Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Eu sau noi?

:))

noi, adica eu si day :)

am decis weekendul asta ca putem trece peste certuri si sa fim un cuplu  cu adevarat :)

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

noi, adica eu si day :)

am decis weekendul asta ca putem trece peste certuri si sa fim un cuplu cu adevarat :)

Minune..

Cred ca de aia nu il vad eu pe tizul lui prin curte :) (sau fiindca s-a indopat la pomana porcului si doarme prin pod 2-3 zile..)

• Like 1
Postat

Minune..

Cred ca de aia nu il vad eu pe tizul lui prin curte :) (sau fiindca s-a indopat la pomana porcului si doarme prin pod 2-3 zile..)

loool

Postat

faptul ca il noul remake Poltergeist domnita principala se numeste Kendra nu imi suna bine :laugh2

Postat

nerusinarea mea atinge cote alarmante!! ma suna bunica,plictisita de viata,sa ma intrebe ce fac.vazand ca se lalaie am pus-o pe speaker sa indruge ea acol'  voioasa si acultam 2,3 cuvinte din cateva fraze ca sa nu pierd sirul conversatiei,in timp ce imi organizam sesiunile de dupa-masa.imi tot povestea  cum aia nu-i place,nici cealalta,in scurt cam nimic nu-i convine...o las eu sa explice tot,cum am rabdare cu batrani,copii si animale,numai cu adulti imi sare tandara usor.' la care trantesc eu un stiti ce lipseste? o rama buna' :laugh2  :laugh2  asa fac misto eu de saraca femeie batrana,de ani,mai precis de cand am vazut cum se tot baga  cu ea in seama un vecin,a carui nume de familie se traduce din maghiara fix rama

voi cauta sa fiu mai decenta totusi :laugh2

Vizitator
Postat

Neata !

Brazi... la Carrefour cel mai ieftin era azi dimineata 250 Ron. Bataie de joc :( Plus ca si asa au "chelit" parlamentarii padurile, mai bine fara brazi ! :rax2 :rax2 :no2 :no2

• Like 1
Postat

Neata !

Brazi... la Carrefour cel mai ieftin era azi dimineata 250 Ron. Bataie de joc :( Plus ca si asa au "chelit" parlamentarii padurile, mai bine fara brazi ! :rax2 :rax2 :no2 :no2

ce fain era cand eram mica si mergeam cu scoala la plantat copacei :)

Vizitator
Postat

Mai sunt invatatori/profesori cu bun simt care fac treaba asta cu elevii la inceput de aprilie, dar majoritatea duc copiii la McDon, Burger King, Circul Globus sau la cinema... :rax2 :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

• Like 1
Postat

Mai sunt invatatori/profesori cu bun simt care fac treaba asta cu elevii la inceput de aprilie, dar majoritatea duc copiii la McDon, Burger King, Circul Globus sau la cinema... :rax2 :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

la noi era o chestie voluntAra nu silita,mergeam din mai multe clase :) evident ne si distram si topaiam si plantam

• Oras:Lost in the wind
Postat

Mie mi s-a interzis sa mai plantez conifere ! :(

• Like 1
Postat

Neata !

La Dedeman Deva erau 50 lei la 1,7 m si 70 lei la 2,1 m, chiar frumosi, foarte desi !
  • Like 1
Postat

cine ti-a interzis billy?

aaaa normal baietii mai smecheriti li se cam rupea....dar cand au vazut ca mai multe fete dragute s-au inscris au dat buzna :laugh2  sa vezi cum cautau toti sa ma ademeneasca cu sandvisuri de la mama,era haios tare

Postat

cine ti-a interzis billy?

aaaa normal baietii mai smecheriti li se cam rupea....dar cand au vazut ca mai multe fete dragute s-au inscris au dat buzna :laugh2  sa vezi cum cautau toti sa ma ademeneasca cu sandvisuri de la mama,era haios tare

Pai, am bagat pinul de trei ori gresit ! =))
  • Like 2
Vizitator mascul78
Postat

Sti, bagatu' conului in veverita din vecini nu-i plantat ;)

• Like 2
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

The nightingale/It said to me/'There is a love/Meant for me'

The nightingale/It flew to me/And told me/That it found my love

He said one day/'I'll meet you'/Our hearts will fly/With the nightingale

The nightingale/He told me/One day/'You will be with me'

The nightingale/Said he knew/'That your love/Would find my love one day'

My heart flies/With the nightingale/Through the night/All across the world

I long to see you/To touch you/To love you/Forever more

• Like 1
Postat

f bine,am  vazut io ca nu prea stii poezii

Cate am invatat vreodata, la scoala sau nu, le stiu pe toate, fara misto , foarte rar uit ceva !

Postat

Cate am invatat vreodata, la scoala sau nu, le stiu pe toate, fara misto , foarte rar uit ceva !

si mie una nu mi-ai pus la ganduri pasnice :) Vladis mai facea,dupa numai voia ca nu dedica cica poezii la fete cu iubit

Postat

si mie una nu mi-ai pus la ganduri pasnice :) Vladis mai facea,dupa numai voia ca nu dedica cica poezii la fete cu iubit

Pai , nu ma apuc de vrajeala cu tine , ca pana acum nu a rezistat nici una si n-am de gand sa-ti stric feng-shui-ul ! =))

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...