Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O exista vreo fata nebuna pe pamantul asta care sa nu se teama de o furtuna de gradul 9-10 pe mare/ocean (uragan, tornada) ? Cred ca o data in viata as vrea sa experimentez sentimentul... Stiu, stiu nu-s cu toate tiglele pe casa, dar poate ca exista si o fata/fete care nu este/sunt ! :)

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

O exista vreo fata nebuna pe pamantul asta care sa nu se teama de o furtuna de gradul 9-10 pe mare/ocean (uragan, tornada) ? Cred ca o data in viata as vrea sa experimentez sentimentul... Stiu, stiu nu-s cu toate tiglele pe casa, dar poate ca exista si o fata/fete care nu este/sunt ! :)

cam eu...... :) pt ca mereu am intampinat cu naturalete fenomenele chiar manifestate agresiv,daca-s in masa.le-as accepta fara sa ma lamentez ori sa cedez :) nu m-as blegi, dar cat caut sa razbat mi-as asuma ca si eu pot sa ma duc si asta cu maxima seninatate :)

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ideea e sa nu te temi de moarte, in general te temi de moarte cand ai in spate lucruri neterminate, persoane care depind de tine, vise pe cale de realizare, numai ca oricat de plina ti-a fost viata niciodata nu stii ce noi provocari sunt dupa colt ! Ma rog, se mai tem de moarte si lasii, dar, nu duc discutia acolo ca fut toata maretia idei !

• Like 2
Postat

Ideea e sa nu te temi de moarte, in general te temi de moarte cand ai in spate lucruri neterminate, persoane care depind de tine, vise pe cale de realizare, numai ca oricat de plina ti-a fost viata niciodata nu stii ce noi provocari sunt dupa colt ! Ma rog, se mai tem de moarte si lasii, dar, nu duc discutia acolo ca fut toata maretia idei !

mai bine ne concentram pe rooooooooooz

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

cam eu...... :) pt ca mereu am intampinat cu naturalete fenomenele chiar manifestate agresiv,daca-s in masa.le-as accepta fara sa ma lamentez ori sa cedez :) nu m-as blegi, dar cat caut sa razbat mi-as asuma ca si eu pot sa ma duc si asta cu maxima seninatate :)

Te-as bate eu la fund si as vrea sa stiu cu cata naturalete ai suporta fenomenul. Nu, glumeam iti dai seama.  :)

Postat

Iubindu-te pe tine, ii vei iubi si pe ceilalti ! Stii ce zic ? Sper ca da !

P.S: PUNE MANA SI FA POZE, ai sa vezi viata cu alti ochi ! Si lasa schelele si alte obiective industriale. Fotografiaza VIATA, pricepi tu ce zic ! ;)

Mi-am adus aminte, astea-s cele mai ok de anul asta, nu criticati tehnica, sunt amator si nici nu am avut la indemana scule profesionale !

post-179802-0-36238700-1451043306_thumb.jpg

post-179802-0-67608200-1451043307_thumb.jpg

post-179802-0-43355200-1451043309_thumb.jpg

post-179802-0-31838100-1451043311_thumb.jpg

post-179802-0-33504800-1451043313_thumb.jpg

post-179802-0-67090200-1451043315_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Mi-am adus aminte, astea-s cele mai ok de anul asta, nu criticati tehnica, sunt amator si nici nu am avut la indemana scule profesionale !

Bravo, continua ce faci, ca nu faci rau. Si daca-ti cade in mana un DSRL, stoarce untu din el ca vor iesi fotografii faine ! ;)

• Like 2
Postat

Te-as bate eu la fund si as vrea sa stiu cu cata naturalete ai suporta fenomenul. Nu, glumeam iti dai seama.  :)

looolll,ce idei ai si tu

,nice pics billy :)

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

Bre, ce-i aici cercu' de fotografie?

Si nici cu lupa nu am vazut nimfomane in poze :) sa fim profesionisti totusi..

Merry Mrs. Christmas!!

• Like 1
Postat

Bre, ce-i aici cercu' de fotografie?

Si nici cu lupa nu am vazut nimfomane in poze :) sa fim profesionisti totusi..

Merry Mrs. Christmas!!

mancam,bem,pozam,topaim

doar o viata avem

Vizitator mascul78
Postat

mancam,bem,pozam,topaim

doar o viata avem

:)))

Abia astept Valentine's day - daca pun mana pe lighioana aia mica cu aripi si arc..

• Like 1
Postat

:)))

Abia astept Valentine's day - daca pun mana pe lighioana aia mica cu aripi si arc..

cum sa visezi .la vday de xmas fey? :laugh2  :laugh2

Postat

cum sa visezi .la vday de xmas fey? :laugh2  :laugh2

Vday era ziua de nastere a lu exa ! Adplm !

Vizitator mascul78
Postat

cum sa visezi .la vday de xmas fey? :laugh2 :laugh2

Si vrei sa visez la colindatoarea mea favorita?

:) vine un PM cu explicatii

• Like 1
Vizitator
Postat

V.Day - nu-i mai bine (si parca mai frumos) Dragobete ? :innocent ("Dragobete care f..e fete"... pardon "pupa") :innocent :blushing2 :laugh2

• Like 1
Postat

Fosta !!!

lool ce blonda is

Si vrei sa visez la colindatoarea mea favorita?

:) vine un PM cu explicatii

visam di toate

V.Day - nu-i mai bine (si parca mai frumos) Dragobete ? :innocent ("Dragobete care f..e fete"... pardon "pupa") :innocent :blushing2 :laugh2

eu n-am de astea fiecare cum are chef le porte celebra pe ambele,doar una oricare sau nici una.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...