Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

LoLZ... totusi, don't be rude ! :laugh2 :laugh2 :blushing2 :blushing2

si-a cautat-o zau :laugh2

Oltencele-s fierbinti, topesc zapada !

si viceversa

• Oras:Lost in the wind
Postat

si-a cautat-o zau :laugh2

si viceversa

Adica: ! zapada topesc, fierbinti s-oltencelE
Postat

Voi femeile numa la sex va ganditi, noi avem nevoievde afectiune , ne place sa discutam , sa stam imbratisati, sa ne cuibarim , etc.

• Like 1
Postat

Voi femeile numa la sex va ganditi, noi avem nevoievde afectiune , ne place sa discutam , sa stam imbratisati, sa ne cuibarim , etc.

ete nah? tu ce te alinti mai singur deodata? ti s-a sculat sa te simti iubit

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

cred si eu.pare ca in oltenia couty datul cu placa s-a adaptat la datul cu muierea prin nameti

Doare mai putin cand cazi ;)

Vizitator mascul78
Postat

Cibe esti si ce ai facut cu KillBill?

Postat

Doare mai putin cand cazi ;)

:laugh2  :laugh2 ce spuneai Lopix  av me being rude

l-am corupt eu sa fie sentimental  :iagree

Postat

ete nah? tu ce te alinti mai singur deodata? ti s-a sculat sa te simti iubit

Raspundeti sincer, chiar n-ati sesizat nici o urma de condiment in ce am zis ?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/2c/32/332c32625dd15f8629b621cb9032b2f6.jpg

• Like 1
Postat

Raspundeti sincer, chiar n-ati sesizat nici o urma de condiment in ce am zis ?

taci fah ca ai ranji ca magaru din shrek daca te-ar baga una faina,captivanta si civila in cuddle time

http://empirewallpapers.com/thumbnails/large_Smile_Of_Donkey_Shrek_23117.jpg

Postat

taci fah ca ai ranji ca magaru din shrek daca te-ar baga una faina,captivanta si civila in cuddle time

http://empirewallpapers.com/thumbnails/large_Smile_Of_Donkey_Shrek_23117.jpg

Been there , God helped me to escape !

Postat

Been there , God helped me to escape !

eu m.am ramolit de tot,ma tkot chiorasc ca sa vad si numar ce am castigat astazi din zeci pe degete.i got issues

Vizitator mascul78
Postat

eu m.am ramolit de tot,ma tkot chiorasc ca sa vad si numar ce am castigat astazi din zeci pe degete.i got issues

Mood & status: unimportant

Music: musai The Saturdays - Issues

Postat

Alooooooooooooooo! :rockettes-1 :clapp :chainsaw :foame :2808.gif :cop :bandit :music :luxhello :mafia: :discuss_gathering: :pompomgirl: 

Cred ca astea-s toate emoticoanele care fac galagie !!! :giggle: :giggle:

Postat

Alooooooooooooooo! :rockettes-1 :clapp :chainsaw :foame :2808.gif :cop :bandit :music :luxhello :mafia: :discuss_gathering: :pompomgirl:

Cred ca astea-s toate emoticoanele care fac galagie !!! :giggle: :giggle:

what the duck , ti-ai luat tigai?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

what the duck , ti-ai luat tigai?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da pe naiba, daca iau tigai de acum, cum imi petrec timpul la pensie, la ce cozi ma bat cu alti pensionari ???

• Like 1
Postat

eu pap piadina cu mozzarella si carnati, ma uit la reality show de pitipoance, cu some old whore so fake n so much lame drama ca imi dau pofta de mancare

Postat

eu pap piadina cu mozzarella si carnati, ma uit la reality show de pitipoance, cu some old whore so fake n so much lame drama ca imi dau pofta de mancare

Nu inteleg ce mananci , mi-e lene sa google, eu sunt bastinas din Romania ! :giggle: (clar mi-am gasit emoticonul preferat)

Postat

Nu inteleg ce mananci , mi-e lene sa google, eu sunt bastinas din Romania ! :giggle: (clar mi-am gasit emoticonul preferat)

e misto al tau ale mele is :maninlove  :eek  :ellao

Postat

e asa ca o lipie mai micuta si putin mai grosuta eu o fac singura pe care o umplu juma cu felii de mozzarella juma pisez cu o furculita amestec de carnati crud putina sare piper lipesc cele 2 si le bag la cuptor stropite  u ulei de ,nita se coace si mozzarella se  topeste si leaga tot.simplu si yummy.nighty night :*

Postat

e asa ca o lipie mai micuta si putin mai grosuta eu o fac singura pe care o umplu juma cu felii de mozzarella juma pisez cu o furculita amestec de carnati crud putina sare piper lipesc cele 2 si le bag la cuptor stropite  u ulei de ,nita se coace si mozzarella se  topeste si leaga tot.simplu si yummy.nighty night :*

Eu militez pentru denumirile romanesti, cum ar fi sovarv nu oregano mor cand aud melone si pesce si alte tampenii d-astea !

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Uneori nu ma pot abtine si-mi aduc aminte intrebarea unui clasic in viata: dom'le, tu ce faci, scrii, sau te bati cu tastatura...? (© Euflo) 

• Like 1

Postat

Eu militez pentru denumirile romanesti, cum ar fi sovarv nu oregano mor cand aud melone si pesce si alte tampenii d-astea !

piadinele sunt in pana mea piadine,se fac din alt aluat ,au alta consistenta.mozzarella nu e branza sau cascaval.... cu pesce nu sunt de acord pt ca italieni numesc pesce atat specilitati de peste,cat si fructele de mare,cu melone ai dreptate

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...