Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Dar, pana la urma ti-ai facut sesiunea ?

da,doar ca a fost stricata de alea 2 ori si a trebuit sa reiau.sunt cele mai scumpe si delicate/dificile sesiuni si erau toate sansele ca dupa prima data sa fi fost de tot ruinat.......

• Oras:Lost in the wind
Postat

da,doar ca a fost stricata de alea 2 ori si a trebuit sa reiau.sunt cele mai scumpe si delicate/dificile sesiuni si erau toate sansele ca dupa prima data sa fi fost de tot ruinat.......

Dar, mon ami, succesele sunt mai dulci cand sunt realizate in conditii vitrege ! :)

Postat

Dar, mon ami, succesele sunt mai dulci cand sunt realizate in conditii vitrege ! :)

stai tu calm ca la sesiuni de hipnoza nu e vrajeala flower power ce tipul a ce tocmai ai spus.necesita multa pregatire eu de ex meditez ma inregistrez si imi tot corectez tonul pana pierd tot ce e dulceag,pregatesc sunete anume care activeaza chestii..trebuie sa am un mindframe anume tb sa il trasmit si lui/e f dificil sa il induc doar prin voce si prin chip si sa reusesc sa imi pastrez privirea vie fara sa dau semne ca imi obosesc ochii deci sa fiu atenta la orice miscare fizica a mea dar fara sa ma distrag de la meditatie si sinele meu de atunci.daca totul e in perfecta sincronie poate faci click cu el si se petrece starea aia de hipnoza si brainwash,dar o faza gen sa iti pice netu distruge clickul si mindframeul fiecaruia.e mai neplacut decat daca ai lua de la zero.daca ar fi asa simplu si maimutareala,ar fi lumea plina de domine care fac goddess hypnosis cu succes

Postat

day era curios odata daca cred ca mi-ar reusi cu el.evident ca in niciun caz,l-as privi cu subiectivitate,nicidecum detasat :)

Postat

day era curios odata daca cred ca mi-ar reusi cu el.evident ca in niciun caz,l-as privi cu subiectivitate,nicidecum detasat :)

Stii ca nu ma bag sa dau sfaturi pe domenii paralele mie , ideea era sa nu mai fi nervoasa !

• Like 1
Postat

Stii ca nu ma bag sa dau sfaturi pe domenii paralele mie , ideea era sa nu mai fi nervoasa !

mi-a trecut,tin sa imi fac treaba bine,atata tot :)

• Like 1
Postat

mi-a trecut,tin sa imi fac treaba bine,atata tot :)

Colegul meu de birou e sagetatir si de dimineata se da de ceasu mortii ca i s-a stricat ceva la masina, adica isi permite s-o repare fara sa simta prea tare financiar mai mult service-ul i-a dat masina de schimb, dar, tot face ca toate visele! Jur, ii genul de om de nu apuci sa te plangi inaintea lui si nu are nici un motiv real, cel mai mare vampir energetic pe care l-am vazut !

• Like 1
Postat

Colegul meu de birou e sagetatir si de dimineata se da de ceasu mortii ca i s-a stricat ceva la masina, adica isi permite s-o repare fara sa simta prea tare financiar mai mult service-ul i-a dat masina de schimb, dar, tot face ca toate visele! Jur, ii genul de om de nu apuci sa te plangi inaintea lui si nu are nici un motiv real, cel mai mare vampir energetic pe care l-am vazut !

este cam tipic  ca un sagetator sa dramatizeze cand i se buseste o posesie.si eu am de astea...e irelevant ca imi permit sa le inlocuiesc,un sagetator tipic e predispus la ghinioane de gen zona crepusculara.si cand crapa ceva , urmeaza o serie intreaga de stricaciuni una dupa alta,f bizare,asa incat daca mi se strica ceva aproape imi vine sa dau de pamant tot ce prind,macar sa am satisfactia ca a crapat de mana mea,nu asa fortuit :laugh2

Postat

este cam tipic  ca un sagetator sa dramatizeze cand i se buseste o posesie.si eu am de astea...e irelevant ca imi permit sa le inlocuiesc,un sagetator tipic e predispus la ghinioane de gen zona crepusculara.si cand crapa ceva , urmeaza o serie intreaga de stricaciuni una dupa alta,f bizare,asa incat daca mi se strica ceva aproape imi vine sa dau de pamant tot ce prind,macar sa am satisfactia ca a crapat de mana mea,nu asa fortuit :laugh2

Norocul meu e ca pot sa ignor starile negative ca dupa baiatul asta e sfarsitul lumii din 3 in 3 zile ! =))

• Like 1
Postat

Norocul meu e ca pot sa ignor starile negative ca dupa baiatul asta e sfarsitul lumii din 3 in 3 zile ! =))

tre sa aiba un ascedent ciudatel, un sagetator tipic si-ar pastra optimismul in desfasurarea apocalipsei si ar considera  un antrement excelent sa faca slalom printre chestii care se prabusesc.al tau e cam zevzec

Postat

tre sa aiba un ascedent ciudatel, un sagetator tipic si-ar pastra optimismul in desfasurarea apocalipsei si ar considera  un antrement excelent sa faca slalom printre chestii care se prabusesc.al tau e cam zevzec

Spre paranoia asa ! Imi aminteste de fosta nevasta ! =))

• Like 1
Postat

Spre paranoia asa ! Imi aminteste de fosta nevasta ! =))

ea ce zodie e?

ps http://www.best-horror-movies.com/image-files/a-haunted-house-2013-marlon-wayans-nick-swardson.jpg

sau daca te simti prietenos

http://www.thisiswhyimbroke.com/images/cheeseburger-ball-gag1.jpg

Postat

Vomitator

nteles.era sa.ti dau cu minus din greseala....Pisicuts a pus sagetelele asa lipite sa se joace cu emotiile mele :laugh2

• Like 1
Postat

nteles.era sa.ti dau cu minus din greseala....Pisicuts a pus sagetelele asa lipite sa se joace cu emotiile mele :laugh2

Poti sa-mi dai linistita ca am mai luat !

Postat

Poti sa-mi dai linistita ca am mai luat !

de cate ori dau like aproape dau unlike.era bine ca cifra de la reputatia postului sa fie intre sagetele  :girly

• Like 1
Postat

de cate ori dau like aproape dau unlike.era bine ca cifra de la reputatia postului sa fie intre sagetele  :girly

Dar, daca dai gresit, mai bagi un post de scuze, rezulta trafic, rezulta pisic cu masa plina de sarbatori ! =))

Postat

Dar, daca dai gresit, mai bagi un post de scuze, rezulta trafic, rezulta pisic cu masa plina de sarbatori ! =))

lol ma uit pe un sexshoop si ma intreb de ce ar face cineva un bici cu maner dildo.e umilitor pt o domina sa trozneasca pe careva cu o pl in mana.pt un male dom' e de-a dreptu ridicol :eek

• Like 1
Postat

am pus pa twitter biciu cu maner de pula sa vada si dominele americance care ma au la follow ahahaha

• Like 1
Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

ma simt f f f nervoasa..... nu exista asa ceva!! in sesiune de hipnoza ssa pice netu de 2 ori!!! in pl calului,in orice sesiune se duce pe pl atmosfera,dar asa e cel mai naspa.am reusit sa imi pastrez calmu si magnetismul,dar acu ca am terminat vad negru in fata ochiilor.cum sa hipnotizezi pe cineva daca se intrerupe si il scoti din mind frame cu sunetu ala strident de skp?adica exercitiile mele de intonatie,sunetele binaurale se duc p pl....tre sa inspir si sa expir ca simt ca ma apuca dracii aia mari. m.am imbufnat

Io de cand iti spun sa exorcizezi modemul de energii pozitive ;):))

Mood: OO

Status: sear hing for Colombine

Music: Lily Allen - Fuck You (live)

Ma omora acel "fuck you, fuck you verry much'

• Like 2
Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

am pus pa twitter biciu cu maner de pula sa vada si dominele americance care ma au la follow ahahaha

eu de ce nu sti@m ca ai twitter?

• Like 2
Postat

Pune-l fata si aici !

Postat

Pune-l fata si aici !

eu de ce nu sti@m ca ai twitter?

nu stiai ca pt ca pt voi n'am lol.e doar profesional de domina

Postat

Si cautand pe google ceea ce nu credeam sa caut vreodata, bici cu maner de penis, am gasit una tare:

post-179802-0-98978000-1450460322_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...