Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pă forumu ăsta ninge dă câteva luni bune...

O fi mare zapada ?

• Oras:Lost in the wind
Postat

Lasa ca inca nu e cazul sa ninga ! La noi daca se depune 1 metru de zapada, tot traficul "ingheata" ! :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :slap2 :no2

Cand lucram in munti, asta era tot farmecul urcam si coboram cu grederul in fata si statea acolo pana a doua zi, dar, era cert ca nu vine nimeni in control ! =))
Vizitator
Postat

Cand lucram in munti, asta era tot farmecul urcam si coboram cu grederul in fata si statea acolo pana a doua zi, dar, era cert ca nu vine nimeni in control ! =))

Pai da in munti na, si eu as vrea. Dar in oras... :no2 :no2 :slap2

• Oras:worldwide
Postat

Depinde de mood, ca asa daca is intr-o perioada buna imi vine si la documentarele despre trenuri din perioada interbelica !

pai chiar este excitant sa vezi mecanisme in functiune

ps m-ati prins,m-as zdrangani continuu :laugh2

Postat

pai chiar este excitant sa vezi mecanisme in functiune

ps m-ati prins,m-as zdrangani continuu :laugh2

Sa nu te mariti niciodata ! =))
  • Like 1
Postat

neatza vitzeluse cochete care pasc fericite in ajun de craciun, caprunilor care topaie bezmetic si altor ornitorinci

• Oras:-
Postat

mooooa ce frig e la 6 dimibafar si cat de excesiv de cald e la mine in camera

cred totusi ca cel mai fierbinte e unde se unesc coapsele cu trunchiul..

Postat

cred totusi ca cel mai fierbinte e unde se unesc coapsele cu trunchiul..

aia s-o crezi tu...am avut treaba prin oras o ora jumatate si dupa dus,am sarit din prosop direct in blugi si pulover. fara lenjerie mai aveam putin si facea a mea tzurtzuri

Postat

aia s-o crezi tu...am avut treaba prin oras o ora jumatate si dupa dus,am sarit din prosop direct in blugi si pulover. fara lenjerie mai aveam putin si facea a mea tzurtzuri

lola, saracutza de ea cate o mai fi avand sa indure  :laugh2

• Like 1
Postat

pentru ca in viitoru' recent vom crapa cu totii :eek

macar vom fi impreuna :ellao

inji mi-a zis ca deja incepe io il cred muhaha

Jurnalul fuxia eteric. Inclin sa cred ca tu-ti vei conserva abilitatea de a flirta chiar si cu ingerii. Pe multi dintre ei ii vei cobora in iadul erosului si-al pasiunii pure (adica nebune). Pe astea nu ti le-a prezis inji!? 

• Like 1
Postat

lola, saracutza de ea cate o mai fi avand sa indure  :laugh2

zi mie mi-era mila

Jurnalul fuxia eteric. Inclin sa cred ca tu-ti vei conserva abilitatea de a flirta chiar si cu ingerii. Pe multi dintre ei ii vei cobora in iadul erosului si-al pasiunii pure (adica nebune). Pe astea nu ti le-a prezis inji!? 

flirtez de pe acum, favoritul meu e Rafael. :girly

are careva idee daca postarile de jurnal au ajuns la postu' 9 sau 10, ca as baga astazi unul?

Postat

zi mie mi-era mila

flirtez de pe acum, favoritul meu e Rafael. :girly

are careva idee daca postarile de jurnal au ajuns la postu' 9 sau 10, ca as baga astazi unul?

postu' 69 indubitabil. Favorita mea e lola.  :laugh2

• Like 1
Postat

postu' 69 indubitabil. Favorita mea e lola.  :laugh2

:maninlove nu am timp/chef sa caut in zeci de pagini.poate stie billy sau mascul

Vizitator
Postat

Neata ! Care Rafael e asta ? Rafael(o) de la Rocher, de la FC San Lorenzo sau Nadal ? :laugh2 :blushing2 :thinking

Postat

:maninlove nu am timp/chef sa caut in zeci de pagini.poate stie billy sau mascul

da, eu nu le stiu decat pe ale mele

Postat

Neata ! Care Rafael e asta ? Rafael(o) de la Rocher, de la FC San Lorenzo sau Nadal ? :laugh2 :blushing2 :thinking

Rafael este ingerul meu favorit,unul din cei 7 Arhangheli. Nimeni nu mai are cultura biblica :(

Postat

e un Arhanghel alfa si foarte chipes, idolul tuturor femeilor. Nu m-as mira sa se lase sedusa din toate maruntaiele.. :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Rafael este ingerul meu favorit,unul din cei 7 Arhangheli. Nimeni nu mai are cultura biblica :(

Ba da. Al meu este Duriel, sic ! ;) :P

• Like 1
Postat

exceptie eu  :)

Postat

e un Arhanghel alfa si foarte chipes, idolul tuturor femeilor. Nu m-as mira sa se lase sedusa din toate maruntaiele.. :laugh2

sunt topita dupa Rafi :heart: :heart: :heart: 

• Like 1
Postat

Ba da. Al meu este Duriel, sic ! ;) :P

de la dur sau cum?

exceptie eu  :)

pai tu esti cu cerurile tale acolo

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...