Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

Eu din pacate nu traiesc in pat, cu toate incercarile mele, am fost tarat azi inapoi in birou !

Postat

astrologic sunt fucked up sagatatoru e dual am si ascendentu in gemeni de unde 1001 personalitati si toate rusite, plus focul sagetatorului intretinut de aeru gemenilor si cajoritatea caselor si planetelor in zodiii de apa, de unde imi iau totusi sensibilitatea. pai cand se mai fabrica asa ca mine

Si noi te iubim ! :)
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

astrologic sunt fucked up sagatatoru e dual am si ascendentu in gemeni de unde 1001 personalitati si toate rusite, plus focul sagetatorului intretinut de aeru gemenilor si cajoritatea caselor si planetelor in zodiii de apa, de unde imi iau totusi sensibilitatea. pai cand se mai fabrica asa ca mine

Aici era:zodii de apa;)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Aici era:zodii de apa;)

Exista o zodie de apa buna, una acceptabila si una incredibil de anosta si plictisitoare !
  • Oras:worldwide
Postat

Si noi te iubim ! :)

Daaaaa :laugh2 :***

si eu va iubescccc :P:girly  :maninlove  :maninlove (imi place emoticonu asta de mor)

Postat

Exista o zodie de apa buna, una acceptabila si una incredibil de anosta si plictisitoare !

Scorpion, Rac,pesti? Asta-i ordinea?

Postat

pe care o vezi incredibil de plicitistoare, vezi ca iubi pisi e pesti

Postat

pe care o vezi incredibil de plicitistoare, vezi ca iubi pisi e pesti

Buuun, ca tata, ne intelegem ca turcii cu nemtii !
Postat

Mai are rost sa zic ceva ? ;)

din punctul meu de vedere racii sunt cei mai misto barbati  cel mai aproape de pasu ghilotinei ()casatoriei) a fost cu un rac, sunt atat de romantici, dedicati, loiali si afectuosi, efectiv se fac iubiti

Postat

din punctul meu de vedere racii sunt cei mai misto barbati  cel mai aproape de pasu ghilotinei ()casatoriei) a fost cu un rac, sunt atat de romantici, dedicati, loiali si afectuosi, efectiv se fac iubiti

Sunt de acord cu tine, dar vor muuuuuuuult prea multă atenție si suferă de singuratate rau de tot, astea-s patologice ;)

Postat

N-am cum sa zic de rau de raci !!!
Postat

Sunt de acord cu tine, dar vor muuuuuuuult prea multă atenție si suferă de singuratate rau de tot, astea-s patologice ;)

Tot scorpionii sunt de viitor ! ;)
Postat

Libertate in sensul bun :)

Ca sa-l citez pe Chirila:

Libertate, frate

Poate facultate !

Postat

Îmi zicea cineva :după cum e vorba exista Mercedes si restul marcilor, așa exista scorpion si restul zodiilor :laugh2

Fără nicio intenție de a deranja sau leza pe cineva :)

Postat

Îmi zicea cineva :după cum e vorba exista Mercedes si restul marcilor, așa exista scorpion si restul zodiilor :laugh2

Fără nicio intenția de a deranja sau leza pe cineva :)

Scorpion sunt, Mercedes am, nu vad de ce ai leza pe cineva !! :)
  • Like 1
Postat

nu e problema eu avand un nivel de energie ridicat il fac sa simta de toate fara sa simt ca ma seaca pe mine. la inceput m-am simtit sufocata tare ca nu eram obisnuita chiar cu avanlansa aia de afectiune si fugeam mereu, dar apoi dupa ce practic am fost siluita(adica imi zicea ca trebuie sa stau in brate cand eu incercam sa fug si nu ma lasa sa scap ma imobiliza si apoi ma harjonea si eu sunt inebunita dupa harjoneala), sincer acu nu am atatea reticente sa ofer chiar atata afectiune. vb de obisnuita. eu sunt cu libertatea, dar sunt si f flexibila si adaptabila

Postat

Modestule :*

Glumesc, nu as scrie pe forum ce masina am si oricum nu conteaza pentru mine decat utilitatea ei. Adum comori sufletesti si nu-mi construiesc imaginea din lucruri !
  • Like 2

Postat

Glumesc, nu as scrie pe forum ce masina am si oricum nu conteaza pentru mine decat utilitatea ei. Adum comori sufletesti si nu-mi construiesc imaginea din lucruri !

M-am emotionat

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...