Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Are niște dorințe in privința cărora eu nu-l pot ajuta. Tu ești maestra :)

cum ca? acu sunt eu curioasa, vrea sa il troznesc, sa il masajeze picioarele, ce vrea? mai nebunule baga-te pe colorare trapida, fa-ti cont premium pt pmuri, trimite-mi o potarniche cu dorintele ca vreau si eu sa le aud

• Oras:Bucuresti
Postat

cum ca? acu sunt eu curioasa, vrea sa il troznesc, sa il masajeze picioarele, ce vrea? mai nebunule baga-te pe colorare trapida, fa-ti cont premium pt pmuri, trimite-mi o potarniche cu dorintele ca vreau si eu sa le aud

O sa ți le sopteasca la ureche, nu așa in vazu' lumii ;)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
Postat

El vrea sa vina la mine cu gandu' ca-i pun o vorba la tine ;) știu eu :laugh2

incorect dar .......si corect, pe undeva! la tine veneam oricum....... nu sunt instabil si am responsabilitatea gusturilor multilaterale....... care sigur ca nu se discuta.....in public! te-am sunat inainte sa scriu aici....

Postat

incorect dar .......si corect, pe undeva! la tine veneam oricum....... nu sunt instabil si am responsabilitatea gusturilor multilaterale....... care sigur ca nu se discuta.....in public! te-am sunat inainte sa scriu aici....

o lasi pe Diana sa imi zica si mie-n pm? ca vad ca tu esti sarac  si nu ai de-astea

Postat

Sa știi ca eu de cele mai multe ori glumesc, ca atare: a se trata ca un pamflet ;)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

o lasi pe Diana sa imi zica si mie-n pm? ca vad ca tu esti sarac  si nu ai de-astea

Nu, nu, nu dau din casa. Asta-i treaba voastra ;)

Postat

Sa știi ca eu de cele mai multe ori glumesc, ca atare: a se trata ca un pamflet ;)

si eu glumesc....glumesc mereu dar sunt serios! foarte serios, dar absolut non-conformist!

Postat

Nu, nu, nu dau din casa. Asta-i treaba voastra ;)

repet: am telefon......

Postat

Mda, știu, dar rozica n-are....

poate nu s-a straduit destul....ti-am spus doar: adesea cine vorbeste mult face putin! nu intotdeauna.....dar.....

Postat

nebun este cine traieste in propria-i lume!

Postat

Are si roz dar nu ni-l da :laugh2

nebun este cine traieste in propria-i lume!

n-am telefon ca-s saraca, n-am! nu cereti  :laugh2

Postat

diana poate sa-ti spuna orice....daca nu o sa-mi convina voi disparea ..... in neantul virtual! care-i problema?

Postat

Are niște dorințe in privința cărora eu nu-l pot ajuta. Tu ești maestra :)

zici tu ca ea este maestra?

Postat

diana poate sa-ti spuna orice....daca nu o sa-mi convina voi disparea ..... in neantul virtual! care-i problema?

Distins domn, dumneata ești mult prea serios pe lângă pamantenii de noi ;)

Postat

Distins domn, dumneata ești mult prea serios pe lângă pamantenii de noi ;)

m-ati intuit stimata domnisoara........ un serios cuprins de neseriozitate!

• Like 1
Postat

Bine, roz are......dar nu e public :)

stiu ca nu e public....sta ascunsa dupa cortina si ameninta......

Postat

Presupun si pe lângă mine, cred ca da ;)

eu sunt buna la toate nu stiti voi din astea. gfara cetrinci sunt o domina perfecta, putin cam prea morala ca sa fiu cu adevarat bogata si nu vreau morti pe constiinta o zeita in pat, stiu sa schimb si becuri. di toate

Postat

m-ati intuit stimata domnisoara........ un serios cuprins de neseriozitate!

Pai vezi fucshy cum va potriviti? ;)

Doi oameni ai contrastelor, după cum bine remarca killbill ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...