trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2017 unde-i tati pisoi astazi?iar e perdu? tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihttps://www.youtube.com/watch?v=Dq_sGy4H_-k Nespălato , culcă te...ardi te ar focurili alea mari Mi-a dat Pisicuts pemeu...a zis că eÅŸti execrabilă 😞😞😞 2 14
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Nespălato , culcă te...ardi te ar focurili alea mari Mi-a dat Pisicuts pemeu...a zis că eşti execrabilă In mod evident este imposibil ca el sa discute in privat taman cu tine despre mine, poate numai in fanteziile tale se va intampla asa cevaDar te-am raportat sa imi confirme el in privat cum minti , el a fost mereu sincer cu mine
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2017 In mod evident este imposibil ca el sa discute in privat taman cu tine despre mine, poate numai in fanteziile tale se va intampla asa cevaDar te-am raportat sa imi confirme el in privat cum minti , el a fost mereu sincer cu mine Aşa
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2017 In mod evident este imposibil ca el sa discute in privat taman cu tine despre mine, poate numai in fanteziile tale se va intampla asa cevaDar te-am raportat sa imi confirme el in privat cum minti , el a fost mereu sincer cu mine Boccie eşti, jegoasă ești (ştie tot forumul), asta-ți lipsea...să fii sifoancă 2 14
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Si normal eu ii spun totul si orice si mereu a fost asa.Tu nu ai ce discuta cu mine, ce ai spus am de lamurit doar eu si el.Pisicuts nu e fraier si facil ca daywalker sa bagi tu asa usor strambe nu avea tu grija
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Ntz, ntz, ntz, se simte o usoara urma de regret. Daca nu era lumea rea si invidioasa, poate si acum erati impreuna. Poate ca apuca inclusiv sa-ti vare balosul.
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Ntz, ntz, ntz, se simte o usoara urma de regret. Daca nu era lumea rea si invidioasa, poate si acum erati impreuna. Poate ca apuca inclusiv sa-ti vare balosul.Aberatii, nu ma leaga nimic de el, nu ii pastrez vreun gand bun sau rau ca eu cu el nu am fost vreodata prieteni. Imi amintesc f distant de el.Cu Bogdan sunt prietena in primul rand
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2017 Si normal eu ii spun totul si orice si mereu a fost asa.Tu nu ai ce discuta cu mine, ce ai spus am de lamurit doar eu si el.Pisicuts nu e fraier si facil ca daywalker sa bagi tu asa usor strambe nu avea tu grija De futaiurile tale virtuale, ni s-a luat...vino cu ceva palpabil, labagioaico 3 14
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Cu Bogdan sunt prietena in primul randSe vede.
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Se vede.Si normal ca se vede, este mai mult decat suficient sa simt eu asta ca nu ai petrecut tu timp privat , cunoscandu-l in locul meuSi banuiesc ca nu va fi deloc incantat sa vada ca un oarecare ii baga vorbe in gura.
rasfa Reputație: 292 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:las... Oras:las... Postat Ianuarie 10, 2017 In mod evident este imposibil ca el sa discute in privat taman cu tine despre mine, poate numai in fanteziile tale se va intampla asa cevaDar te-am raportat sa imi confirme el in privat cum minti , el a fost mereu sincer cu mine Si și-a batut pl de tine ))
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Si și-a batut pl de tine ))Aia crezi tu si alti 2,3 fraieri pe care nu ii duce capul si vad doar chestii de suprafata. Ma indoiesc ca omul ala a fost tocat si mustruluit de cineva in viata lui cum il luam de fiecare data cand nu era cuminte si cuvincios.Daca niste habaristi care stau mereu cu dinti agatati de fusta mea sa imi urmareasca fiecare pas isi simt egoul umflat sa creada asa ceva adelante din partea mea.
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Mkey remintesc tuturor ca acest topic este al meu si nu a lu bobo.Asa ca raspund cand e vorba de mine, nu trebuie sa fim tratati ca si cum am fi siamezi ca nu este cazul.
rasfa Reputație: 292 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:las... Oras:las... Postat Ianuarie 10, 2017 Aia crezi tu si alti 2,3 fraieri pe care nu ii duce capul si vad doar chestii de suprafata. Ma indoiesc ca omul ala a fost tocat si mustruluit de cineva in viata lui cum il luam de fiecare data cand nu era cuminte si cuvincios.Daca niste habaristi care stau mereu cu dinti agatati de fusta mea sa imi urmareasca fiecare pas isi simt egoul umflat sa creada asa ceva adelante din partea mea. esti drogata jur ))
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 esti drogata jur ))stai calm ca la cum faci tu de 2 zile incoace pe DG drogat ca tine nu iese nici cu intravenoase administate in timp de sarcina.Sa nu dau eu de mamica ta sa ii spun cu ce te ocupi ca nu mai pupi banuti nici de benzina, o sa mergi cu ratbul puslama micaSa nu mai spui niciodata de droguri cat vb cu mine, ca o sa te evit definitiv. Urasc drogatii!
rasfa Reputație: 292 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:las... Oras:las... Postat Ianuarie 10, 2017 stai calm ca la cum faci tu de 2 zile incoace pe DG drogat ca tine nu iese nici cu intravenoase administate in timp de sarcina.Sa nu dau eu de mamica ta sa ii spun cu ce te ocupi ca nu mai pupi banuti nici de benzina, o sa mergi cu ratbul puslama micaSa nu mai spui niciodata de droguri cat vb cu mine, ca o sa te evit definitiv. Urasc drogatii! stai trantita ))))))))
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 11, 2017 ce-o face rozkendraasteapta sa iti scoti limba din fundul ei si apoi pleaca la futut
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 11, 2017 vrei sa scriu langa pizda rozkenra o suge toata ))))))
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 11, 2017 vrei sa scriu langa pizda rozkenra o suge toata ))))))Exact, cuminte baiat. fix langa pruna poti scrie asa ceva cu limba , inspirational pt mine sa plec cand termini sa sug o pula mare si sa imi dau silinta sa o iau pe toata. si sa o infig in mine. tu din pacate nu ma poti ajuta decat cu limba .PS sa nu numim pula ceva de 14cm este o putulicacauta-ma cand cresti
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 11, 2017 Hai măi motane, nu ai văzut ce "manichiură " are mândra? Bleah...Ma bucur ca i-ai observat manichiura nu si fundul lasat si burdihanul de il intrece pe bobitza de mai sus.Prietenele lui pisicuts ce vrei fie balene obeze, femei barbat care dau impresia ca intri intr-un dulap incapator, fie taranci nasoale.Eu cred ca baiatul asta in secret este zoofil si viseaza sa futa vaci, curci, maimute si altele asemenea
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 11, 2017 Exact, cuminte baiat. fix langa pruna poti scrie asa ceva cu limba , inspirational pt mine sa plec cand termini sa sug o pula mare si sa imi dau silinta sa o iau pe toata. si sa o infig in mine. tu din pacate nu ma poti ajuta decat cu limba .PS sa nu numim pula ceva de 14cm este o putulicacauta-ma cand crestiAsta a fost lovitura sub centura.Motane ai cuvântul.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Ianuarie 11, 2017 Cu Bogdan sunt prietena in primul rand Prietenele lui pisicuts ce vrei fie balene obeze, femei barbat care dau impresia ca intri intr-un dulap incapator, fie taranci nasoale. Tu la care te încadrezi? 1
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 11, 2017 Cu Bogdan sunt prietena in primul rand Prietenele lui pisicuts ce vrei fie balene obeze, femei barbat care dau impresia ca intri intr-un dulap incapator, fie taranci nasoale. Tu la care te încadrezi? Toate categoriile la un loc.
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2017 Are categoria ei, cam atat de speciala e.Psychotic stalker. 7 7
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 13, 2017 Exact, cuminte baiat. fix langa pruna poti scrie asa ceva cu limba , inspirational pt mine sa plec cand termini sa sug o pula mare si sa imi dau silinta sa o iau pe toata. si sa o infig in mine. tu din pacate nu ma poti ajuta decat cu limba .PS sa nu numim pula ceva de 14cm este o putulicacauta-ma cand cresti =)) =))
Postări Recomandate