Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 nu-s ametita s-a petrecut asa odatate-ai facut bine , esti pe meserie azi sau ai ramas tot la perdele ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 bine.....imi pare rau!tu pe mine ma sperii, ori lucrezi la dedeman ori esti stalker type.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 te-ai facut bine , esti pe meserie azi sau ai ramas tot la perdele ?eram si ieri am schimbat intre sesiuni eu asa fac zilnic pac o sesiune bag spal o tura de rufe termin sesiunea intind rufele gatesc ceva manc incep alta sesiune termin calc, etc etcma simt cam rau cred ca o sa racesc. dorm in fiecare noapte dezbracata cu geamu deschis gata ma potolesc..... parca a intrat iarasi frigu in mine
au100 Reputație: 7 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 tu pe mine ma sperii, ori lucrezi la dedeman ori esti stalker type. imi pare rau de impresia creata, caci nu vreau sa sperii pe nimeni....sunt o persoana cat se poate de normala.....ma rog insa, sigur ca am oarece retineri, ca tot omu' ....... in plus cred ca timpul este o resursa ce nu trebuie irosita aiurea .....daca se poate se poate, conteaza insa conditiile?!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 imi pare rau de impresia creata, caci nu vreau sa sperii pe nimeni....sunt o persoana cat se poate de normala.....ma rog insa, sigur ca am oarece retineri, ca tot omu' ....... in plus cred ca timpul este o resursa ce nu trebuie irosita aiurea .....daca se poate se poate, conteaza insa conditiile?!ma tu esti amic u tantrica? pai ce sa vb noi 2 in pm , nu te cunosc, te pomeni ca ai ceva secretos de impartit cu mine. spune aici orice ai chef de zis....
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 eram si ieri am schimbat intre sesiuni eu asa fac zilnic pac o sesiune bag spal o tura de rufe termin sesiunea intind rufele gatesc ceva manc incep alta sesiune termin calc, etc etcma simt cam rau cred ca o sa racesc. dorm in fiecare noapte dezbracata cu geamu deschis gata ma potolesc..... parca a intrat iarasi frigu in mine ma faci sa cred ca pe langa multitasking esti si caracatita , speli , calci , gatesti , niste apucaturi vrednice de o bunicuta vaduva sua esti doar ametita si visezi toate astea
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 ma faci sa cred ca pe langa multitasking esti si caracatita , speli , calci , gatesti , niste apucaturi vrednice de o bunicuta vaduva sua esti doar ametita si visezi toate asteaFucshy asta e data naiba, nu așa. O vedem sezonul asta la Romanii au talent
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 21, 2015 ma tu esti amic u tantrica? pai ce sa vb noi 2 in pm , nu te cunosc, te pomeni ca ai ceva secretos de impartit cu mine. spune aici orice ai chef de zis.... Pe bune, o tantrica e arhisuficienta !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 ma faci sa cred ca pe langa multitasking esti si caracatita , speli , calci , gatesti , niste apucaturi vrednice de o bunicuta vaduva sua esti doar ametita si visezi toate asteastai ca ma apuc sa tricotez si botosei lu pisicuts pt Craciun in scurt timp . moaaa deci chiar racesc sa dea drq ma simt oribil
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 21, 2015 Fucshy asta e data naiba, nu așa. O vedem sezonul asta la Romanii au talent Se face editie speciala Romanii sunt multitalentati, varianta cu unguroaice !
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 21, 2015 Fucshy asta e data naiba, nu așa. O vedem sezonul asta la Romanii au talent pai ce stie sa faca ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 Fucshy asta e data naiba, nu așa. O vedem sezonul asta la Romanii au talent nu-s exhibitionista, din contra sunt mai discreta asa Pe bune, o tantrica e arhisuficienta !))))
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 21, 2015 stai ca ma apuc sa tricotez si botosei lu pisicuts pt Craciun in scurt timp . moaaa deci chiar racesc sa dea drq ma simt oribil Deci nu ma pot abtine, eu fac calcaiul !¡!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 Deci nu ma pot abtine, eu fac calcaiul !¡!!te pricepi?
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 stai ca ma apuc sa tricotez si botosei lu pisicuts pt Craciun in scurt timp . moaaa deci chiar racesc sa dea drq ma simt oribil E clar. De la mine ți se trage raceala. Data viitoare te invelesc 1 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 21, 2015 te pricepi? nu stii poanta ???
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 E clar. De la mine ți se trage raceala. Data viitoare te invelesc asa sa faci nu stii poanta ???nu stiu spune si noua, tb sa ma fi gandit ca nu te pricepi la prorpiu la botosei
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 21, 2015 asa sa faci nu stiu spune si noua, tb sa ma fi gandit ca nu te pricepi la prorpiu la botosei Eu fac calcaiul, tu laba ! Eu in general nu vorbesc asa, dar, daca ma fortezi ! 1
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 asa sa faci nu stiu spune si noua, tb sa ma fi gandit ca nu te pricepi la prorpiu la botosei la astea mă pricep Io 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 Eu fac calcaiul, tu laba !Eu in general nu vorbesc asa, dar, daca ma fortezi !tare la astea mă pricep Io hai ca eu ii fac stangu si tu dreptu sau viceversa munca de echipa
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 pai ce stie sa faca ?Da' ce nu știe . E plină de talente. Vezi ce-ai pierdut? 1 2
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 tare hai ca eu ii fac stangu si tu dreptu sau viceversa munca de echipa killbill, te-ai născut cu handicap? Ai 2?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 kendro schimba dreaq avataru ala ca e urat cu spume , uita-te si tu la diana ce misto arata.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 21, 2015 kendro schimba dreaq avataru ala ca e urat cu spume , uita-te si tu la diana ce misto arata.al meu e la misto, vezi ca nu sufar comparatiile nici pozitive nici negtaive, io-s unica. Dar acu pe bune ce aveti toti cu avataru meu eu cred ca e funny
diana petra Reputație: -261 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 kendro schimba dreaq avataru ala ca e urat cu spume , uita-te si tu la diana ce misto arata.Sar'na! asta-i spuneam si eu. E scary rau
Postări Recomandate