Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:banca
Postat

esti de pe topicu meu ba ne adormi drq si avem de m,unca. ma bucur ca stii cum se face vdc gayu pl 

=)) esti vai de steaua ta

muncesti f mult incat iti permiti sa stai 23/24 activa pe forum.. =))

ai multi wankeri =))

• Oras:worldwide
Postat

Piconas își pregătește pop-corn-ul :laugh2

asa e cand dai o farama de atentie la labe triste ti se urca in cap.  si cu piconash avea dume din astea , cu cine nu de fapt. ignore de grup ca la mine daca vrei sa fi pe contre tb sa ai creier 

• Oras:Bucuresti
Postat

Andrei, da' nu-i mai bine sa ne uitam fiecare in ograda noastră si sa nu ne mai futa așa tare grija de alții?!

E treaba ei ce face, eu nu înțeleg cu ce te deranjează pe tine. Îmi explici si mie?

Postat

E clar. Gata, eu mă retrag. Rozo, nu-s cu ce l-ai supărat pe domnu' , dar l-ai supărat rău

nu l-am suparat cu nimic, asa e el prost. nu te retragi nicaieri aici stai, ca te leg  :laugh2  :laugh2

• Oras:Lost in the wind
Postat

Andrei, da' nu-i mai bine sa ne uitam fiecare in ograda noastră si sa nu ne mai futa așa tare grija de alții?!

E treaba ei ce face, eu nu înțeleg cu ce te deranjează pe tine. Îmi explici si mie?

Nu ajungi la nici un rezultat, dar na , voi taurii .... :) :) :)
Postat

nu l-am suparat cu nimic, asa e el prost. nu te retragi nicaieri aici stai, ca te leg :laugh2 :laugh2

Kinky Roza !

Varianta la gheata ceai picior !

• Like 1
Postat

Nu ajungi la nici un rezultat, dar na , voi taurii .... :) :) :)

tauri pe dracu femeile! vor sa stie ele de ce ,sa dezbata. simplu si practic in asa cazuri sa o tai scurt si sec si s iti vezi de ale tale. 

Kinky Roza !

Varianta la gheata ceai picior !

m-a luat gura pe dinainte , ahi ca o dreg acum, o leg de mine domne :P

Postat

e prea obraznica .. asa n-am nimic cu ea

Postat

tauri pe dracu femeile! vor sa stie ele de ce ,sa dezbata. simplu si practic in asa cazuri sa o tai scurt si sec si s iti vezi de ale tale. 

La naiba, fucshy. Nu-mi place sa fiu siluita :laugh2
Postat

La naiba, fucshy. Nu-mi place sa fiu siluita :laugh2

nu te siluiesc, te momesc cu fursecuri, cupcakes si cupe cu fructe pana te pui singura  :laugh2

Postat

Tu trebuie doar sa mă faci sa-mi placa si o sa mă leg singura :laugh2 si nu mai scapi de mine :laugh2

asa ziceam si eu  :laugh2  :laugh2  :girly sa ne potolim ca lui bill ii creste nivelul 

Postat

Ai tradus in engleza: gheata, ceai, picior ?
Postat

Nu vazusem ce-ai scris. Vezi ca știi?! :laugh2

pai daca inchizi ochii sa te sarut tu crezi ca stii ce se intampla in jur , sa nu uitam totusi ca-s multitask  :laugh2  aoleu acu mi s-a facut pofta tare sa ma sarut.... dar asa mult si dragalasesc si sa stau in brate :) 

• Like 1
Postat

pai daca inchizi ochii sa te sarut tu crezi ca stii ce se intampla in jur , sa nu uitam totusi ca-s multitask  :laugh2  aoleu acu mi s-a facut pofta tare sa ma sarut.... dar asa mult si dragalasesc si sa stau in brate :) 

Poti zice direct, ca ti s-a facut de Pisicutz, aaaaaa pisiceala !

• Like 2
Postat

incultoooooooooooooooooooooooo

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

aoleu gusta tu in alta parte, no pm pls

bine.....imi pare rau!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...