Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu-s ametita s-a petrecut asa odata

te-ai facut bine , esti pe meserie azi sau ai ramas tot la perdele ?

• Oras:worldwide
Postat

bine.....imi pare rau!

tu pe mine ma sperii, ori lucrezi la dedeman ori esti stalker type. 

Postat

te-ai facut bine , esti pe meserie azi sau ai ramas tot la perdele ?

eram si ieri am schimbat intre sesiuni eu asa fac zilnic pac o sesiune bag spal o tura de rufe termin sesiunea intind rufele gatesc ceva manc incep alta sesiune termin calc, etc etcma simt cam rau cred ca o sa racesc. dorm in fiecare noapte dezbracata cu geamu deschis gata ma potolesc..... parca a intrat iarasi frigu in mine

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

tu pe mine ma sperii, ori lucrezi la dedeman ori esti stalker type. 

imi pare rau de impresia creata, caci nu vreau sa sperii pe nimeni....sunt o persoana cat se poate de normala.....ma rog insa, sigur ca am oarece retineri, ca tot omu' ....... in plus cred ca timpul este o resursa ce nu trebuie irosita aiurea .....daca se poate se poate, conteaza insa conditiile?!

Postat

imi pare rau de impresia creata, caci nu vreau sa sperii pe nimeni....sunt o persoana cat se poate de normala.....ma rog insa, sigur ca am oarece retineri, ca tot omu' ....... in plus cred ca timpul este o resursa ce nu trebuie irosita aiurea .....daca se poate se poate, conteaza insa conditiile?!

ma tu esti amic u tantrica? pai ce sa vb noi 2 in pm , nu te cunosc, te pomeni ca ai ceva secretos de impartit cu mine. spune aici orice ai chef de zis....

Vizitator
Postat

eram si ieri am schimbat intre sesiuni eu asa fac zilnic pac o sesiune bag spal o tura de rufe termin sesiunea intind rufele gatesc ceva manc incep alta sesiune termin calc, etc etcma simt cam rau cred ca o sa racesc. dorm in fiecare noapte dezbracata cu geamu deschis gata ma potolesc..... parca a intrat iarasi frigu in mine

ma faci sa cred ca pe langa multitasking esti si caracatita , speli , calci , gatesti , niste apucaturi vrednice de o bunicuta vaduva  :laugh2 sua esti doar ametita si visezi toate astea

• Oras:Bucuresti
Postat

ma faci sa cred ca pe langa multitasking esti si caracatita , speli , calci , gatesti , niste apucaturi vrednice de o bunicuta vaduva  :laugh2 sua esti doar ametita si visezi toate astea

Fucshy asta e data naiba, nu așa. O vedem sezonul asta la Romanii au talent :laugh2

• Oras:Lost in the wind
Postat

ma tu esti amic u tantrica? pai ce sa vb noi 2 in pm , nu te cunosc, te pomeni ca ai ceva secretos de impartit cu mine. spune aici orice ai chef de zis....

Pe bune, o tantrica e arhisuficienta !

Postat

stai ca ma apuc sa tricotez si botosei lu pisicuts pt Craciun in scurt timp . moaaa deci chiar racesc sa dea drq ma simt oribil :( 

Postat

Fucshy asta e data naiba, nu așa. O vedem sezonul asta la Romanii au talent :laugh2

Se face editie speciala Romanii sunt multitalentati, varianta cu unguroaice !

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

pai ce stie sa faca ?

Postat

nu-s exhibitionista, din contra sunt mai discreta asa

Pe bune, o tantrica e arhisuficienta !

:)))))

Postat

stai ca ma apuc sa tricotez si botosei lu pisicuts pt Craciun in scurt timp . moaaa deci chiar racesc sa dea drq ma simt oribil :( 

Deci nu ma pot abtine, eu fac calcaiul !¡!!

Postat

E clar. De la mine ți se trage raceala. Data viitoare te invelesc :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

E clar. De la mine ți se trage raceala. Data viitoare te invelesc :laugh2

asa sa faci  :hug1

nu stii poanta ???

nu stiu spune si noua, tb sa ma fi gandit ca nu te pricepi la prorpiu la botosei  :laugh2

Postat

nu stiu spune si noua, tb sa ma fi gandit ca nu te pricepi la prorpiu la botosei  :laugh2

Eu fac calcaiul, tu laba !

Eu in general nu vorbesc asa, dar, daca ma fortezi !

• Like 1
Postat

:laugh2 la astea mă pricep Io :)
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu fac calcaiul, tu laba !

Eu in general nu vorbesc asa, dar, daca ma fortezi !

tare :P  :laugh2

:laugh2 la astea mă pricep Io :)

hai ca eu ii fac stangu si tu dreptu sau viceversa  :laugh2  munca de echipa

Postat

tare :P  :laugh2

hai ca eu ii fac stangu si tu dreptu sau viceversa  :laugh2  munca de echipa

:laugh2 killbill, te-ai născut cu handicap? Ai 2? :laugh2
Vizitator
Postat

kendro schimba dreaq avataru ala ca e urat cu spume , uita-te si tu la diana ce misto arata.

Postat

kendro schimba dreaq avataru ala ca e urat cu spume , uita-te si tu la diana ce misto arata.

al meu e la misto, vezi ca nu sufar comparatiile nici pozitive nici negtaive, io-s unica. Dar acu pe bune ce aveti toti cu avataru meu eu cred ca e funny

Postat

Sar'na! :* asta-i spuneam si eu. E scary rau

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...