate ai,asta nu-i pe terra.nu intelege nimic. a produs niste monede din futai si si-a permis sa strea manga minim 3 zile consecutiv. orice ii spui o iota nu pricepe,e in delir, paranoia si amorteala.plus victimizare si resentimente Ce semeni aia culegi, si eu am fost in situatii disperate, am fost mult mai gras decat ea, am intins de bani pana mi-a venit acru, cu niste responsabilitati in spate, dar, am iesit naibii din casa si mi-am rezolvat problemele, fara sa ma tina cineva de mana, ba dimpotriva mi-am luat de la cine nu ma asteptam ! Si cam pe aici mi-e limita , cand zice cate unu/una ca e mai destept ! E drept ca la ultimul test de IQ am scos doar 142, dar, ma indoiesc ca sunt chiar asa pe toate drumurile, persoane potrivite sa ma sfatuiasca !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Ce semeni aia culegi, si eu am fost in situatii disperate, am fost mult mai gras decat ea, am intins de bani pana mi-a venit acru, cu niste responsabilitati in spate, dar, am iesit naibii din casa si mi-am rezolvat problemele, fara sa ma tina cineva de mana, ba dimpotriva mi-am luat de la cine nu ma asteptam ! Si cam pe aici mi-e limita , cand zice cate unu/una ca e mai destept ! E drept ca la ultimul test de IQ am scos doar 142, dar, ma indoiesc ca sunt chiar asa pe toate drumurile, persoane potrivite sa ma sfatuiasca !realizezi macar ca organele ei macinate,colesterol, alcoolism sunt toate secundare la ea. are pb adanci phisice,mai exact o tulburare bordeline. ea nu ar tb exploatata nici live,nici virtual,are cu adevarat un psihic degenerant
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 realizezi macar ca organele ei macinate,colesterol, alcoolism sunt toate secundare la ea. are pb adanci phisice,mai exact o tulburare bordeline. ea nu ar tb exploatata nici live,nici virtual,are cu adevarat un psihic degenerant Oki doki ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Oki doki ! pupici,eu personal nu te-am vazut aici scos din pepeni,pe scorpion mood.dar e ok,stiu 'materialul' si asa materie l-ar face pe Petrica de sus sa scape de sus Scriiptura drept peste cap,poate-si revine
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 pupici,eu personal nu te-am vazut aici scos din pepeni,pe scorpion mood.dar e ok,stiu 'materialul' si asa materie l-ar face pe Petrica de sus sa scape de sus Scriiptura drept peste cap,poate-si revine Fac destul de rar ! Poate prea rar !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 Ma apuc de The Bastard Executioner !!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Fac destul de rar ! Poate prea rar ! destul asa. relaxat e cel mai bine
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 destul asa. relaxat e cel mai bine Mai relaxat de asa , as fi mort ! :laugh2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Decembrie 9, 2015 Mai relaxat de asa , as fi mort ! :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 A propos de sport, oare Marele Glob de Cristal la Biathlon sezonul asta il ia tot Martin Fourcade ? Sau Emyl Heggle Svendsen va avea un cuvant de spus ? :thinkingEdit: Gresesc eu sau (nu am cautat pe net) Darya Domratcheva s-a retras ? :shocked
Postări Recomandate